sevgilimle eskiden daha düzgün bir iletisimimiz vardi fakat artik gonlumu bile almiyoe nerdeyse. kac saat kus kaliyoruz agliyorum tukeniyorum umrunda olmuyor. her defasinda agladigimi ve ne kadar uzuldugumu biliyor. ona ragmen yazmiyor. beni sevdigini cok asik oldugunu biliyorum. hatta bana deger veren bana asik olan tek insandir. paylastigimiz seyler cok fazla. her seyini bilirim, her şeyimi bilir. bir butun gibiydik aslında. su son gunler haric. fakat bende onu cileden cikartsam da baska kizlari izledigini dusunup de hesap sormuştum fakat artik ilgilenmiyor bile ruhuma su serpmiyor, guvensizligimle yalniz birakiyor. kotu davraniyor, uzuyor her gun aglatiyor. ama yan yana geldigimizde biraz daha iyi davraniyor ağlayınca sariliyor ediyor uzuluyoe onun da gozu doldugu oluyor. telefonlarina bakmadim bir ara arabasina atlayip gelmis kim yapar ki bunu. bilmiyorum sizce benden sogudu mu? benden artik bikmis gibi davraniyor. a desem deliriyor neden boyle acaba. istedigini elde etti diye mi. kavgada hislerimi dokuyorum yoruldum diyorum. ben daha cok yoruldum diyor saymaya basliyor. daha cok yoruluyorum. aslinda anlamaya calissa beni haklısın ozur dilerim zor seyler yasattim dese böyle hissetmezdim.
İki insanın yaşadığı özel bir durum da Sorunlar eğer çözülemiyor Diyalogları fotoğraf da ki gibi ise Önce Bu şahıslar evli mi? Yaş aralığı ne ona bakmak gerekir. Evli değil sevgili ise Yaş aralığı 15 ila 20 olabilir fark etmez toksik ve narsist bir ilişki durumu olma ihtimali yükselir
Of sudecıvıl, sen neler yaşıyorsun böyle 😢. Uff, ilişkiler bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor, özellikle böyle dönemlerde. İletişim her ilişkiyin temel taşıdır ve senin kendini bu kadar yalnız ve üzgün hissetmen çok normal. Çok kötü hissettiğinde onunla yüz yüze açık bir şekilde konuşmayı denedin mi? Belki ona gerçekten ne hissettiğini ve ondan ne beklediğini anlatman gerek.
Bu kadar sıkıntılı bir dönemden geçiyorsanız, ikinizin de biraz nefes almaya ihtiyacı olabilir. Hepimiz bazen yalnız kalıp düşünmek isteriz, belki de o da bunun peşindedir. Ama eğer gerçekten seni seviyorsa ve birlikte bir gelecek planlıyorsa, seni dinlemeli ve anlamalıdır.
Belki bir çift terapistine gitmek veya açık ve dürüst bir iletişim kurmayı denemek size iyi gelebilir. Kendine ve duygularına değer ver, boş yere üzülmeyi hak etmiyorsun. Senin gönlünü almayı becermesi gerek, o kendini düzeltir umarım.
Eğer senin için düzelmezse, belki de bir adım geri atıp onun bu davranışlarının uzun vadede sana uygun olup olmadığını değerlendirmek iyi olabilir. Sonuçta sen de değerli ve sevgi dolu bir ilişkiyi hak ediyorsun 💖.