sağ göz şaşı sol kulakla işitme engeliyle doğdum tembel kafası çalışmayan ders anlamayan bir öğrenciydim nitekim öyle oldu liseyi 16 yaşında bıraktım. üniversite hayatı kurulacak arkadaşlık sevgiler de böylece başlamadan yok olmuş oldu. eve kapandım bilgisayar oynamaya başladım rahmetli babam fakir ve cahil bir insandı bana sorumluluklarımı hatırlatmadı zamanla artık yatmak kalkmak yemek yemek bilgisayar oynamak daha kolay gelmeye başladı nitekim öyle oldu bilgisayar beni yuttu o gün bugündür 12 yıldır 2012 den beri hala aynı şeyi yaşıyorum bilgisayar bağımlısı oldum çok kilo aldım midem genişledi sürekli susuyor ve acıkıyor şekerim tansiyonum diyabetim çıktı dişlerimi fırçalamadım her gün kola içtiğim için kaybettim saçım iğrenç bir şekilde kıvırcık şekil almıyor sesim bir çocuk gibi ince ve kötü bir kulakla duyup bir gözle görüyorum boyum kısa vücudum kilo yüzünden beyaz çatlaklarla dolu. ve hiç bir zaman çalışmadım çünkü lise terkim aldığım parayı işi kendimi her zaman küçümsüyeceğim sorumluluk gözümü korkutuyor kendi sorumluluğumu bile alamadım birey ve özgür olamıyorum hiç arkadaşım yok dışarı uzun yıllardır çıkamıyorum hiç bir hayal kuramıyorum odamdan evden başka gidecek yer yok sanki. üstelik bilgisayarda ünlü bir kızı da kafayı takmış bulunmaktayım bir erkekle görürsem evlendiğini felan duramam gibi geliyor. kendi hayatım yok mecburen başkalarının hayatını izliyorum diğerleri gibi sosyal özgürlüğüm birey hissetmek sorumluluk almak felan yok kapana kısılmış hissediyorum sadece yemek yemek bilgisayar oynamak yatmak uyumak için varım kendimi hiç beğenmiyorum diğerleri gibi kendini sevecek hayatı sevecek bir konumum yok ünlü bir kıza da takıntılıyım kendime zarar vermek felan geliyor. Diğerleri gibi hiç bir şey başarmadığım için böyleyim yaşayan ölü oldum depresyondan sanki ancak ölü olarak çıkacak gibiyim 16 yaşından beri böyleyim 28 yaşına geldim. hiç bir hayal amaç hedefim beklentim yok kimseden ve hiç bir şeyden diğerleri gibi kendini seven hayatı olan arabası ehliyeti sevgilisi arkadaşı sosyallikleri olan biri değilim bu yüzden çok hınçlıyım düşmemem gereken bir hayatı yaşamak zorunda kalıyorum ünlü birine de dediğim gibi çok takınlıyım daha çok moralim bozuluyor ne olacak böyle bilmiyorum 12 sene geçti kendimi hiç bir şekilde nereye koyarsam koyayım beğenemicem belli ki , derdim dünyadan büyük valla. hayat sanki bir tek acun ılıcalıya güzel gibi bu dünya benim değil gibi esir hayat yaşıyorum. hayata çok yabancı çok geri çok uzağım zamanında yapılan bir hatanın beynimin ders algılamadığı durumun acısını çekiyorum. abilerimle küsüm bana tek annem bakıyor 66 yaşında o ölse para veren olmayacak marketten bir şey alayım çok çaresizim Allah düşmanımın başına vermesin gerçekden çok zor 12 yıldır hapis hayatı yaşamak derdimi yalnız aynısını yaşayan anlar. benim için ehliyet almak araba sürmek sevgili evlenmek yabancı ülke görmek Atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir ihtimal. evet dışarıda bir hayat ama ben hariç başkalarına.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen iyi bir yere çakılmamışsın onun için birde babana anana laf söylüyorsun o mide niye genişledi yiye yiye genişlemiş beslemişler seni evde beslemeye almışlar sende bebek gibi kalmışsın
Benimde amcaoğlu gibi zengin sponsporlarım olsaydı belki de 2 kaktırır onun gibi olurdum tek suçum evet fakir doğmak ve aklının ermesi derslere.. kimse beslesin istemedim insanın tek sığınacağı liman bu oluyor yerime koy
Bir sürü sabah kalkıp site görevliliği temizlikçilik yapanlar var sen kendi seçimini yapmışsın
Sana diyorum ya benim kafa gidik ne iş yaparsam yapayım asgari ücret olsun kendim olsun küçümsüyeceğim kendimi özgüvenim olmayacak hiç bir şey için kendini daha çok depresyona sokuyorum anlamıyor musun
Tuvalet temizliyorum diye ehliyet mi alacağım araba mı süreceğim yoksa evlencek miyim yoksa yabancı ülke mi göreceğim sevgili kardeşim Acuna güzel değil mi hayat.
