AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Aksine iyi yapmış karşılık verseydi afedersin tecavüz eder sonrada öldürebirlerdi seni kaçırmış işte !
Senin sevgiline 3-5 serseri kız laf atsa sen o kızlara dalıp dayak yiyip bıçaklanmak istermisin sevgili anlayışsız sonradan görme kezban?
Çok film izlemişsin sen. Kara Murat mı çocuk. Kızı ses çıkarmadan güvenli bir yere bırakırsın. Sonra toplarsın kayfeden elemanları, verirsin ayarı.
Manyaklasmasyin eğer laf atsaydi aninda bıçaklardi ikinizi sonra niye satastin falan. dicektin.
Öyle insanlarla bulusunca ses etmeden oradan uzaklaşmak gerek.
bir jackie chan le veya bir jet Li ile çıksaydın sende keşke adamı orda bıçaklasalar hoşuna gidecek demekki benim için bıçaklandı diye sevineceksin keşke orda bırakıp gitseydi seni niye götürdüyse
Belliki senin onu koruma ic gudun yok. Mantigin henuz gelismemis.
Seni korumaya kalkıp onlara karşılık verse başınıza kötü şeyler geleceği ortada. En iyisini yapmış
Doğru olanı yapmış. Onlarda piçak kesici alet kama ne ararsan var hadi hepsi birden o kafa ile saldırsa sevgiline pıcagı soksa karnına? Sevgilin himen değil ya hepsini yıksın. Bu Konya'da anlayışlı olman lazım ama yok değilim dersen de tekmeyi yersin
Bence o korktugu icinde onlara bisey dememis olabilir
sakat o işler en iyisini yapmış sinerciler tehlikeli olurr gereksiz kahramanlığa gerek yok bence
Sevgilin erkek maskesıne bürünmüş bir yumuşak :) benım hatunuma benım yanımda birisi laf atsın dayak yicemi bilsem dalarım
dalsan nolcak birader gtüne bıcagı yersin sakat kalırsan o sevgilin yüzüne bakmaz senin
Oncelıkle takıldıgım ortamlarda oyle bir olay olmaz ve arabayla sürekli gezerim söylememdeki boyut ne kadar sahiplenebilceğimi söylemek içindi büyük bir sorun olacağını düşündüğüm zaman merak etme o ortamda katliam yapacak bir çevrede var evel allah :)
korkmuş olabilir herkes de bende ki gibi felç etme sinir krizi gibi durumlar olmuyor malesef ben orda olsaydım o3çünüde Alllllahu ekber diyip çat çut
* salak adamlar sen dalardan armut mu toplucak beynini siktiğim beyinsizi
@appleapple sen den cesur oldukları kesin böyle klavye erkekliği yapmıyorlar en azından
Tinerciye bulaşmayacak kadar Zeki bir insana sahipsin hey allahım burdani hatunlardan beyin nasip eyle !
Bence boyle dusunmemelisin sevgilin 3 kisiye nababilir ki ha saldirdi diyelim 2 sini indirdi 2siyle ugrasirken biri gelip sana vursa veya elle taciz etse çokmu iyi olcak. Sevgilin aklı başında adammıß
soruda bir sahtelik kokuyor. son cümle kendini ele veriyor. Adamda koruma içgüdüsü var zaten m*l, saldırma içgüdüsü yok!
bir erkek yanında kız varsa karşı taraf Çoğul sa hiç kavgaya girişime meli sen kendi adına söylüyorsun tiner ci Balcı diye onlara nekadar vurusanda hisetmezler çünkü bu tür insanların vücudu bitmiş
Sanırım bela istiyorsun. Sevgilin en iyisini yapmış !!!
Olmasi gerekende bu. Ben 2 sene savunma sporlariyla ugrastim belki 5 kisi bile olsalar birsey yapamazlardi. Fakat bicak ya da silahlarinin olmadigini nerden biliceksin?
Ben şahsen tabancamın namlusunu gösterirdim onlar zaten kaçar
Napsın? Bıçak mı yesin?
