Evet bu dediğini çoğu kadından duyuyorum Ve benim sesimden etkilenen insanlar azımsanmayacak kadarda çok Ama sesten etkilenmekte ne bileyim sanki geçici bir şey gibi değil mi?
eski sevgilimin ses tonu konuşma tarzı çok hoşuma gidiyordu zaten pandemide maskeli tanıştık ilk sesi çok ilgimi çekti bazen müsait olmazdık sadece gün sonu konuşma imkanımız olurdu ve her defasında sanki ilk defa duymuş gibi sesi çok ilgi çekici güzel gelirdi kulağıma en azından benim için değişmiyor bu beğeni çıkıp gelse büyük ihtimalle yine sesi hoşuma gider
Anlıyorum. Benim sesimden etkilenmiş olduğunu söyleyen çok kişi oldu. Diğer insanların Çok defa sesten etkilenildiğini duydum fakat henüz ben kimsenin sesinden etkilenemedim😂
Evet ciddiyim kimseden etkilenmiyorum Ve bazen bu insanlar için çok sinir bozucu olabiliyor Özellikle Elde etmek isteyenler için inanılmaz sinir bozucu oluyor Tecrübe ile sabit yani Bu konuda laf söz işitmişliğim bile var😂
Aslında çokta memnun olduğum söylenemez Zira bazen ağır laflara maruz kaldığım oluyor herkesle sohbet ederim Arkadaş olabilirim belki Ama etkilenemiyorum istesemde olmuyor Tuhaf bir hareket yapıyor gıcık kapıyorum Veya tam ısınıcam ya da etkileneceğim Saçma bir cümle kuruyor buz kesiyor hemen bütün aksiyon negatife dönüyor 😂
Evet oldu tabikide aşırı bağlandım aslında duygularım tamamen körelmesine sebep olan biriyle boşa zaman geçirdim be onu 5 yıl bekledim Sonrasında insanlara olan güvenimi tamamen yitirdim ve duygusuzlaşmaya başladım Ve tamamen duygularımı yitirdim Aslında duygularımı yitirdim değilde Bunun doğrusu bence Güvenemiyorum Bu sebeplede herhangi bir konuda güvensizlik hissediyorum aklıma geliyor buz kesiliyorum bence doğru anlatımı böyle
Şöyle birşeyde var insan kendini tanır bilir güvenemeyeceğimi bildiğim için hayatıma kimseyi almıyorum Zira güvenemeyeceğimi bile bile birini hayatıma almak onunda hayatını zindan etmek demek Buda hiç doğru bir şey değil Bana göre bencillik O yüzden tek olmak duygusuz olmak bir nevi işime geliyor diyebilirim Kimseyi kırmamış oluyorum
Evet Aynı durummuş Kesinlikle öyle. Fakat kaybedenin ben olmadığını biliyorum çok yalvardı ama yok Bunu bir kere yapan her zaman yapar nettir. Kimse kusura bakmasın yapmam tekrar etmem demesin Daha rahat yapar ve ruhu duymaz insanın.
Allah beni kurtardı şükürler olsun o yüzden sorun yok. elhamdülillah
Hayır valla ben üzülmüyorum o beni hak etmemiş demek ki Ve bu durumda benim sınavımmış Allah korusun evli olsaydım böyle bir durumla karşılaşsaydım ne olucaktı? Yani ne kadar şükür etsem az
Benim yorumları okuyanlar diyordur yahu burada niye yazıyorsunuz git mesaj at felan diyen kesin oluyordur muhabbeti güzel olan insanlarla böyle uzun uzun yorumlarda buluşuyorum güzel oluyor 😂😂
Arada gel böyle yorumlara diyeceğimde takip etmiyorsan soruları görmezsin muhtemelen Profilim zaten gizli Denk gelirsen sorularıma gel böyle gizli gizli😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızlar paraya bakar
Hepsi öyle değildir emin ol
ya ses beni çok etkiliyor tek kriter bu değil ama hoşuma gidiyor ses tonu
Evet bu dediğini çoğu kadından duyuyorum
Ve benim sesimden etkilenen insanlar azımsanmayacak kadarda çok
Ama sesten etkilenmekte ne bileyim sanki geçici bir şey gibi değil mi?
yani tütün falan kullanmıyorsa nasıl geçici olabilir ki
Tütün kalınlaştırıyor muydu öyleydi dimi
Hayır öyle değil dediğimi anlatamadım sanırım
Sesinden etkilenmek geçici olabilir dedim yani değişir sonra belki sesini beğenmeyebilir diye söyledim
Evet tütün biraz sesi kalınlaştırır diye biliyorum ama emin değilim
eski sevgilimin ses tonu konuşma tarzı çok hoşuma gidiyordu zaten pandemide maskeli tanıştık ilk sesi çok ilgimi çekti bazen müsait olmazdık sadece gün sonu konuşma imkanımız olurdu ve her defasında sanki ilk defa duymuş gibi sesi çok ilgi çekici güzel gelirdi kulağıma en azından benim için değişmiyor bu beğeni çıkıp gelse büyük ihtimalle yine sesi hoşuma gider
Hımm anlıyorum yani ses tonunu beğendikten sonra bu değişmez artık öyle kalır diyorsun anladım
benim için öyle en azından
Anlıyorum.
Benim sesimden etkilenmiş olduğunu söyleyen çok kişi oldu.
