Sadece ciddi fikir verenler?

Erkek arkadaşim bu aralar bana karşi ilgisiz soğuk. Dogru duzgun yazmaz aramaz oldu. Kac defa dedim istemiyorsan söyle geçen gün bidaha rahatsz etmcem istemiyorsun beliki dedim. Aradi kızdi istemesem zaten soylerim seni çok seviyorum boylr yapma diye. Ama halende aynı işlerim yogun altan al biraz anlayisli ol diyor. Ama bi insan uyandigjnda hic mi gunaydn demez, işten çikinca haber vermez? Sizce ne yapmam gerek nasil davranmam gerek? Ayrilalm desem hayr diyor devam edince boyle ilgisiz? Sürekli whtsapta. başkasi mi var dedim kızdi sacma sapan konusma diye. Instagramdandan hersey sildi kendisini takip edenleri beni tarihimizi kendi profil resmini. Whtsapta ikimizin durumu ayniydi onuda sildi. Ama sorunlarim var daraildim bunaldim herseyden kaçasim var bekle diyor. Sorunun ne oldugunu sordum çözünce anlaticam dedi. Surekli whtsapta olmasi aldatiyormus gibime geldi açikcasi kendisnden hic beklemem oyle bisey ama surekli wpte olup yazmamasi huzursuz etti. Bende mesaj attm tarihi frlan yaz duzelt öyle bekliym diye hayr dedi. Bende ayrildim. Ama ayrildigmi soyledigm mesaja cevapta vermedi. Bu kaçtir ayrilalm diyorum böyle yapiyor diye. Sizce iyimi yaptm kotu mu vrya sizce kendisi neden boyle yapyor,?
Sadece ciddi fikir verenler?