Önümüze gelene güzelsin deyip atlamıyoruz birileri gibi
Kız sadece çok yazınca bi acaba mı dedim
Kızın hakkına girmeyeyim şimdi benim sevdiğim hain çıktı usta!
O yüzden beni sevenin mesajlarına cevap verdim ama öyle bir hissiyatım yok
Sonrasında sevme ihtimalim falan var mıdır?
Cevap
2Cevap
Duygularından Emin olmadan bir başkasıyla oynaman yanlış ilk önce o eski sevgilini at kafandan kimseyi yara bandı olarak kullanma
Bu kadar aciz olmayın ya birini unutmak için neden başka bı kadına ihtiyaç duyuyorsun ki. Kullanıp atacaksin. Onun duygularına yazık değil mi bayılıyorsunuz ilgiye
Ona karşı hissiyatım olmadığını biliyor ona rağmen yazıyor bana
Yazık kıza aynı şeyleri yaşadım sana umut bağlamış istemiorsan oyalama onu kimsenin günahına girme
Yok kızında hakkına girme
Ama seviyo beni benim ona karşı bir hissiyatım olmadığını da biliyo
Başak
Öyle öyle sevdiğim gibi değil öyle nerde ne konuşacağını ne yapacağını biliyor , Sizli bizli konuşuyor
Ya biri seni oyle kullansa
Sorundan bi halt anlamadım
Gayette basit bir soruydu aslında
Detay verirsen
Neyse anladım galiba tamam
Ben sevdiğimden vazgeçtim artık olmaz onunla bu süreçte bana yazan beni seven bir kadın vardı ona yazsam olur mu? diyorum özetlersek
Naparsan yap
QWDUQYGIWDQWDA deli misin
Sus
deli misin lan?
Lan naparsan yap dedik sal şu yorumu
Yoo
Sktrgt
Ağla k0pek
Sil şu görüşü kimle napıyorsan yap karşıma da çıkma
Yapıcam zaten sana mı sorucam?
Yoo kudur
Basitsin bana söylediğin sözlerin 50 katını söylesem hak edersin ama değmez.
Puahaha sen bana basit diyebilecek bir insan mısın? YAKUŞUKLU?
Whatsapptan birileriyle yazışıyorsun hala buradan rastgele birine yazdığım lafı öne sürüyorsun biraz UTANMAN OLSUN
Ama sen de o yok sil şu görüşü!
En azından dene
Öyle mi diyosun? bu onu kullanmak olmaz mı?
Zaten şimdiye kadar kullanmış gibi olmadın mı sevmeye çalış en azından dene yani
Seversin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, yaralarına yara bandı olmak isteyen biri var yanında ve sen tam bir açmazdasın! Hain çıkan aşk hikayeleri tanıdık geliyor, yani acını anlıyorum. Ama şimdi kalbine ve vicdanına biraz dikkat etmek zamanı. Sevebilir misin? Tabii ki olabilir. Hem kalpler garip şeyler, zamanla değişebiliriz. Ama anlık hislerin yoksa, acele etmemek en doğrusu.
Bu kişi sana iyi geliyorsa ve ona zamanla ısınabilirsen, belki de güzel bir başlangıç olabilir. Ama dürüst olman önemli. Sonuçta herkes hak ettiği sevgiyi ve ilgiyi bulmalı, değil mi? 🥰 Hem senin hem de onun duyguları önemlidir. Kalbini dinle ve acele etmeyin, belki zaman size güzel şeyler getirebilir. 💖