Oluyordu hala da oluyor manipülasyonu manipüle etmeye karar verdim bugün. Manipülasyonu kendimi duygularımızın saçmalığını aşmamız gerektiğine inanan bir insanım. Bence aşarsak kendimizi hayatta birçok şeyi de yenebiliriz.
Manipülasyon yapmamaya özen göstererek yaşarım tüm ilişkilerimi. Aşk ilişkim olsa onda da kesinlikle sevdiğim, değer verdiğim erkeği manipüle etmem, ama büyük yaşadığım duygum adama olan sevgim ve hayranlığım olur her zaman.. Her gün daha da çok hayran olup daha fazla âşık olurum ben..😍
Evet dedim artık ciddi ilişkin var işte doğru kişiyi buldun cart curt içim öyle demiyordu uzun sürmiceğini bana uygun olmadığını söylüyordu ben polyanacılık yaptım biraz öyle.
Eskiden oluyordu ne yalan diyim. En ufak şeyden boktan sebeplerden bir anlam çıkarmaya çalışırdım. Şu an ise mantıklı olan ne ise onu yaparım o yüzden mantıklı olan ilişki yapmamak 😃
Gençlik yıllarında evet bu oluyordu Bana merhaba dedi kesin beni seviyor😂 tamam önce çıkarız sonra küçük bir nişan arkasında kız isteme, sonra düğün, çocuklar hey Allahım ya😂