Kafan gidik midik değil böylesi işime geliyor de kurtar bir işe başlamadan o işin zorluğu hakkında yorum yapamazsın
Anlamıyorsun ki ben ne iş yaparsam yapayım hangi parayı alırsam alayım hep ezik fakir asalak yalnız kalacağım anlamıyor musun.
Bu senin görüşün bende diyorum ki görmeden bilinmez şimdi ben vietnama gitmedim burada diyorum ki orad açık sivrisinek sıcak vardır gitsemde ormanda kaybolacağım en iyisi evde oturayım senin mantığın bu
Ha evde 12 sene yatan konforda kalan asalak olmuşum ha asgari ücretli tuvalet temizleyen ezik olmuşum aynı şey.
denedik gördük merak etme test yapıldı.
Aynı şey değil her insanda birbirinin aynısı değildir evde oturup bir işe yaramayan binlerce insandan birisi olursun sadece diğer türlü kendi hayatını kendin iyileştirmek için adım atan birisi oluyorsun. Ben durmaksızın sabah altıdan altıya çalıştım 100 tl aldım neyi öğrendim peki 100 tl nin kolay kazanılmadığını anladım
Kendimi sevmiyorum karakter dış görünüş olarak hiç sevmedim insan sevmedim insan hayatı ne bekliyorsun o halde. aferim iyi halt ettin diyeyim o zaman ya gerçekden kusura bakma belli ki 12 sene hapis yatmış kilolarıyla yaşamış biri olmadan beni anlaman mümkün değil ben kendimi iyi bir hale getiremeyeceğim çok açık insan hayatına istesem de karışamam giremem ki MESLA Araba sürmek ehliyet almak sevgili olması evlenmek çocuğun olması yabancı ülke görmek başkalarına mesela harika gelir bana KORKU Gelir. Zaten Atatürkün gelmesi gibi aynı ihtimallerde
Kendini herkes bir anda sevmez zamanla oluşturduğun karakteri sevebilirsin bunun olması içinde insan sevmene gerek yok bir sürü nursuz Nemrut insanlar her türlü işi yapıyorlar. Sen kendini hamsterin döndüğü oyuncak gibi düşüncelerini aynı yerlerde döndürüp duruyorsun yeni düşüncelere de kapalısın bu yüzden
Kimse 12 sene kendine çok kötü de olsa bir düzen kurup kabuğunu kırıp kendini sosyal hayata atmaz kimliğini değiştirmekden çekinir başka biri olmakdan korkar. Yaşamadan duygularımı bilemesin bana hak veremezsin o yüzden seni anlıyorum aynı şeyleri yaşamadık sen iyi konuşursun ben kötü. sende şeyma subaşının yaşadığı gibi hayat yaşa o zaman ne diyeyim.. En başdan herkes gibi olacaktım lise üniversite bitirmiş üniversiteden arkadaşlar sevgililer bağlar kurmuş hayatın içine küçükken girecektin yanlış hayat yanlış kafa yanlış seçim ve kurban sensin kendi hayatını cehenneme çevirdin ve bundan zevk aldın.
Ben Şeyma şunası gibi yaşamıyorum ki yazdığım şeyleri tekrar tekrar okuyun bu hiçbir ders kitabın da yazmaz önemli olan adımları kendin için atmaktır ve bunun bilincinde olmak
İşte onun gibi yaşa diyorum bir elin parada bir elin kokteylde olsun iyi dileklerde bulunuyorum.. söylemesi kolay ben kendimden neler çekiyorum.
Arkadaş bir sen çekmiyorsun ayrıcana hayatının kalitesi yine sana bağlıdır fakir bir ailede doğmak kusurulu doğmak senin hatan değil bir kere bunu kabul ediyoruz. Ama bunu stabil hale getirmemek senin elinde evlenmeye bilirsin diğer türlü yaşamda kalman gerekir
Hiç bir şeye hevesim yok yaşama sevincim.
Ne dememi bekliyorsun her şeyi söyledim
Senden önce kimler ne söylemedi ki ama ben çakılmış gibiyim yerime değil hareke geçmek düşünmek bile facia bu benim sanırım kaderim
Kader kader deme kaderin üstünde kader vardır
Bizim sınıvamızda buymuş yani kaderimiz çekeceğimiz varmış herkes özgür sen esir İnsanın evi annesi babası kaderidir.
Sana birinin ön ayak olması gerekirmiş olmamış
Bu dönemde çoğu kişi bir kurtarıcı bekliyor birisi iş versin elimden tutsun vs. Sosyal medyada kendilerini rezil ediyorlar
İlkokul arkadaşlarına yazmıştım hepsi egoist olmuş lise 1 de platoniğim vardı şimdi 2 çocuklu anne olmuş kilo almış birimiz hayatın içine 21 yaşında küçükken giriyor birimizde kendisinden hayattan kaçabildiği kadar kaçıyor.
