Tarihte kadınların çoğu zaman ön plana çıkarılmadığı ve böyle alanlarda onlara pek fırsat verilmediği için durum bu şekilde ki zira günümüzde fırsat verildiği zaman gayet iyi eserler çıkaran kadın yazarlar ya da şairler de olabiliyor.
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
aksini düşündüğümden değil örnek verebilir misin son dediğine hiç rastlamadım çünkü
Sezen Aksu'nun "Deli Kızın Türküsü" adlı şarkısındaki şiirin şairi bir kadın olmakla birlikte biraz araştırma yaparsan yine bazı kadın şairler bulacaksın ki edebiyat alanında ismini en sık duyduğum kişi Birhan Keskin idi ve bu küçük örneklerden sonra biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.
Yalan sıkma konusunda iyi olduğunuzdandır kadınlar böyle boş işlerle çok uğraşmıyorlar
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
tanıdığın üç beş ucuz erkek için böyle konuşuyorsun. ben efsane niteliğinde yazan aşk sairlerinden de bahsediyorum. ayrıca hiçbir kadının dillere düşecek aşkı olmamış mı hiç
ben de 3-4 erkeğe veren kadınlardan örnek verebilirim. üzerine alinmanı gerektiren bir durum yok. çok açık bir şekilde şairlerin neredeyse hepsine yakını erkek ve bunun sebebini merak ediyorum
Denemek için yazmamıştım çok aşıktım ve hislerimi kağıda dökerek acımı da biraz olsun dindirebildim. Sadece şu sıralar kalbimi taşlaştırmakla meşgulüm diğer türlüsü şimdilik beni kesmez
Anlayamıyoruz, anlatmayı da bilmiyoruz, sanata kaçıyoruz. Böyle kadınlar da var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kadınları etkilemek için yazıyorlar. Nazım Hikmet ne güzel şiirleri var ama kac kadına yazmış
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
erkekleri etkilemek isteyen kadınların vücudunu ön plana çıkarması gibi mi?
Cevap sahibi
1 yıl
Tamam öyle yapan var yapmıyor demedim ki
Cevap sahibi
1 yıl
Kadınlar duyduklarına aşık olur, Erkeklerse gördüklerine. makyaj yapar, Erkekler ise yalan söyler.
Cevap sahibi
1 yıl
Kadınlar duyduklarına aşık olur, Erkeklerse gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar, Erkekler ise yalan söyler. Cemal Safi Karıştı söz 😂🤭
Soran
1 yıl
ahahaha önceden duymamış olsaydım anlamazdım yazdığını. bence bu da çok güzel bir bakış açısı ama yine de şu kadına bak be aşkından ne hallere düşmüş neler yazmış dediğimiz kaç kişi vardır
Cevap sahibi
1 yıl
Gercek aşk yoktur ya annenden babandan başka kimse seni gerçekten sevemez
Soran
1 yıl
son söylediğin biraz içime oturdu ama olsun teşekkür ediyorum
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kadınlar sadece şairlikte degil uzun zamandır hiçbir alanda yoktu zaten. Yeni yeni olmaya basladik. Cunku hep eve kapatılan cahil birakilan olduk
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Şahsen böyle düşünmüyorum. Tarih boyunca belki binlerce kadının elinde sınırsız imkanlar ve rahatlık vardı ama bu onları yine şair etmedi. bence bunun başka bir sebebi olmalo
mazlum rolü oynamaya gerek yok bence. sadece Osmanlı özelinde düşünmeye de gerek yok başka devirlerde başka devletlerin başına geçecek kadar imkanı olan kadınlar da olmuş
Ben bizim cografyamiz üzerinden dusundum evet ama zaten Orta Asya zamaninda Türklerin oyle yazili bi eseri yok ilk zamanlar. Sagu koşuk yaziyolar onlar da anonim zaten. Yani bu sorunun farkli birçok nedeni vardır illaki belkide erkekler bu yönde daha çok duygularını dile getirmeyi sevdiler ya da onlar daha iyi bu konuda?