Bana 37 yaşında ve ev kızı birisini önerdiler çok zoruma gitti nasıl düşünmeliyim?

Ben 9 yıldır kamuda çalışan biriyim. Yaşım 38 oldu. Çalıştığım ortamlarda bir türlü kalbimin ısındığı sevdiği birimi bulamadım. Çalıştığım kurumda samimi olduğum ve beni bir çok defa evine yemeğe davet eden hizmetli abla evine yemeğe davet ettiği bir akşam bana 37 yaşında ev kızı birisi var dedi. Ben çalışan bir bayan istiyorum diye direk reddettim. Ablada öğretmen bayanlar çok havalı oluyor diye saçmaladı. Ama bana bulabileceği en vazıfsız bir kızı hemde yaşıda ilerlemiş bir kızı önermesi çok zoruma gitti. Bunum üstünden 2 ay geçti ama aklıma geldikce takıntılı bir şekilde moralim bozuluyor. Ben bu kadar zavallımıyımki 3 senede bana bulabileceği en vazıfsız kızı önerdi. Ablayı çok severdim ama o kadar zoruma gittiki abladan nefret ediyorum.. Zaten hayır dedim ama çok zavallı hissettim. Lütfen hakaret etmeden yorumlayın. (Hakaret edecek olan defolsun gitsin yazmasın her soruya cevap vermek zorunda deilsiniz)

Bana 37 yaşında ve ev kızı birisini önerdiler çok zoruma gitti nasıl düşünmeliyim?