Aldatıldığından şüphelenen adam eşini drone ile takip etmiş aldatıldığınızdan şüphelenseniz ne yaparsınız?

Çin'de 33 yaşındaki bir adam, 10 yıldır evli olduğu eşinin kendisini aldattığından şüphelenip eşini drone ile takip etmiş. Her anı görüntüleyip kaydederek ihaneti ortaya çıkarmış.

Çin'in Hubei eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Zhang isimli bir adam eşinin kendisini aldattığından şüphelendi. Karısının iş değiştirdikten sonra kendisinden soğuduğunu ve sürekli olarak ailesinin evinde kalmak istediğini dile getiren adam çareyi drone ile karısını takip etmekte buldu.

Bingshun Animation'un haberine göre Zhang drone ile karısının patronuyla yaşadığı yasak aşkı saniye saniye kaydetti. O anları boşanma davası için kullanacağını ifade eden adam görüntüleri sosyal medyadan da paylaşmayı ihmal etmedi. Görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.

Aldatıldığınızdan şüphelenseydiniz ne yapardınız?

Sizce aldatılma belirtileri nelerdir? Aldatıldığını düşünen biri nasıl davranmalı?

Ben olsaydım, önce açıkça belirtirdim. Paranoya mı diye çözme yoluna giderdim. Reaksiyonu , hâli tavrı daha çok şüphe uyandırıyorsa ( ısrarla inkâr ve manipüle ediyorsa o daha çok mide bulandırıyor ) paranoya olmadığından eminsem, sevsem bile soğur orada kesip atardım.

En karakterlisinde bile zamanla sakatlıklar çıkıyor. Samimiyetsiz samimilerden dolayı yalnızlık daha güzel.

Güncellemeler
1 yıl
Güncellemeler
1 yıl
İlişkim yok, yeri gelir yıllarca çabalarım yeri gelir en başında en ufak bir soru işaretinde keser atarım. Bu sadece ikili ilişki değil cinsiyet farketmeksizin her ilişkide böyle.

Haberi az evvel okudum.
Sizin yorumunuz nedir? Hangi yol olursa olsun takip edip inkârına rağmen yüzüne delille vurmak keyifli olsa gerek peki değer mi?

burada boşanma için delil olmuş ama mahkeme kabul etmez.
Aldatıldığından şüphelenen adam eşini drone ile takip etmiş aldatıldığınızdan şüphelenseniz ne yaparsınız?