Diğer insanların Çok defa sesten etkilenildiğini duydum fakat henüz ben kimsenin sesinden etkilenemedim😂
ya aslında ses düşündüğünden daha fazla etkiliyor insnaı bence sen de dahil olmak üzere
Evet bende böyle olduğunu düşünüyorum.
Yok ben hiç birşeyden etkilenmiyorum maalesef duygu yok bende genel olarak hiç birşeyde😂
cidden mi acaba neden öyle oluyor merak ettim dmndmdndkd
Evet ciddiyim kimseden etkilenmiyorum
Ve bazen bu insanlar için çok sinir bozucu olabiliyor
Özellikle Elde etmek isteyenler için inanılmaz sinir bozucu oluyor
Tecrübe ile sabit yani
Bu konuda laf söz işitmişliğim bile var😂
e halinizden memnunzanız bana diyecek pek bir şey düşmüyor galiba😅😅
Aslında çokta memnun olduğum söylenemez
Zira bazen ağır laflara maruz kaldığım oluyor
herkesle sohbet ederim
Arkadaş olabilirim belki
Ama etkilenemiyorum istesemde olmuyor
Tuhaf bir hareket yapıyor gıcık kapıyorum
Veya tam ısınıcam ya da etkileneceğim
Saçma bir cümle kuruyor buz kesiyor hemen bütün aksiyon negatife dönüyor 😂
ha anladımm peki hiç mi olmadı yani önceki ilişkilerinizden falan
Evet oldu tabikide aşırı bağlandım aslında duygularım tamamen körelmesine sebep olan biriyle boşa zaman geçirdim be onu 5 yıl bekledim
Sonrasında insanlara olan güvenimi tamamen yitirdim ve duygusuzlaşmaya başladım
Ve tamamen duygularımı yitirdim
Aslında duygularımı yitirdim değilde
Bunun doğrusu bence
Güvenemiyorum
Bu sebeplede herhangi bir konuda güvensizlik hissediyorum aklıma geliyor buz kesiliyorum bence doğru anlatımı böyle
Şöyle birşeyde var insan kendini tanır bilir güvenemeyeceğimi bildiğim için hayatıma kimseyi almıyorum
Zira güvenemeyeceğimi bile bile birini hayatıma almak onunda hayatını zindan etmek demek
Buda hiç doğru bir şey değil
Bana göre bencillik
O yüzden tek olmak duygusuz olmak bir nevi işime geliyor diyebilirim
Kimseyi kırmamış oluyorum
çok gariptir ki benzer düşünüyoruz ben de en son aldatıldım ve o zamandan beri flört dahi yapmak istemiyorum seni çok iyi anlıyorum
Evet Aynı durummuş
Kesinlikle öyle.
Fakat kaybedenin ben olmadığını biliyorum çok yalvardı ama yok
Bunu bir kere yapan her zaman yapar nettir.
Kimse kusura bakmasın yapmam tekrar etmem demesin
Daha rahat yapar ve ruhu duymaz insanın.
Allah beni kurtardı şükürler olsun o yüzden sorun yok. elhamdülillah
insanın bir kere o güveni kırıldıktan sonra ne kadar yeminler sözler etse nafile
Kesinlikle öyle
boş ver önemi yok giden gitmiştir kurtulmuş olduk.
Konu nasıl buralara geldi ya😂😂
olduk olmasına da ben bazen üzülüyorum ya ne yalan söyleyeyim
cidden nerden nereye geldi konu 😅😅😅
Hayır valla ben üzülmüyorum o beni hak etmemiş demek ki
Ve bu durumda benim sınavımmış
Allah korusun evli olsaydım böyle bir durumla karşılaşsaydım ne olucaktı?
Yani ne kadar şükür etsem az
Hiç deme konu boyut atladı😂😂
o da var haklısın bak
valla evrildi konu mzldmdlmd
Yani bakış açısını değiştirmek lazım
Evet kesinlikle evrildi 😂
amaan değiştirsek de değiştirmesek de tek gerçek var gittiler ve gitmekle bize çok büyük bir iyilik yaptılar dndköddömdd
Gitmediler biz tekmeyi attık😂
Haklısııın😅😅😅
Yahu sen niye gizli yazmışsın ki
Saklayacak bir şey konuşmuyoruz ki herkes okuyor😂😂😂
ne bileyim ya alışkanlık olmuş
Ey Allahım ya😂😂
🥺😅😅
Ben hiç gizlemiyorum pat pat direkt 😂😂
dnösmdödmdl doğru
Benim yorumları okuyanlar diyordur yahu burada niye yazıyorsunuz git mesaj at felan diyen kesin oluyordur muhabbeti güzel olan insanlarla böyle uzun uzun yorumlarda buluşuyorum güzel oluyor 😂😂
Dertleştik biraz güzel oldu nddmndkdk
Evet iyi oldu
Teşekkür ederim 🙏🏽 😂😂
Arada gel böyle yorumlara diyeceğimde takip etmiyorsan soruları görmezsin muhtemelen
Profilim zaten gizli
Denk gelirsen sorularıma gel böyle gizli gizli😂
tamam gelirim ben msmdndmdnkd
Tamam 😂
iyi geceleer 😅
İyi geceler 😂
Kumral olması bide uzun boy
Umarım öyle birine denk gelirsin diyelim hayırlı olsun bakalım😂
Sağol teşekkür ederim amin 😹
Rica ederim amin 😂
Kumral ve normal boy.
Umarım bir an önce kriterlerine sahip birini bulursun.
İnşallah.