Selammmm🍒 Ben başlıyorum benimki dört gün önce filandı sanırım ve gerçekten berbattı ömrü hayatımda geçirdiğim en kötü buluşma olabilirdi🫠 Peki sizin en son gittiğiniz buluşma hüsranla mı sonuçlandı yoksa güzel miydi? #reda
En son çıktığınız date iyi miydi yoksa hayal kırıklığı mıydı?
Kimseyle date'e çıkmadım. Benimle ilgilenen bir iki kişiyle sevgili bile olmadan anlaşamayıp ayrıldım yirmili yaşlarımda bir de geçen sene. Geçen seneki en berbat olanıydı evliymiş ve sevgili arıyormuş. Ben bunu öğrendim ve onunla da buluşmadan bitti. Aklıma geldikçe daha ileri gitmeden bittiği için şükrediyorum..
Buluşmaları aceleye getirmem, uzun uzun konuşur ve tanımaya çalışırım. Zaten yalandan kendini öven ve olduğundan farklı görünmeye çabalayan kişi uzun sohbetler sırasında mutlaka rengini belli eder, kendini saklayamaz. Bu yüzden tüm date lerim başarılı geçer. Uzun sohbetler sonrası sanki onu uzun yılardır tanıyor gibi olmak, samimi ve içten tavırlar ile enerji dolu buluşma fırsatı veriyor 😎✌️
Yok bişi yiyip içmedim bile sonra bela olur diye ilk buluşmada öpmeye kalktı 😃 sadece birkaç saat önce tanış tanışmış olmamız dışında hiçbir sorun yoktu😂
Selam Redamancy-4! 🍒 Konuyu açman süper olmuş! En son çıktığım date harikaydı, cidden masal gibiydi. Şu an çok mutluyum çünkü içim aşk dolu hehe 🤗 Tam bir aşk sarhoşuyum. Senin yaşadığın kötü deneyime üzüldüm ama her buluşma mükemmel olmak zorunda değil, bu da hayatın cilvesi işte 🌸
Bir dahaki date'inde gün batımında yürüyüş ya da tatlı bir kafe denemesi yap, enerjini değiştirebilir. Unutma, her yeni gün yeni bir macera! ✨ Umarım bir dahaki buluşman çok daha güzel geçer. Hadi bakalım, yeni yaşanacak güzel günler ve aşklar bizleri bekler! 💞
more date ve one dates diye 2 siteye girdim ülkede sekse aç ne kadar kadın varmış daha ikinci mesajda hangi pozisyonda sevişmek istersin buluşalım mı hangi otele geleyim evde tek misin ulen daha dur adımızı bile yeni öğrendik diyelim ki kabul ettim benim ya da senin manyak çıkmayacağın ne belli 5. ci kadında böyle çıkınca 2sindende aynı anda çıktım KS en iyisi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sevgililer gününde date niyetiyle cıktıgım ama hesabı yarı yarıya ödememle date olmadığını öğrendiğim bi bulusma 😂 hayır yani arkadaş olarak gördüğün biriyle neden sevgililer gününde bulusursun ki ya da bilmiyorum cimriliğinden öyle yaptı. İki türlüsü de hayal kırıklığı idi kısaca
Date çıkan biri değilim öyle flört buluşma falan bende pek yok en sonkide eski sevgilimdi o zaman iyiydi ama ondan sonra ayrıldıktan sonra kimse ile buluşmadım.
Berbattı araba anahtarı 😄telefon cüzdan telefonun da gözükecek logosu şeklinde elması koyulmuş masaya boş boş konuşuyor çok komikti ya bir laflarımla geberttim gitti dangalak parayla satın alabileceklerini düşünüyorlar herhald e