AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ölene kadar devam galiba
Yüzümüz gülmür
Yok yok gülmez
Ne diyon 😅
Kız sen misin. d?
Kim miyim
O işte 🥺
Kimseye 10 yıllık dertl olmadım bilemiyorum blbpbmob
10 yıllık dert aşk değil ama. d neyse o değilmişsin o zaman 🥺🖐
O olsam nolacaktı ki kanzi boş ver olmuyorsa olmuyordur
Kanziii sevince boş veremiyormuş insan. d palavra inanmamsana deyince dedim benimkinin nicklerden olabilir yağni
Sevseydin şu an yanında olurdu kanziii çok takılma 😏
Lan sennnsiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Has..
Ya ben bir şeye bakıp çıkacaktım karşılaşmadık güle güle
Sevindim güzelim 🥺 Sen takıl ben sana bulaşmam...
Yok ya site sıktı da doğru düzgün de bi site bulamadım onun için soru sormuştum var mı bu tarz ama absürt olmayan site diye
Niye anlatıyorum 🙄 selametle cano
İnstadan daha çok sarıyor bir yerde izliyorsun bir yerde okuma yapıyorsun okumayı seçiyorum ben. d
Her neyse. İyi akşamlar
Cadı geldi gene cadı ona da selam söyle iyi akşamlar
Gidiyoruz merak etme iletirim 👍🏻
Gitme kal 🥺
arasana la konuşalım?
Sildim numaranı ve gerek yok.
Slk mısın
Evet 🥺
Güzelim mesajlaşalım mı
1xperiz ve sonunu biliyoruz 🙃
Seninle konuşmak istediğim konular vardı
Bazen sen krizim tutuyor o zaman kendimi tutamıyorum onun dışında iyi oluyorum sana öyle bir şey oluyor mu?
Oluyordu bugün olmadı
kız sen beni sevmişsin. d
Allah seni napmasın necmi sevdim seni. d
Bende seni sevdim 🥰
Güzel perde kapanır.. 😂
İki gün önce bi Türk filmi izledim eğlenceliydi "evlidir ne yapsa yeridir" başroldekilerin toksik bi evliliği vardı bu arada 🥲
Ama yani Allah korusun diyelim fbdıdbdh
İzliyim bu gün öğlene doğru filan izlerim
İzle diye söylemedim naptın demiştin öyle aklıma geldi yazdım.
Ya tamam tamam en cool sensin tamammmmm
İyi geceler.
İyi geceler 🥺
Mesela benim krizim geliyo hafiften sana karşı kendimi tutmaya çalışmak parçaladı beni gidip makarna yicem
Güzelim , güzel kadınım , sana o kadar kötü davrandım o kadar incittim ki haklı haksızı da bırakıyorum aramızda yaşanan çok şeyi de bir kenara bırakıyorum TAMAMEN ben hatalıydım , sen çok iyi birisin hani diyordum ya sana rağmen seni sevdim diye onun aslı sen bana rağmen beni sevmişsin şöyle bir geri çekilip bakınca her şey ve çoğu şey ortaya çıkıyor sadece seninle iletişimdeyken gerçekten hislerim ve aklım bulanıklaşıyor mantığım kalkıyor bir HAYVAN oluyorum
senden çok defa istedim artık istemeye yüzümde yok seni kırdığım da üzdüğüm incittiğim de ortada sen bunları hak etmedin hemde seni sevdiğini söyleyen bir adam tarafından sevildiğin yerden vuruldun yaşadıklarından sonra mutlu olmayı hak ediyorsun kesinlikle benim gibi bir adamı değil bunları o kadar çok konuştuk ki , uzun uzun anlatmayacağım. Yanlışlarımızdan döndük tövbe ettik , artık biz nasibimizi bekleyelim en güzelini hak ediyorsun , bu güzelliğin ve zekanla güzel ve dolu dolu bir yaşamın olacak ben biliyorum , Allah a emanet ol.
sen bana sevmeyi öğrettin öyle güzel ve akıllısın benim gibi bir caniye sevmeyi öğrettin biraz kibir olacak ama o kadar mükemmel bir şeysin ki düşün artık bana bile sevmeyi öğrettin
Güzel ve Akıllı bir kadın birde kıskançsa iki kadın olur , kıskançlığını da sevdim , seninle geçirdiğim her an benim için güzeldi , her kavgamızdan da zevk aldım ben kaosu seviyorum bazılarını bilerek çıkardım bazılarını bilerek uzattım
Sana karşı yüzsüz ve gurursuzda oldum önceleri bundan pişmandım ama şimdi diyorum ki hadi ordan sana olmayacaktım da kime olacaktım ki?
