Sürekli yalnız takılıyor ve kimseden hoşlanmıyor ne yapmam lazım 🥹🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslan burcunun zodyakta ayağının dibine çöktürecek tek kadın terazi kadınları maalesef . Hepsinin bir takıntıları var terazilere. Çevresinde terazi var mı bak onu uzak tut çok defa tecrübeyle tanıklık ettim. sabit burç oldupu için fena kafaya takıyorlar gururlarını sadece onlara karşı kırıyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın yükselenimde aslan kovaları severim kafam uyar ancak onların akılcı hareketleri ilişkileri duygusu ağır olan aslan için hafif kalıyor aslan için evlilikte kesinlikle terazi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılben aslan kadınıyım erkeklerde kadınlar gibimi bilemem ama biz kolay kolay hayatımıza birini almayın istediğimiz gibi biri olana kadar gözlemleriz insanları önce çok detaycıyız ve mükemmelliyetçiliğimiz çok fazladır kusursuza yakın olmalısın bu sadece güzellikle alakalı bi durum değil bi insana kediye köpeğe nasıl davrandığın bile çok önemlidir ezik olmamalısın özgüvenli olmalısın mesela giyinişine dikkat etmelisin gibi gibi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz olacaksın hangi burç önemli değil umursamaz olan bayrağı kapar
00 Yorumla Kimseye kendini beğendirmeye çalışma, sen onları seç😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılbi bok beğenmeyen kendini beğenmiş tiplerdir bunlar.. eğer muhafazakar bi tip değilse ya da asosyal bi tip değilse çok zor beğenen tipler bunlar. şansını dene ekstra bişey yapma.
00 Yorumla
+1 yılAslan erkekleri kendilerini daha çok severler işin biraz zor bir aslan burcu olarak ben bile onlarla nadiren anlaşıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aslan burcuyum ve bu işlerin burca göre işlediğini asla düşünmüyorum. Kendin ol diyebilirim sadece. Beğenirse beğenir beğenmezse beğenmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yalnız takılıyor 🤔 Ben aslanım, bana sor 😂
023 Yorumla
Soran+1 yılyalnız takılıyor sürekli bilmiyorum belkide bu şekilde mutludur ama insan hayatında kimseyi istemez mi 🥹
- +1 yıl
Anlattığın arkadaş ben gibi sanırım, sahte kalabalıklar yerine kendi keyfine bakıyor olabilir. Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar hesabı
Soran+1 yıl🥹🥹 peki ne yapmam lazım
- +1 yıl
Yani seni seviyorsa seninle vakit geçirmekten keyif alır tabii, her yere seninle gitmek ister yalnız kalabalık arkadaş gruplarını tercih etmeyebilir. Belli ki bahsettiğin arkadaş ben gibi sakinliği seviyor
- +1 yıl
Kimseyle bir yere gitmiyor mu 😂
Soran+1 yılgidiyor fakat kimseyle çıkmıyor. bir arkadaş grubu var o şekilde takılıyor..
- +1 yıl
Ya şöyle aslanların aşık olması çok zor aşık olunca bile hop aşık oldum peşinden koşarım gibi bir durumu ne yazık ki yok çünkü kafasında bir sürü şey döner. O kızın geçmiş ilişkileri, aile bağları, inancı, arkadaşlık çevresi vs. bunlar istediği gibi değilse adım atmaz
Soran+1 yılkısacası her şey dört dörtlük olsun istiyosunuz yani 🥲
- +1 yıl
Aslan burcu çok zordur. Annem hep söyler senin birisine aşık olman çok zor diye evde yaşayanlar bile mükemmeliyetçi olmamızdan bıkmış durumdalar. Dört dörtlük olmasa bile en azından biraz daha yakın
Soran+1 yılama soğutuyosun kendinizden 😭
- +1 yıl
Niye soğuyorsunuz? Ne gibi?
Soran+1 yılyani mükemmeliyetçi deyince insan ister istemez bi soğuyor yani 😪
- +1 yıl
İşte neden diyorum, mükemmeliyetçi olması niye soğutuyor? Bunu açıklaman lazım
Soran+1 yılmükemmeliyetçi olması sürekli karşı tarafta bir kusur veya açık aramasına sebebiyet verir bu da ilişkiyi fazlasıyla yıpratır 🥲
- +1 yıl
Evet, o konuda çok haklısın özellikle karşı tarafın geçmişine aşırı takılı kalmış durumda aslanlar bu yüzden birisine adım atarsa bir daha sorun çıkarmaz. O kafasında bütün taşları yerine oturup adım atmıştır.
