Aldatan kocam boşanmayı kabul etmiyor?

Eşim bebeğimiz 7 8 aylık hamileyken beni aldattı ben bunu öğrenince de başta reddetti ama sonradan aramızda cinsel bir şey olmadı biraz kaç kere görüştük o kadar gibi şeyler söyledi ama daha fazlası olduğunu düşünüyorum o zaman tam anlamıyla bebeğimden bile tiksindim sütüm gelmedi bakmak istemedim o zaman da çalışıyordum ama eşimde çalışma çocuğumuza bak dedi bende öyle isteyince kabul ettim bu olayları öğrenince anneme ve abime dedim abim bundan sana koca olmaz dedim ben ne halin varsa gör rahatsız etme beni kendi başını kendin yaktın dedi annem gel birlikte yaşarız dedi ben çalışmadığım için annemin bir emekli masiyla yapamayacağımız için eşimi affettim istemeyerekte olsa çocuğum 2,5 yaşında şimdi bende işe geri döndüm annemede hala yaptığını unutamadım bana dokununca bile içim garip oluyor dediğimde annem işte buldun gel ben çocuğa bakarım yaşarız dedi bende düşünüp kabul ettim eşime de söyledim artık boşanmak istediğimi aldatma olayını unutamadığımi çok pişman olduğunu falan söyledi ben diretince iş yerinde mi birini buldun hazır demek ki gideceğin yer annem başta niye gel demedi o zaman o işten çıkacaksın demeye falan başladı pişmanım affet bir kere olan bir şey dedi bende seni aldatırsam seni tamamen affederim diyince bana saldırmaya kalti bosanmiyor da abimde asla ilgilenmiyor yengem bile ondan daha çok yardım ediyor ne yapicam ben bir şey diyin

Aldatan kocam boşanmayı kabul etmiyor?