Lütfen fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Ailem yuvamı yıkmak istiyor?

2 yıllık evliliğimden bu yana ailemin eşime karşı çok ciddi ön yargıları var. Ve bu evliliğime zarar veriyor. Ailem, eşim ve eşimin ailesine karşı çok soğuk ve sebepsiz yere görüşmek konuşmak istemiyor. Eşim ve ailesi dünya iyisi insanlar. Eşimle izin zamanı ailemin yanına gittiğim zaman evde çok ciddi soğukluk oluşuyor. Kapıdan girerken bile hoş geldiniz demiyorlar eşime. Suratlar beş karış oluyor. Benimle araları iyi ama eşimi sebepsiz istemiyorlar. Evde yanımıza bile gelmiyorlar. Bu durumlar evliliğimizin ilk başından beri yaşanıyor. Garip bir şekilde eşime karşı tavırları var eşim aileme hiç bir şey yapmadı hep saygı duydu. Bu konuyu ailemle defalarca konuştum eşime neden tavırları olduğunu hep soruyorum hep kendilerini savunuyorlar ve durumu ciddiye almıyorlar. Eşime hep kötü davranıyorlar ve aşağılayıcı davrandılar eşim bu davranışlarına karşı hiç saygısızlık yapmadı hep alttan aldı. Artık oda doldu Eşim ailemle görüşmemi istemiyor çünkü bu durumdan çok bunaldı. bana sende konuşma ailenle diyor. Bunu aileme uygun bir dille nasıl söyleyebilirim? Ailemin bu umursamaz davranışlarından bende çok sıkıldım.

Lütfen fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Ailem yuvamı yıkmak istiyor?