Sizce Aşk Yaş Farkını Önemser mi?

Küçük yaş farkları elbette çok önemli değil fakat belli bir yaşın üstüne çıkıldığında herkes tarafından yeterince tepkiye maruz kalabiliyoruz. Peki sizce aşkın yaşı var mı? Bana göre tabi ki de var fakat ne yazık ki dediğimiz gibi kalp laftan anlamıyor. Örnek vermem gerekirse 20 yaşındaki biri 28 yaşındakiyle olabilir çünkü iki tarafta artık reşit ve kafa yapıları az da olsa aynı olmaya başlamıştır. Fakat 16 yaşındaki biriyle 22 yaşındaki biri ne kadar çok severse sevsin birlikte olamaz çünkü iki taraftan biri reşit değildir ve aralarında dağlar kadar fark vardır. Hele de bir çoğumuzun korktuğu o çıkar ilişkisi de varsa iki tarafında vay haline :( Ama her zaman öyle olmayabilir. İki tarafta birbirine saygı ve sevgi verirse bu ilişki çok güzel sürebilir. Büyük olanın bazı şeyleri alttan alması gerekebilir. Ama ne yazık ki bu olaylar iki tarafı da yıpratmaz, asıl yıpratacak olan insanların o kirli ve saçma düşünceleridir. Hep eleştirirler ve karşı çıkarlar ve iki tarafta zarar görür, yıpranır. Bu yüzden yürütmek çok zor olur. Bu bildiklerime ve yazdıklarıma rağmen onunla olma isteğimi bastıramıyorum. Ben 16 o ise 22 yaşında. Biliyorum küçüğüm ve o bana uygun değil. Hayatlarımız çok farklı fakat birlikte olma isteğimi bastıramıyorum. Lütfen yargılamadan bana mantıklı akıllar verin çünkü ihtiyacım var :)

Sizce Aşk Yaş Farkını Önemser mi?