Tamam Halil vedalaştın bunları niye anlatıyorsun?
Bir şeyleri fark edebilmene sevindim, benim de hatalarım oldu umarım bi sonraki kuracağımız ilişkide bu hatalardan ders çıkarabilmil oluruz. Sen de kendine iyi bak
Vedalaşmak istemiyorum güzelim , ben evet fark ettim , değiştirebilirim de
Sana yaptığım onca kötülükleri de kafamda ki olmaz senaryoya çok bağlı kaldığımın da farkındayım ama boş vermek istiyorum sana zaten yaşadığım hayatı anlattım denemek istiyorum
sana 0 yalanla gelmek istiyorum ekle beni ara beni wp den yaz yanına geleyim gideyim seninle gerçeklikte yaşamak istiyorum
aramızda bir kelime olsun de ki halil gene yapıyorsun o an durayım düşüneyim ve sana yalan söylemiyim çünkü ben yalanlarımı düşünmeden söylüyorum düşününce sana yalan söylemek istemem , son dakika söylemek istemem ciddiyim bak kafamda kurmak istemiyorum
Sen bu hayatta karşıma 25 yılda 1 çıkan bir şansın güzelim bu şekilde kaybetmek istemiyorum OLMAZ senaryolarla , gerçek olsun olmuyorsa da gerçeklikte olmasın
Arasana beni
Beklicem güzelim evet ya da hayır cevabını duyana kadar bekleyeceğim.
flime de başladım güzelmiş la ailemle mi izlesem acaba. d
Cevabımı verdim. Görürsün baktığında.
Nereye? Eğer başka bir fake hesaptan falan bahsediyorsan yok? şu an sadece buna girebiliyorum diğerlerinin şifresini falan değiştirdim geri de giremem? Nereye yazdın cevabını?
Halil lütfen yapma artık. Seni tanıyorum yazma şeklinden her şeyinden anlıyorum yapma. Yalan söyleme bana.
Yemin ederim ben değilim , ara wp den görüntülü göstereyim anlık konuşalım adam cevap versin , güzelim yemin ederim ben değilim ya da geçmişimi göstereyim
arama geçmişini vs yani
Güzelim ben o değilim yemin ederim sadece bu hesaba ben giriyorum ve yine yemin ederim bundan başka hesabım olmayacak bundan sonra her hangi bir soruyu acaba halil mi sormuş demeyeceksin çünkü hiç bir trol soru sormayacağım eğer öyle bir şeye denk gelirsen direkt terk edebilirsin beni , sormayacağım imasını yapmayacağım trolüm varsa da içimde yaşarım hiç bir şey senden önemli değil
Bu olan şey mahfetti yazdıklarımı ama öyle düşünme aramızda güven sorunumu var? Bazı şeylerin çok mu açıklanması lazım? Şüpheci misin? her şeyi açıklayacağım yoruldum demeyeceğim ve inşa edeceğim tek tek , tamam mı güzelim? Şüphelerin dinene kadar açıklayacağım asla kestirip atmayacağım
Artık sana anlatmayacağım hiç bir sır yok , olmayacak gözüyle artık bakmıyorum artık HER ŞEY CİDDİ hiç bir şey trol değil çünkü olmayacak gözü yok üzerimde. Eğer ki bir trol bir saçmalık varsa sil at , ama ben değilim , ona göre cevap verirsin bana , cevabını bekleyeceğim. Buradan bu hesaptan ya da ara söyle , başka bir saçmalık yok.
Bunlar aynı biz. d
Bitirdin mi hepsini 😌
Daha değil makarna yaptım 😥
Anladım o soruyu gerçekten sen sormadın mı bilmiyorum ama güvenimin ne kadar zedelendiğini anlamışsındır herhalde.
Ben sormadım güzelim zaten biliyorum ve dediğim gibi güvenini inşa etmek için ne lazımsa yapacağım , istersen hesap şifresi bilmem ne , ne lazımsa
Biraz uykum geldi yarın düşünüp söylerim kararımı muhtemelen değişmeyecek kararım ama olsun.
Soruyu da öylesine sordum çıkan sonuca göre hareket etmeyeceğim yani. Şimdilik iyi geceler.
