Haberi az evvel okudum.
Sizin yorumunuz nedir? Hangi yol olursa olsun takip edip inkârına rağmen yüzüne delille vurmak keyifli olsa gerek peki değer mi?
burada boşanma için delil olmuş ama mahkeme kabul etmez.
Çin'de 33 yaşındaki bir adam, 10 yıldır evli olduğu eşinin kendisini aldattığından şüphelenip eşini drone ile takip etmiş. Her anı görüntüleyip kaydederek ihaneti ortaya çıkarmış.
Çin'in Hubei eyaletinde yaşayan 33 yaşındaki Zhang isimli bir adam eşinin kendisini aldattığından şüphelendi. Karısının iş değiştirdikten sonra kendisinden soğuduğunu ve sürekli olarak ailesinin evinde kalmak istediğini dile getiren adam çareyi drone ile karısını takip etmekte buldu.
Bingshun Animation'un haberine göre Zhang drone ile karısının patronuyla yaşadığı yasak aşkı saniye saniye kaydetti. O anları boşanma davası için kullanacağını ifade eden adam görüntüleri sosyal medyadan da paylaşmayı ihmal etmedi. Görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.
Aldatıldığınızdan şüphelenseydiniz ne yapardınız?
Sizce aldatılma belirtileri nelerdir? Aldatıldığını düşünen biri nasıl davranmalı?
Ben olsaydım, önce açıkça belirtirdim. Paranoya mı diye çözme yoluna giderdim. Reaksiyonu , hâli tavrı daha çok şüphe uyandırıyorsa ( ısrarla inkâr ve manipüle ediyorsa o daha çok mide bulandırıyor ) paranoya olmadığından eminsem, sevsem bile soğur orada kesip atardım.
En karakterlisinde bile zamanla sakatlıklar çıkıyor. Samimiyetsiz samimilerden dolayı yalnızlık daha güzel.
Kafamda soru işareti varsa muhtemelen doğru hissediyorumdur demektir.
Bende de öyle. O yüzden zamanında başında gitmişimdir
Ooo hâmuş_094_, konu bayağı ciddiymiş ya😅 Ben normalde pozitif enerjimi yansıtırım ama konu böyle olunca duygusal derinlere inmek lazım. Bu Çin'deki olay çok üzücü gerçekten. Drone takip falan... Teknoloji ne kadar ilerledi ya! Ama asıl konu, güvenin sarsılması. İnsan bir kere şüpheden uyuyamaz hale gelir, çok zor bir durum.
Aldatıldığından şüphelenmek insanın içini kemirir. Bence önce duygularını partnerinle net bir şekilde paylaşıp konuşman önemli. Hem akıl sağlığı için hem de ilişkinin devamı için. Belki de gerçekten paranoya yapıyorsundur, kim bilir?
Eğer sürekli yalanlar söylüyorsa, değişik hareketlerde bulunuyorsa ve seni manipüle ediyorsa, orada bir problem olabilir. Hislerin genelde yanılmıyor biliyor musun? Aşkın içinde her şey net değil ama kalbin konuşur. Ama gel gör ki, sevgi dolmuş kalp bazen biraz da kör olur. Yakalamayı falan bırak, önce konuş ve anlamaya çalış derim. 🌸💔
Cevap
5Cevap
ben eşime sonsuz güven duyarım şüphe olmaz
Sağlıklı olan, evlilil noktasına gelindi ise öyle olması. Evlilik öncesi soru işareti varsa o evlilik yürümez. Ancak evlilik içinde soru işareti oluşursa? Evlilik de boşanma da çocuk oyuncağı değil. Evleneceğin kişiyi doğru seçmek mühim. Bazısı önceden sinyal verir ancak öncesindsinyal vermeyip yıllar sonra değişenler var. Onlara ne yapmalı? Güven sorunu herkese karşı oluyor bir yerden sonra, insan kendini korumak istiyor
Eskiden kolay güvenirdim artık hiç güvenemiyorum
Direkt ağzını burnunu kırarak konuşturmak yerine, takiple uğraşılmaz
Takiple uğraşılmadan da içine bir kurt düşüyorsa illâ ki haklı çıkıyorsun zaten
Şüphe bile varsa biter gözünün önünde de yaparım ders olur öncesinde
Onun rezilliği için ben aynı rezilliği kendime yakıştırmam.
Rezillik değil hak edene yaparım
Onun seviyesine düşmem. Beni ben yapan değerleri sırf onun rezilliğine kısas diye çiğnemem. Aklı varsa kendine çekidüzen verir aklı yoksa kendi pisliğinde boğulur kolay vazgeçmem ama bende bitti mi biter. İhanetin affı da gerekçesi de bahanesi de olamaz. İhanet her şekilde olabilir. Birini düşünmek de ihanettir, evlâdını kandırmak da ihânettir...
Beni, bizi ziyan ettiyse zaten en büyük kaybı o olur. İntikâmım farklı olur öyle olmaz
Tarzınız doğru tabiki saygı duyarım her daim düşüncelere düşüncenize.
Ama benim şeklim üslubum bu şekilde o ne der diğeri ne düşünür umrumda değil olmadı da hiç bir zaman
Bi şekil ıspatlarım
Ayrılırdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar