Sen daha iyileri hakediyorsun diyen erkek?

Biz bu şahısla sosyal medyadan Nisan ayından tanıştık. bana sürekli yazardı bende beğenip geçerdim Mayıs'ta cevap verdim konuşmaya başladık bir yanlış anlaşılma olunca kestik Haziranda tekrar konuşmaya başladık bana o kadar samimi davranıyordu ki bende kapıldım gittim. Çıkar dediğim kızları hiç sorgulamadan çıkarırdı arkadaşlarının akrabalarının kardeşlerinin yanında saatlerce rahat rahat konuşurduk. Buluşma zamanı gelince bayramdan sonra herkes memleketinden döndü hemen buluştuk. Buluşma çok güzel geçti çok samimiydi , evlere dağıldık yine çok güzeldi fakat gece oldu birden buz kesti sürekli kavga çıkarmaya başladı açık açık beni beğenmemiş olabilirsin ya da elektriğin tutmamış olabilir bunu söyle dedim. Neden böyle bir şey söyleyim gayet güzel bir kızsın çok eğlencelisin iyi de geçti sen şu an beni manipüle etmeye çalışıyorsun dedi. Neyse biz bin bir kavgayla geçen beş günün sonunda buluştuk ben bir şeyler yaptım sahilde piknik yaptık bu sefer o kadar güzel geçti ki dizime yattı elimi tuttu yanaklarımı okşadı sonra bana biz arkadaşız dedi bende biz flörtüz ne saçmalıyorsun dedim sonra arabaya bindik bana ailevi sorunlarım var sen yanlış zamanda gelen doğru insansın şöyle mükemmelsin böyle mükemmelsin ama ben ilişki istemiyorum hayatım çok zor falan filan dedi bunu diyen insan biz sosyal medyadan konuşurken bak benim niyetim ciddi evlenmek istiyorum kendi ailemi kurmak istiyorum eğer amacın konuşup kesmekse hiç başlamayalım diyen insan birden ne oldu hiç bir şey anlamadım buluşma o kadar güzeldi ki arabaya binene kadar ben üç beş buluşmaya net sevgiliyiz gözüyle bakmıştım ( aramızda ne cinsel bi muhabbet ne de temas geçti sadece elimi tuttu). Ondan sonra her şey için özür dilerim mesajı attı şimdi de instadan kız ekleyip duruyor kafam o kadar karıştı ki özellikle erkekler yardımcı olursa sevinirim.

Sen daha iyileri hakediyorsun diyen erkek?