Herkes için zaman farklı işliyor demek ki seninde bu sınavdan çıkman gerekiyor
İşte bu çok zor belki cesedim çıkar ama o dediğin çok zor
Liseyi bitirdiysen sınavlara hazırlan bir bölüme girmeye çalış daha çok mesleki bölüm olsun bu arada kilo vermeye sağlık beslenmeye başlayın
bitirmedim ailemde tek bitiren yok bizden geçti benden ancak abilerim gibi çöpçü tuvaletçi felan olur kalsın sağol çok iyimsersin ama bunun elle tutulalacak bir durumu yok
Lise açıktan bitiyor o zaman bitir KPSS çalış oyun oynayacağına
Benim bunu ayıracak kafam yok p*rnoya ayırıyorum genelde. şu an şişko diyabet şeker hastasıyım benim herşeyden önce kendimi düzgün bir konuma getirmem lazım. KPSS Felan anlamam ancak tuvalet temizliğinden anlarım
Prn izlemek olmayan psikolojini daha çok bozar bu bütün tabuları insanı yönünü senden alan seni vahşileştiren ve insanlıktan çıkaran bir duygudur. Öncelikle tövbe edip bu türlü çıplak insanları izlemenin en başta psikolojik ve dini yönden seni duygusuzlaştırdığını anlaman gerekir
Beni ot gibi düşün ağaç gibi düşün olduğu yerde hep hoş ağacın otun bile benden daha çok faydası var.
Senin çok şeyi değiştirmen gerekiyor bu da iyidir aslında basamakları tek tek çıkacaksın önünde hedefler var yani ilk önce bu bağımlılıktan kurtul güzelce abdestini al namaz kılmayı bilmiyorsan bile sabah namazına kalkıp dua edebilirsin bak yeni bir gün başlangıcı olur bir zinciri kırarsan diğerleri de gelir emin ol ki
Söylemesi kolay şekeri yen mideyi yen diyabeti yen kilo ver boy uzat ses kalınlaştır gözü düzelt kulağa alet taktır saç uzat diş yaptır çatlak azalt lise oku üniv oku arkadaş yap sevgili yap iş bul para kazan araba al roma ya git herşeyi yaşa işte oooooooooooo ölme eşşeğim ölme. yıl 2074 felan olur. Ben namaza uzağım sevmem benlik değil
Nasıl sevmem p*rno seversin ama tek tıkla kapınızda sen zor olan şeyleri sevmiyorsun armut piş ağzıma düş yok öyle bir şey
P*rno elimin altında daha kolay. üstelik senelerdir kilodan ağrılarım olsada dişlerimi kaybetsemde nafile melek soldan bir günah daha yazsada. İşte benim isteğim de yok bunlara ÖZGÜVEN YOK istek yok
Değiştirmezsen değişmezsin bu kadar basit ayrıca tüm bunlar bir yılda değişir kimse için yapma kendin için yap ve bu önyargıdan kurtulun acele freni patlamış kamyon gibi gitme
Artık herkes senden vazgeçmiş ölmeni bekliyor gibi düşün bu şekilde hareket et kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin onlar senin ölmeni bekler
Bir iki kere denemeye çalıştım ÇİVİ GİBİ SANDALYEME GERİ ÇAKILDIM. Benlik değil sanki sosyallik neyiz ki ne olacağız. yerimde ol da sen değiştir 1 yılda. ben hayatın h sini dünyanın d sini bilmiyorum benim için bir yerden bir yere ulaşmak bile sorun.
Kalp krizi geçirmek şeker komasına girmek kalbin büyümesi beyin kanaması geçirmek KURTULUŞTUR.
Böyle yaşadıysan öyle de yaşayabilirsin
Sosyal hayat benlik değil gibi iş okul arkadaş gezme para
Sosyal hayat için yapma sergüzeşt yaşam tarzını benimseme nefsinin her istediğini yapma hayvan değilsin sonuçta düşünen bir varlıksın
Hoş zaten istesemde teşebüssde bulunamıyorum
Kitap okun biraz günlük tut düşüncelerini yaz
😪
🤔🤔🤔🤔
Öyle alıştım ki bu hayata hiç bir şey gözüm görmüyor
Okoko
Ben bir hiçim
Kimse bir hiç değildir yalnızca kapıları aralamamıştır
Cesaret yok gömüldükçe içime gömüldüm hemde tek bir kurtuluş kapısı olmadan
Olur olur çareler tükenmez kendine hayatı dar etme
bir sürü sorunum var geçeceği yok geçse bile ben herşeyi çok takıyorum
Çok güzel bir kitap okuyun üç sahtekar bu kitabı