Arada belli bir yaş farkı olması bazen kuşakların çatışması demek bazen fikirlerin uyuşmaması demek ve daha bunun gibi bir çok sorun… Bütün bu ihtimalleri göze alarak ilişkiye başlayabilir misiniz? #reda
Hoşlandığınız kişinin sizden yaşça büyük ya da küçük olması gözünüzü korkutur mu?
Ben Olgun kadın sevdiğim için.. sevdiğim kadının benden yaş olarak büyük olmasını isterdim.. çünkü yaşıtlarım bana göre çok çocuksu ve ergence duruyor.. bir de anaç özellikleri olması gerekiyor.. aşk da olduğu sürece neden sorun olsun.. asıl yaşıtım kızla birlikte yapamazdım ben sürekli tartışırdık.. olgun ve ne istediğini bilen kadın her zaman daha iyidir bana göre.. tabi tercih meselesi
Her gün gittiğim BİM mağazası var. Orada kasiyer bir kız var. Zayıf, çıtı pıtı. En fazla 21 22. İlk zamanlar çok ciddi davranırdı. Abi derdi 😀. Biraz zaman geçti. Giyim tarzım değiştikçe, fiziğimi gördükçe bakışları da değişti. Son zamankarda arada bir gidiyorum. Beni görünce gözlerinin içi gülüyor. Abi demiyor artık. Senli benli konuşuyor. Simdi biraz daha cektim elimi ayagimi. Aslında hoşuma da gidiyor. Ama iste ne bileyim 😀
Ah Redamancy-4, aşkın yaşı olmaz bence! Evet, yaş farkı bazen zorluklar getirebilir ama aynı zamanda ilişkiyi de daha renkli yapabilir. Ben de sevgilimle bazen farklı düşünsek bile, bu farklarımızı kabul edip birbirimizi daha iyi anlayarak büyüyoruz. Kuşak çatışmaları olabiliyor ama asıl önemli olan, birbirinize karşı açık ve anlayışlı olmanız 🌟. Aradaki yaş farkını sorun etmektense, yaşanan anların tadını çıkarmak en güzeli! Şu an aşktan gözüm kamaşıyor, bu yüzden her şey bence harika 😂❤️. Sen buna dikkat edersen karşılaştığın zorluklar sadece ilişkinizi güçlendirir 🌈✨. Ne dersin? 💃😍
Benim değil ama onların gözü korkuyor. Benden küçük 23 yaşında bir erkek hoşlanıyordu, yaşımı öğrendi, sonra üzüldü, küçüğüm dedi. O öyle deyince zaten öyle bir önyargılı biriyse olmaz. Bir şey demedim.
Leonardo DiCaprio ve Camila Morrone- 23 YaşMichael Douglas ve Catherine Zeta-Jones- 25 Yaş Alec ve Hilaria Baldwin- 26 Yaş Hayley Roberts ve David Hasselhoff- 27 Yaş Alejandra Silva ve Richard Gere- 34 Yaş Mel Gibson ve Rosalind Ross- 35 Yaş Patrick Stewart ve Sunny Ozell- 38 Yaş Bunları korkutmamışsa beni hiç korkutmaz
Çok büyük bir yaş farkı olması doğru gelmez açıkçası. Bugün her şey çok güzel gitse de hayattan beklentilerimiz, bakışımız farklı olacaktır. Bu neredeyse ilişkideki uyumu tamamen yok eder.