Her ilişkisi olan fani kulun illa bir hatırası kalmıştır eski sevdiceklerden..
Sizce bu hatıralar saklanmalı mı?

Her ilişkisi olan fani kulun illa bir hatırası kalmıştır eski sevdiceklerden..
Sizce bu hatıralar saklanmalı mı?
Ben atamıyorum ya sonuçta bı yaşanmışlık var. Sonu istediğimiz gibi bitmese bile. Ona karşı bir duygum yok artık ama yaşattığı iyi günler hatrina saklıyorum. şu an da ciddi bir ilişkim var. Ama bunu yeni sevgilinin kesinlikle bilmemesi gerekir çok yanlış anlasilir
Eski ilişkiden kalan anılar ve hediyeler konusunda ne yapılması gerektiği, kişinin duygusal durumu ve bu anıların ona ne hissettirdiğiyle yakından ilişkilidir. Bu yüzden, herkesin bu konuda farklı bir cevabı olabilir.
Öncelikle, bu anıların ve hediyelerin sana nasıl hissettirdiğini düşünmelisin. Eğer bu eşyalar sana güzel anıları ve pozitif duyguları hatırlatıyorsa, onları saklamak mantıklı olabilir. Geçmişte yaşanan güzel anılar, kişinin bugünkü benliğini şekillendiren önemli parçalardır. Bu hediyeler ve anılar, geçmişte yaşadığın mutluluğun ve sevginin birer hatırası olabilir. Onları saklamak, yaşadığın güzel deneyimlerin değerini bilmek anlamına gelir.
Öte yandan, bu anılar ve hediyeler seni mutsuz ediyorsa, olumsuz duygulara sürüklüyorsa veya eski ilişkini sürekli olarak hatırlatarak yeni bir sayfa açmanı zorlaştırıyorsa, onları saklamamak daha iyi olabilir. Bu durumda, bu eşyaları göz önünden kaldırmak veya onlardan tamamen kurtulmak, yeni başlangıçlar yapmana ve ilerlemene yardımcı olabilir. Kimi zaman eskiyle vedalaşmak, yeniye yer açmanın en iyi yoludur.
Bir başka açıdan bakıldığında, bu eşyalarla ne yapacağını hemen karar vermek zorunda değilsin. Belki de onları bir kutuya koyup bir süreliğine kaldırmak iyi bir fikir olabilir. Zaman geçtikçe, bu anılarla nasıl başa çıkman gerektiğini daha net görebilirsin. Benim için eski ilişkiden kalan anılar ve hediyeler konusunda verileceğim karar kullanmak olur. Önemli olan, bu kararın seni nasıl etkilediğidir. Kendine karşı dürüst olmalı ve seni en çok neyin rahatlatacağını ve mutlu edeceğini düşünmelisin. Eskiyi saklamak veya bırakmak arasında bir seçim yaparken, duygusal sağlığını ve geleceğe dair beklentilerini göz önünde bulundurman en doğru yolu bulmana yardımcı olacaktır.
Selam,
Kullanırım atmam.. Karşı taraf bunu gördüğünde umutlanmasın, atmayı sevmem.. Köküne para mı verdim derim belki birine hediye ederim o kadar.. İmha etme çalışmaları başlatmam yani..
Teşekkürler
Ricalar
İlişki bittikten sonra anılara hediyelere anlam yüklemem bu sebepten sadece işime yarayacak bi şey olursa saklarım
Ricalar :)
Cevap
8Cevap
Bence kişi istiyorsa saklayabilir
Atacan halimiz yok ya gadası
En son ilişkime dair resimler, hatıralar ve göz yaşları ile yazılan bir kaç sayfa yazı ve hediyeler var. Lakin çok uzun süre kalmasını istemediğimden hediyeler hariç gerisini imha edeceğim. Geriye dönüp bakmak yerine yoluma devam etmem gerekiyor.
Bu bana pek doğru gelmiyor..
O kalanlara her bakışta geçmişe özlem ya da öfke duyulacak ve hayatına girecek insanı bile etkileyecek..
Bırak saklamayı eskinin konuşulması bile saçma geliyor bana..
Hayır hâla bitmeyen bir duygu düşünce var demek eski ilişki koleksiyon falan fantezi filan varsa bilemem jdjd
Eskiyi komple saklayana ne demeli bilmiyorum. Allahın cezaları.
Saklanmaz yahu. İhtiyacı olana verirsin. Hayır olmuş olur hem.
Bence atılmalı sonuçta dünya durmuyor hayatına başka birini alınca ona büyük bir saygısızlık olur
Geçmiş acı veriyorsa geçmemiş demektir. Sil yak at eskiye ait hiçbir şey kalmasın elinde.
Eskide kalmış bir şeyin hediyelerini saklama ek doğru değil başkasına veririm ya da atarım
Hiç saklanmasa daha iyi. Özellikle fotoğraflar. Bir tane fotoğraf görsek moralimiz bozulur.
Yeni ilişkiye girilen kişiye saygısızlık olur bu. Saklanmamalı
Kişinin keyfine bağlı. Anılara tutunmak isteyen saklar, unutup kurtulmak isteyen atar.
Eski sevgilim çikolata almıştı bi kutu. O çikolatalari yemiyordum hiç. 2-3 ay sonra ayrıldı benden. Ağlaya ağlaya yedim çikolataları ahhshaha. Çikolataların kutusunu da anı kutusu yaptim
Eğer unutmak istiyorsan kesinlikle o hediyelerden kurtulmalisin veya bir yerlere kaldirmalisin göremeyecegin bir yerlere.
Kesinlikle hayır çünkü hem hatırlatır hemde doğru değil
Ben kağıt bilet ufak hediyeleri falan atarım ama maddi degeri olan şeyleri atmam
Hayır kendine yaptığn saygısızlıkdır
Şahsen unutuyorum anında
Çöpe atılmalı.
Bence saklanmamalıdır.
Yeni ilişkiye saygısızlık bence.
Hayır çöpe atılmalı
Hepsini atarm
Hayır. Benzin döküp yakılmalı
Hayır saklanmamalı
Ne gerek var
Kötü ayrılıp ayrılmadığınıza bağlı.
hayır çöpe atılmalı