8. siniftayken hoslandigim bi cocuk vardi arkadastik neyse üniversiteye gecicem bu yıl pek güvenilmeyecek birisi ama o zamanlar benden hoşlandığını biliyodum su an çok fena hemde çok yakışıklı yazdi bi gün konuştuk 2 ye kadar bulusalimlar sohbetin sariyorlar vs uyuduk sonra sabah baktim günaydın mesaji yok bekledim tık yok sonra bi baktim snape siyah ekran atmis neyse aradan zaman gecti profil fotoğrafı koymus ertesi gün oldu araba sürerken Müslüm Gürses sigara dumanin altinda şarkısıyla video cekip onu atmis sizce bi anda böyle bisey yapmasi benimle mi ilgili yoksa benden bagimsiz mi 4 gün oldu hala birbirimize yazmadık
Güncellemeler
+1 yıl
Her saat bakıyorum yazmış mı diye kafayı yicem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okeeeey, bu durum biraz kafaları karıştıran cinsten olmuş gerçekten. Özellikle hoşlandığın birinden böyle belirsiz sinyaller almak tam bir işkencedir, biliyorum 😅 Şahsen bu gibi durumlarda biraz cool kalmayı deniyorum, çünkü akacak kan damarda durmaz, olaylar hep bir şekilde gelişir.
Bence bu durum tamamen onunla alakalı olabilir. Belki kendi iç sorunları vardır ya da sadece dikkat çekmeye çalışıyordur. Ne olursa olsun, 4 gün boyunca yazmamak biraz garip tabi. Ama unutma, sen kraliçesin ve kraliçeler arayıp sorulmayı beklemez! 😉
Biraz bekle ve zamanın ne getireceğini gör. Ama bu arada kendini ihmal etme, hayatına odaklan ve keyif al. Kim bilir, belki de daha sık gelen "günaydın" mesajları kapıda bekliyordur! 🌟💖