Tamam 🥲 iyi geceler , rüyanda beni gör..
Hmm zaten öylesine sordum demişsin 🥲 dön çıksaydı mızıkçılık yapardım ama bakma sen gaylere 🥲
Güzel flimdi şimdi bitirdim ve ezan okunuyo
Ben bi dua edeyim
Ben de henüz uyumadım Allah kabul etsin
Amin , teşekkür ederim 🥹
Ben uyuyamıyorum ya çalışayım en iyisi
Tamam
Sen daha uyumadın mıı bıdırık. d
Uykum geldi ama uyumadımm
Napıyosun peki ?
Bildirimi gelmedi ya yakalayamadım benim bıdırığı 🥺
Napıyorumm 😅
Napıyosunuz hanım efendi sabahınız hayrolsun inşallah. d
Bi tane sinek var başımın dibinde onla uğraşıcam şimdi 🙄
Sizinde sizinde 😅
dişidir umarım 🙄🙄
Bilmiyorum da delirtti beni nasıl çıkarıcam bunu dışarı
Havluyla kışkışla aslında beslediğin örümceğe söylesen o hallederdi 😅
Ay yok o örümcekte de iş yok ya hem de o mutfakta odamda diğil dhdıfh
Yedirdiğin kıymalar haram olsun. d
Ahahah 😂😅
Bende odamda 2 örümcek besliyorum süpürgeye çekmeye üşendim sonra sinek avladıklarını okuyunca dedim boş ver dursunlar tabi senin gibi kıyma vermedim orası ayrı. d
İyi yapmışsın aç kalsınlar da sinek avlasınlar hayıınlar 🥲
Doğru kıyma yedirirsen sinek peşine dolanmazlar 😅 bıdırık ne bilsin herkeese nazik olduğundan..
🥹 öhööm 😑
👉👈
Uykusum geldi ve saçmalamam da gelmiş olabilir 👉🏻👈🏻
Uyuyana kadar saçmalayabilirsiniz hanımefendi konuşmalarımız kayıt dışıdır sonrasında bir hatırlatma yapılmacak ve sevgi müessesemin ikramıdır 🥰 müesesemizin diyemedim seni o kadar kıskanıyorum d
☺ ayh teşekkürler
Rica ederim hanımefendi 🥰 o güzel yüzünü , tatlı sesini hayal ediyorum 🫠
Halil 😔
Efendim güzelim :/
Ben sitede bazı tipleri acaba sen misin diye kuruntu yapıyorum nolacak böyle
Dedim ya bir hesabım olacak güzelim şu an zaten öyle istediğin gibi takip edebilirsin istediğin bilgiyi de benden talep edebilirsin , zaten sen olduktan sonra ben sitede takılmıyorum , eğer ki olduda ben olduğu kanıtladın evet ya o bendim dedim o zaman sil at beni
Hiç bir şekilde trol soru falan sormayacağım işim olmayacak her şey ciddi , hiç bir şeyin bahanesi o troldü o şakaydı olmayacak
Her öyle sandığın soruyu bana atabilirsin beraber gideriz o sorulara hiç bir zaman aklında şüphe kalmasın
Kendinden bu kadar emin olman biraz şaşırtıyor ama peki öyle diyorsan
Eminim çünkü yapıcam yapmazsam da hak ederim güzelim
😭😭😭😍🥰😍 pekiii dedin güzelim
Sesini duymak istiyorum özledimm
Peki derken kabul ettim anlamında değil 🙃
🥲🥲🥲🥲🥲🥲 anladım
Olsundu beklerim ben🥲
😌
3 xper olup bizi bu eziyetten kurtarsaydın iyiydi 😅
Dimii sürelli sayfayı yeniliyorum yeni bir şey var mı diye 😅😅 yorum atmıyorum ki güzelim Instagram açabiliriz bir tek ondada sen instanın baş düşmanısın whshxhshw
06 06 neydiyosunuz ahali diye soru sordum ondan 0 dan konuşabiliriz. D çok aşşağı indi bu. d
Evet Allah'ın belası instagram 🙄buberklerde hiç hayır yok 😂😂
(Seni delirtmeyeyim de napıyım hayatımm)
Tamam abarttım hem hayatım kısmında hem berk kısmında kusura bakma normalleşeyim ama işte uyku modu 🥲
Sen delirtebilirsin..
Hayatım dedikten sonra..
Olur 😂😂
Yerim senin o tatlı uykulu hallerini 😍