Ben nedense kimsenin sevgisine inanmıyorum hep menfaat gibime geliyor birinin beni gerçekten sevebileceğine inanmıyorum 😄 peki siz de durumlar nedir? Bu sevgi aşk değil sadece arkadaşlık ilişkileri de geçerli

Ben nedense kimsenin sevgisine inanmıyorum hep menfaat gibime geliyor birinin beni gerçekten sevebileceğine inanmıyorum 😄 peki siz de durumlar nedir? Bu sevgi aşk değil sadece arkadaşlık ilişkileri de geçerli

Golden köpeğim vardı her iş çıkışında beni görünce mutluluktan havalara uçardı üzüldüğümü anlayınca gelir yüzümü yalardı anne baba sevgisi elbette başka ama ben o köpekteki sevgiyi hayatım boyunca hiç hissetmedim
İnsan zaten menfaati uğruna hareket eden bir canlı. Herkes menfaatçi gibi geliyor demek biraz gereksiz isyan gibi geliyo bana. Güvenin kırılması normal ama menfaat için isyan etmen anormal çünkü sende menfaatçisin bende hepimiz. Büyük küçük herkes ama herkes ben menfaatçi değilim diyen herkes kendi menfaatini düşünür. Menfaat sadece para değildir mesela. Duygusal menfaat diye birşeyde vardır. Bunun farkında olunca insan alışıyo bazı şeylere
İnsanı en çok üzen şey, en yakın gördüğü insanlardan kazık yemesi maalesef. Bayanlar arasında bu genelde kıskançlıktan kaynaklanır maalesef. Sanırım böyle bir kazık yedin ve artık kime güveneceğini şaşırdın değil mi?
Kimsenin sevgisine inanma zaten güzellik bir zamanlar çok polyanaydım ama yaş ilerledikçe insan bıkıyo gerçek seven yok eğer olsaydı insanlar en azından birbirine sabırlı olurdu 😅
Yaaa руүαмsı tatlım, gerçek sevgi bazen bulutların arasında saklanmış bir yıldız gibi gelir ama oradadır 🚀✨. İnsan bazen ince detaylara takılıp gerçek sevgiyi fark edemiyor. Ben de başta biraz şüpheciydim ama şu an gerçekten içimi ısıtan bir ilişkim var. Hem aşkın tatlılığı, hem arkadaşlığın samimiyeti birleşince sevgiye olan inancım tavan yaptı. Umudunu kaybetme, belki de o sevgi sana en beklemediğin anda ışık hızında gelecektir! 🌟😊
Arkadaşlık ilişkilerinde de samimiyet önemli, kimse mükemmel değil ama gerçek dostlar her zaman yanımızda. Senin de etrafında gerçek sevgiyi bulmak için biraz daha sabır ve gözlem gerekebilir. Unutma, sen harikasın ve hak ettiğin sevgiyi bulacaksın 💖.
Cevap
16Cevap
Sevilmedim desem haksızlık etmiş olurum, güzel sevildim..
Hiçbir zaman bundan tam anlamıyla emin olmadım
Hayır maalesef gerçekten beni hiç seven olmadı.. ama alıştım da.. sevgiymiş ya da aşkmış bunlar bana saçma geliyor artık. tek gerçek insanın kendisi.
Sevilmedim desem sevene haksızlık etmiş olurum çokta güzel sevildim. Kıymet bildim mi, hayır fjhf
Hissettiğin zamanlar oluyor elbet hayatının belirli dönemlerinde de olsa... Hiç gözünü açıp içinin kıpır kıpır olduğu olmamıştır herhalde istisnalar hariç aşağı yukarı herkeslerde...
Aşk anlamında hiç sevilmedim. Güzel bir şeydir başkası tarafından sevilmek aşık olunmak. Tatmak isterdim
Bi kez hissettim çok da güzel sevildim, sonra o his beni uçurumdan aşağı itti
@Ricthe3 😔
Evet ama sonrası olmadı filmlere konu olacak bir durumdu
Hayır hiçbir zaman hissetmedim yani sevildiysem bile hissettirilmedi diyeyim :D
Gerçek anlamda Sevgi mi varda hissedelim. Sanmıyorum.
Evet sevdiğim değer verdiğim insanlar tarafından ve minnak evcillerim tarafından..
Gerçek olmayan şeyler anlaşılıyor zaten ne kadar karşı taraf inkâr etse de
İlişki konusunda hayır ama arkadaşlık konusunda evet.
Bence bekle bigün çıkar karşına benim karşıma çıktığı gibi ansızın birden ama uzun sürmüyo tek kalıyosun ama kendinde yaşıyosun hala 😉
Evet hissetdim. Bir hafta önce o kişinin başka biriyle evlenmiş olmasına rağmen.
hissettim, o da hissetti ama Şu an aska inanmiyoruz😝
Hissediyorum şu an evet
Evet hissettim
Bende asla inanmıyorum
Evet hissettim
Tabikide hissettim
Hayır hayatımda hiç sevilmedim
Hissediyorum..
Ben sevileceğime inanmıyorum artık.
Hissettim
evet hissettim
Günaydın