Ölsün mü a. k beyinsizi? Egolarına gelişine vurayım.
kolundan tutup yurumus iste daha ne istiyosun. mantikli olani yapmis.
Sevgilin ölsünmü istiyorsun sonra sana tecavüz etmelerinimi hepsinde sustalı var onların
Bence sevgilin en dogrusunu yapmis seni korumak icin. O an o tinercilerin ustune yuruse onu bicaklayip sana tecavuz etselerdi napardin?
he sevgilin god açmış onlara bıçak atıcak dimi cs de manyakmsın * yoksa sevgilini mi öldürtmeye çalışıyosun :D
sacmalama be tinerci diyosun onlarla laf dalasına gırmıs olsaydı coktan şu an helvasını kavuruyo olurdun
O erkekliğin 10/9 u olan kaçma yolunu seçmiş. ne diyelim
diyecek bir şey yok evet
O olayda sevgilinin yerinde olsam ne yapacağımı söylerim ama hava attığımı zannedersin
Zaten boyle yaparak korumuş sesini cikarsaydi ikinizde sağlam degildiniz şu an
Bu hıyarların kafa güzel pıçağı çekip saplasa ne olacak? En güzelini yapmış hiç bulaşmayacan.
seni korumus ya işte...
hadi yürü yürü nie desin yoksa ^.^
Yanimda sen oldugundan dolayi birsey dememis olabilir
muhtemelen yanında sen varsın senin başına bir şey gelir diye yapmamıştır.
Pıçaklansa naparsın kedinin kuyruğunu bastıkları gibi viyaklardın.
bence iyi yapmış :) tinercilerde bıçak falan olblr bide tiner çektikleri için şuurları yerinde değilse bulaşırsan herşey gelebilir başına ;)
Sevgilin en doğru olanı yapmış belkide senin hayatını kurtarmış sen farkında olmadan ama sen hala anlamış değilsin anladığım kadarıyla..
Gözüm kesiyorsa dalarım yoksa kız arkadaşımı evine bırakır emaneti alıp öyle giderdim
deseydi nolacaktı? hadi Sevgilin iki üctane çakardı 1 den fazlalarmış ikinizide yakarlardı
ben öyle yapamıyorum yanlış ama yapamıyorum sevgilin doğru olanı yapmış
tinerci kızlar sevgiline laf atınca sen döversin onları sevgilin de anla bidakine döver
ayrıl ondan seni si*seler birşey yapamaz mk korkağı
@Cehennemlik helal olsun koçum sana 10 numara yazmışsın
3. Sayfa haberleri senin istediğin sevgili tipleriyle dolu ama hepsi ölü. Biraz 3. Sayfa haberi oku.
cevap verseydi senide zikerlerdi sevgilini de biraz akıllı olun
Bir hic uğruna insanlar öldürülüyor sevgilinin yaptigi çok doğru bir hareket
İyi dua et sadece laf atmislar salsirsalar tahminimce birakipta kacardi :D
ne yani orda sevgılını 4 balici bıçak cekıp vursa daha mı ıyı olurdu?
Vallaha benim sevgilim yanımda olacak. Ve ona laf atacaklar haaaa (!)
İyi git tinerciler laf attığında kafa tutacak bir sevgili bul..
İnsansevdiği kişiyi ne olursa olsun korur gözünü karartır sonu ne olursa olsun...
sevgilin.. ok yoluna gitse daha iyimi olacaktı. bide dört kişinin arasına dalacak
Ne diycekti gotunden vurulsa hosunami giderdi ne ahmakca soru l*n bu adami katil eder senin gibiler
en doğrusunu yapmış.
aklı olan psikopatla nasıl dalaşılacağını iyi bilir.
@KuRSuN_06 iyi söylemiş
teşekkür ederim.
Onu erkek diye yanında bir daha gezdirme derim.
Bu hareketi sana çok dokundu mu?
Senini çıkarmayarak seni korumuş, anlamazsin sen
Sevgilini bıçaklasalar daha mı iyi
Olgun dusunmus mantikli olani yapmis
çocuğumu pıçaklatıcan lnnn, nasıl bir insansın sen
sevgilini rambomu zannediyordun sen canım :D