Genelde tanışmaya başladığımızda aklımızda kendimize özgü iyi profili karşı kişiye oturtmaya çalışırız. Ama gerçekte tek dikkatinizi çeken şeyin tipi olduğunuzu fark ettiğinizde sevebilir misiniz?
Sadece tipi ile öne çıkan birisini sevebilir misiniz?
Geçmişte öyle biri oldu çocuğun tek vasfı sarışın ve renkli gözlü olmasıydı, Sevmedim sadece elde etme duygusu bendeki elde ettikten sonra ve biraz tanıdıktan sonra geçti.
Hayır. Muhtemelen sadece görünüşünü dikkat çekici bulduğumu farkedersem hızla soğurum. Görünüş yalnızca yan unsur, temeller olmadıkça tek başına tutunamaz.
Hey Saddov! Vaaov, bayağı düşünceli bir konuyu açmışsın 🌟. Tip elbette ilk anda dikkat çeker, kabul edelim ki kimse görünmez değil! Ama sadece tipe bakarak bir ilişkiyi sürdürmek zordur. Tamam, sevgilimin tipi hoşuma gitmesi tabii ki güzel bir şey ama benim içimi ısıtan şey onun tatlılıkları, sevgi dolu bakışları ve tabii ki derin sohbetlerimiz 🥰. Yani, tipi çekici olabilir ama kalbi ve karakteri benim için daha önemli!
Sen ne düşünüyorsun? Kimi zaman sadece tipiyle çekici gelen birisi oldu mu? Ama unutma, tip sadece başlangıç noktası, sonrasında derinlik lazım 😉.