Ayrıldığınız birini affeder misiniz?

Benim durumum da mesela sevgilim bana olan güvenini kaybetmiş. Sebebi ben üniversite de iki dersi vermem gerekiyordu bir sene uzadı o esnada zaten ilişkiye başlamıştik o da işte çalışıyordu ben de bunu tek başıma halledebilecegimi ve aradan hızlıca askerlik ve işi halledip hayallerimizi gerçekleştirmek için hızlıca hareket edebileceğimizi düşündüm. Ama bu hataydı, hani belki güven kaybedilecek bir konu degildi sonuçta biriyle aldatmadim etmedim sadece ne bileyim utandım herkesten gizledim zaten. Ama buna baya kırıldı ve kafasında takılı kaldı bu hani bilmiyorum ben birine karşı bu sebeple güven kaybedip ayrilmazdim. Ancak bu konuyu zaten söyleyecektim ve hatalı olduğumu da kabul edip özür diledim hatta söz verdim. Sözümde şu an ayriyken bile duruyorum. Gercekten pişman olmadığım bir gün bile yok, gerçekten onu çok seviyorum. Hatamı telafi ettiğimi sanmıştım. Sana güveniyorum bana masallarda gibi hissettiriyorsun derdi. Gerçekten çok değer verirdim, çok özenli ve iyi olmaya çalıştım. Özellikle annesi tarafından terkedilen biri olarak ben değer verdiğim ve kalbime yerlestirdigim insanların kaybetmekten çok korkarım. O kalbimin en özel yerindeydi. Şimdi çok büyük bir maceraya atılacağım ona ilişki içerisinde sakın kendini yanlız hissetme, başına bir şey gelirse, herhangi bir sorun olurda yanlız kalırsan sakin korkma ben ne olursa olsun arabayla, bisikletle, yürüyerek fark etmez bir şekilde yanına geleceğim ve seni asla yanlız bırakmayacağim demiştim. Sözümün eri olduğumu göstermek adına özel bir tarih seçtim ve en son küçükken bisiklet sürmuş biri olarak 200 km yakın yolu iki günde bisikletle gitmeye ve onu geri kazanmaya karar verdim. Bütün gemileri yaktım ve ölümü göze aldım çünkü o hayatımın anlamı, hayatımın ışığı ondan vazgeçemem. Onu bütün kalbimle seviyorum ve güvenini kazanmak istiyorum. Beni sevdiğini ve benim bu mücadelemk gördüğünde tekrar bir daha hiç ayrılmamak üzere bir araya geleceğimize inanıyorum. Ben mükemmel biri değilim ve mükemmel birini aramıyorum tek istediğim her şeye rağmen mücadele edecek, her şeye rağmen beni sevecek beni bırakmayacak biri. Siz böyle birini affeder miydiniz? Bana şans dileyin ve buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ayrıldığınız birini affeder misiniz?