Soran+1 yılgeçmişinde belirli başlı ilişkiler yaşamışsa ne olur peki
- +1 yıl
Yani zor çok fazla kişiyle olduysan eğer bir aslanın sineye çekmesi neredeyse imkansız çünkü aslanlar ormanda tek olmak ister, aynı doğanın düzeni gibi
Soran+1 yıl😭
- +1 yıl
Ağla diye söylemedim ki aslanlar çok zor kendimden biliyorum
Soran+1 yılKarşı tarafın ilk adımı atması hoşunuza gider mi
- +1 yıl
Konu adım meselesi değil ki geçmiş meselesi, karşı taraf bazı şeyleri kabul edemiyorsa-görmezden gelemiyorsa adım atmaz.
Soran+1 yılya tamam onu anladım ama insan geçmişini değiştiremez sonuçta.. 🫡
- +1 yıl
Balık burcu arkadaşım senin nickname adı nedir? Arkadaş olalım çok isterim
+1 yılAy çekilecek dert değil. (O sırada aslan burcu olan ben ahajskx)
00 YorumlaSalın şu burçları be abi her şey karakter meselesi !
00 Yorumla
+1 yılAslan burcu olarak söylüyorum aslan kadını gibi davran sıç ağzına sıç 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslan birseye karar vermisse onu kararindan döndürmek. zor. olur bende aslanim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgo tavan onlarda tipsiz bile olsalar kendini bir sey sanani cok , hic bulasma diyeyim
01 Yorumla- +1 yıl
Ego ile ne alakası var 😅
+1 yılburçla alakası ne? marsdaki çakıl taşının güneşe olan açısı ile ne alakası var. adamın karakterini söyle
00 Yorumla
+1 yılonu istediğini belli etme ama et de. çaktırmadan yap. bir ilgi ver bir çek. kafası karışsın
00 YorumlaPeşine düş, ısrarcı ol, cüretkar ol
03 Yorumla
Soran+1 yılbasit konumuna düşmez miyim gözünde
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBurclar yalan, spesifik bir yolu yok
04 Yorumla
Soran+1 yılneden yalan olsun ki bir de neden bu kadar negatifsin 🥹
- +1 yıl
Negatif degilim realistim
Soran+1 yılilla ki bir yolu olmalı ama dimi yani 🥹 sonuçta kimse sürekli yalnız takılmak istemez
- +1 yıl
Kisiye gore bir yolu vardir, ama speqifik burclar icin spesifik yollar yok
Antilop avlayabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akrep burcu değilsen rahat bırak oğlanı...
00 YorumlaAslan burcu bi kadın gibi davran
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanına gitmeye ne dersin? Samimi olur
070 Yorumla
Soran+1 yılilk adımı at mı diyosun
Cevap sahibi+1 yılMesafe yakınsa en mantıklısı bu , ilk adımı kimin attığının önemi var mı?
Soran+1 yılbir önemi yok aslında ama basit görünmek istemiyorum senin hoşuna gider miydi?
Cevap sahibi+1 yılBelkide o aslan burcu benimdir :) , gider tabi
Soran+1 yılneden yalnız takılmayı tercih ediyosunuz peki?
Cevap sahibi+1 yıl:) hep bahane uyduruyordur , aslında ilgisini cekmemissindir
Soran+1 yılneden sürekli bakıyor o zaman egosunu mu tatmin ediyor 😭
Cevap sahibi+1 yılAslan burcu egoist zaten
- +1 yıl
Aslanlar sevdi mi tam sever
Soran+1 yılBir de seçici sanırım. Kimseyle çıkmadığına göre.. insan neden sürekli yalnız takılır ki?
Cevap sahibi+1 yılBende senelerdir tek takılıyorum , onlarca kişiyle konuştum flört ettim. Ama halen tek takılıyorum, gerçek manâda ilgimi biri çekerse yuvamdan çıkıyorum shshshs
Soran+1 yılya ciddi misin 🥹 şaka gibi 😭 mantığın ağır basıyo sanırım çok fazla duygularla hareket etmiyo gibisiniz
Cevap sahibi+1 yılİsminin ilk harfi ne? Cidden şüphelenmeye başladım
Soran+1 yılC neden ki?
