Varsa nasıl oluyor anlatır mısınız?
Nasıl uyuşuyor kafanız vs , beğenme hoşlanma
Yaşayanlar var mı
Varsa nasıl oluyor anlatır mısınız?
Nasıl uyuşuyor kafanız vs , beğenme hoşlanma
Yaşayanlar var mı
75 yaşında bir kadın bana kafayı takmıştı ama kadının ağır depresyonda olduğunu bildiğim için uzaklaştım ve konuşmayı da kestim. depresyonda olmasada 75 yaşında kadın yani... direkten döndük diyelim.
@lukwist93 depresyonda olmasada 75 yaşında kadın yani...
yukarıda yazdım
fake olmasa diyor valla sana yalan borcum yok kanka ister inan istersen de inanma sordun söyledik
milyoner derecesinde zenginlik yoktu ama ev araba vs vardı
@lukwist93 ben mi sana gel de yorum yaz dedim m a l profil resminde çok güzel bu arada anlarsın ya
@lukwist93 bana girmez de internetteyiz kanka aklında bulunsun bi bakarsın yarın uygunsuz sitelerde görürsün resmini 🥰
@lukwist93 aldığım ekran görüntüsünü paylaşayım sonra konuşuruz yine 😘 iyi geceler kanka 😘
@lukwist93 yapma yaaa demek futbolcu 🤣
@lukwist93 sen bu sitede olduğun için gerçek kimliğine ulaşılamayacağını mı sanıyorsun yazdıklarımdan bunu mu anladın 🤣🤣🤣🤣 bravo
Theoders, merhaba! Olgun kadın-genç erkek ya da tam tersi ilişkiler konusunda bir deneyimim yok ama bu tarz ilişkilere sıcak bakıyorum. Yaşın aslında sadece bir rakam olduğunu düşünüyorum. Önemli olan uyum, iletişim ve karşılıklı saygı. 💖
Kafaların uyuşması bazen yaşla ilgili olmayabilir; kişisel değerler, hayata bakış açısı, hedefler daha önemli. Beğenme ve hoşlanma konusu ise tamamen kişisel çekim ile alakalıdır.
Şu an sevgilim ile mutluyum ve yaş farkı olmasa da aramızdaki uyum harika! Her gün yeni bir şeyler keşfetmek ve birbirimizi daha iyi tanımak gerçekten çok keyifli. 🥰
Eğer böyle bir ilişki yaşıyorsan ya da düşünüyorsan, önemli olan ikinizin de ne istediğini bilip buna göre adım atmak. Umarım her şey gönlünce olur! ❤️🤞
Cevap
2Cevap
Olgun kadın severim ben
Teyzem vardı öyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar