Haklıyken haksız duruma düştüm🤦🏻‍♀️?

Merhaba. Eşimle 6 aydır evliyiz ve severek evlendik. Dün işten geldiğinde balkonda oturmuştuk içeri gidip geldiğimde gördüm yok diye. Babaannesi bizdeydi sordum nereye gitti diye dediki arka bahçede sınıf arkadaşıyla konuşuyor. Bende o geldikten sonra sordum ki neden arka bahçede konuştun diye her zaman burada konuşmuyor muydun diye. Dediki babaannem vardı onun yanında mı konuşacaktım diye. Bende ne konuşuyordun? Diye sordum. Öyle bir tepki verdi ki sormaya hakkım yokmuş gibi. Neden soruyorsun dedi bende sormaya hakkım yok mu dedim. Arkadaşımla benim aramda olan konu dedi. Arkadaşına özel bir şey ise sorduğumda öyle söyleyebilirdin bu zaten beni ilgilemdirmez, beni sen ilgilendiriyorsun dedim. Neyse işte sınıf arkadaşına işten çıkmak istediğini ve yanında iş olup olmadığını sormuş. Diyorum ki böyle bir fikrin varsa böyle bir şey aklından geçiyorsa neden ilk bana söyleyip paylaşmıyorsun benimle? Dün yalnış yaptığını anlayıp özüt diledi ama ben yine kırgınım çünkü geçenlerde de böyle bir şey yapmıştı ve ben benden bir şey saklamamasını söylemiştim. İnsan bir derdi, birşeyi olduğunda sevdiğine, eşine dimi söyler. Böyle yapması , beni yok sayması da beni üzüyor. Şimdi de sabah ona kırgın olduğum için soğuk konuştum diye beni suçluyor sinirleniyor.

Haklıyken haksız duruma düştüm🤦🏻‍♀️?