Cevap sahibi+1 yılHe iyi bari , bir an korktum o musun diye :) iki tane psikopat var peşimde
Cevap sahibi+1 yılAslana zor olan güzel gelir , kolay elde ettiği hiçbir şeyden zevk almaz
- +1 yıl
Ya şöyle aslanların aşık olması çok zor aşık olunca bile hop aşık oldum peşinden koşarım gibi bir durumu ne yazık ki yok çünkü kafasında bir sürü şey döner. O kızın geçmiş ilişkileri, aile bağları, inancı, arkadaşlık çevresi vs. bunlar istediği gibi değilse adım atmaz
Soran+1 yıliki tane psikopat mı hjajdjajshs daha ne kadar zor olabilirim bilmiyorum 🥹
Cevap sahibi+1 yılZor derken ulaşılamaz bir kale gibi düşün , hemen kendini kaptırma bırak çabalasın uğraşsın. Eğer ter dökmesine izin vermezsen çabuk sıkılır. Aslan burcu genetik yapısı böyle ne yazık ki , bende birini beğeniyorum 1-2 gün sonra sevgili olacak kıvama gelince soğuyorum çaba yok anacım çabalamaya müsade vermiyorlar
Soran+1 yılaslında ne biliyo musun karşı tarafın zor olmasını beklerken kendiniz zorsunuz ve zorluyosunuz hııhhhhhhhh
Cevap sahibi+1 yılAma birsey diyeyim , kalbine gir Varya babandan hissetmediğin sahiplenici duyguları hissedeceksin hemde iliklerine kadar
- +1 yıl
hıh nedir ya 😂
Soran+1 yıldeme 😮 ay evet biraz da pozitif yönlerinizden bahset neredeyse soğuyodum vallahi 🫠 romantiklik seviyen nedir? heheheh
Cevap sahibi+1 yılShshshs doğum gününde yerlere mum koydum diye ufak çaplı parke yangınına sebebiyet vermisligim var. Gece yarısı kaldığı yurtta kurye ile özel sipariş bıraktırmışligim var ( kolye, çikolata çiçek vs )
Soran+1 yılOhaa ya çok iyi benim şimdi biraz hayallere dalmam lazım 🥹😅
Cevap sahibi+1 yılYazışıyor musun çocukla
Soran+1 yılhenüz o noktaya gelemedik ben kendi kendime gelin güvey oluyorum 🥹
Cevap sahibi+1 yılYaşlar nedir? Birde senin burç ne
Soran+1 yılben 23 o 31 ve ben 🐟🐟🐟🥹
Cevap sahibi+1 yılHmm , 8 yaş sence?
- +1 yıl
Balıklar gerçekten çok duygusal ve tatlı ya 😂🥹
Cevap sahibi+1 yılYav dayı anladık kıza yürümeye çalışıyon da , yırtık dondan çıkar gibi çıkmazsan keşke shshshs
Soran+1 yılYaş çok da önemli değil.. Yani bilmiyorum sorun olur mu ki
Cevap sahibi+1 yılYa okey erkekler geç olgunlaşıyor kadinlara göre ama 8 yaş fark bir tik fazla gibi geldi , he gönül senin tabi , benimki sadece yorum
- +1 yıl
Kardeş sen özürlüsün sanırım, ben aslan burcuyum ve yorum yapıyorum. Kıza yürüdüğüm yok sadece balıklar gerçekten çok duygusal
Soran+1 yılbelkide dediğin gibidir bana öyle düşününce mantıklı gelmişti en azından olgun olur diye düşünmüştüm jhsjfhsjds balık burcuyla biraz sıkıntılı zaten sanırım
Cevap sahibi+1 yılE peki evli veya sevgilisi olup olmadığını araştırmadın mı hiç? Direk gördüm hayale dalayim mi oldu
Soran+1 yılevlerimiz yakın olduğundan sürekli karşılaşıyoruz, laf atmışlığı oldu ve sürekli inek gibi bakıyo, niyetinin ne olduğunu anlayamıyorum gerçekten 😭 kafam karışıyor
Cevap sahibi+1 yılHepsini anladimda burcunu nasıl öğrendin
Soran+1 yılarkadaşımın arkadaşının abisi olur kendisi 🥲 dolaylı yoldan bilgi topluyorum jgjsfjajfs
Cevap sahibi+1 yılAnacim sen abayı yakmışsın, tanımadığın adama aşık olmuşsun ya da öyle hissediyorsun
Soran+1 yılbilmiyorum ki aşkın açılımını yapabilir misin 🫡 hiç aşık oldun mu
Cevap sahibi+1 yılYo, ben robotum öyle hislerim yoktur. Shshshshs tabii ki oldum
Soran+1 yılaşık olduğunda ne oldu peki böyle filmlerdeki gibi gözlerin döndü mü aşkım uğruna dünyayı yakabilirim falan 🫠 ay çok romantik jfjshfjs
Cevap sahibi+1 yılDaha önce aşık olmadın mı?
Soran+1 yılolmadım, merak ediyorum 🤤
Cevap sahibi+1 yılBence sen ilgi eksikliğinden dolayı böyle yaklaşım sergiliyorsun.
Soran+1 yılne yani aşık değil miyim? ilgi eksikliğine nereden vardın
Cevap sahibi+1 yılMuhtemel biraz asosyal biraz da çekingensin , daha önce aşk olmadığını söylediğin içinde tahminim o ki hoşlantiyi aşk sanıyorsun
Soran+1 yıloff zekaya bak 😯 çok etkileyici..
Cevap sahibi+1 yılgece 2.30 da ne bekliyordun shshshs
Soran+1 yıljgsjfjgfjs ama cidden çok doğru bir tespit yaptın.. aslan burcunun zekası çok farklı bi seviye 🥲
Cevap sahibi+1 yılYav ben Flortlestigim kıza bu kadar yazmadım shshshs , nem çok uyuyamayınca haliyle
Soran+1 yıle uyusana bak saat kaç oldu 🦍💨
Cevap sahibi+1 yılAnacım uyuyabilsem bu konuşma yarıda bitmişti zaten sjdjdj
Cevap sahibi+1 yılAma sen çocuk konuda temkinli ol , yaş farkı kötüye kullanılabilir
Soran+1 yıle napıyosun şu an yatakta yuvarlanıyo musun
Cevap sahibi+1 yılHe ya sağa dön sola dön , nevrim döndü
Soran+1 yılo temkinli olsun bana ne bana ne
Cevap sahibi+1 yıl*Safsin, seni kullanmasın diyorum
Soran+1 yılya biliyorum 😄 takılıyorum öyle uyku tutmadı saçmalamaya başladım hjajfshfs
Cevap sahibi+1 yılÇevrende senden hoşlanan sana istek atan teklif eden yok mu hiç?
Soran+1 yılvar ama gözümde yok 🥹 insanlara karşı bir nevi duvar ördüğüm için karşılık vermekte tereddüt ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBüyükşehirde kalabalıkta yaşamıyorsun galiba? Nerede oturuyorsun
Soran+1 yılbüyükşehirde yaşıyorum 🫠 Ankara
Cevap sahibi+1 yılSoğuk memleket :/, 4 sene ayda iki kere uçakla geldim oraya , o havalimanından Kızılay’a veya hamamonune geçmek eziyettttt
Soran+1 yılbiraz öyle 😄 sen nerdesin Ankara ya ne için geldin
Cevap sahibi+1 yıl😂 eski kız arkadaşım subaydı , Tandoğan Ordu evine geliyordum
Soran+1 yılvay uzak mesafe ilişkisi de yürüttün yani jfjshfsjfs
Cevap sahibi+1 yılSensin dimi o
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanına gidip kedi gibi miyavlayarak
02 Yorumla
Soran+1 yılya ama dalga geçmeyin 🥹😭
Cevap sahibi+1 yılne dalgasi ciddiyim ben
Dişi aslan olarak
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olucam ben 🐟🥹
- +1 yıl
balık olduğun belli 👉🏻🥹
Soran+1 yıl@Teddybears34 maalesef 🥹😭
- +1 yıl
Tamam bu kadar kafana takma, onunla nerde tanıştın?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılüzülürsün boş ver
06 Yorumla
Soran+1 yılama neden 🥹
- +1 yıl
sen dyiyosun kimseden hoşlanmıyo diye. kapısında mı yatacaksın
Soran+1 yılyatsam mı 🥹
- +1 yıl
Hee canm git yat aferin
Soran+1 yılyav kızma daa hemen 😭
- +1 yıl
kızarım :)
sen ne burcsun
00 Yorumla
+1 yılBende aslan burcuyum dediğin doğru
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok çok zor
00 Yorumla Aslan erkeğimi ben aslanim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUgrasma o kendini beğenmişlw
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIsterse kendi gelir. Biseye gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKukreyerek
00 Yorumla
+1 yılBeğendiremezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılneden 😭
+1 yılKolayy
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi