Biri vardi beni guyaa cook seviyordu asikti..
okadar zaman sonra ona sans vermek istedim, bir ay konustuk konusmadik iyi gidiyordu aramiz. Guya evlenmek istiyordu
Ve bu ailesiyle (anne baba kardesler) ananesine felan gittiler tatile. Guya annesine beni anlatacakti anlatmadi..
o anlatmayinca bende istemedim ama beni zoorluyodu anlat diye yapmadim neyse.
Ananesi ya da babanesi buna bi kiz bulmus onlarin ordan gorucu olarak. slk birsey dememis gorusmus kizla. bi odada bu o kiz ve ikisin babalari. bu olay gectikten iki gun sonra anlatiyo bana ve hatta aksam yemege bile gitmisler.
sonra geldi gitti evlilik masraflarini soyledi durdu cok pahali nebilim ne dugun gerekmez, aileside yok buralarda.
neyse bir kac gun sonrada ben yogundum haftasonu yazmadim fazla, haber de ettim. en son o yazigi gun geri yazdim bakmadi ertesi gunde en sonda yazdim hayirdir yok birsey dedi. sonra bende kesip attim. oyle boyle derken bir hafta sonra geri geldi, sadece hayirla gel yazdim okadar. tekrardan bir hafta gecti yazdi, dedim bunlari sen bana yaptin benden ne bekliyon daha en son ben yazdim cevap vermedin ne diyim daha yazdigi sey sen yazsaydin ya yanlis anlasilma bende tamam dedim geri yazmadi. ve iki aydir konusmuyoruz biranda bitti.
Hak ettimii kutlamadim diye?
ve sevgili degildik bir birimizi tanima asamasindaydik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu tür deneyimler zorlayıcı olabilir ve insanın kendini kötü hissetmesine neden olabilir. Öncelikle, doğum gününü kutlamamak nedeniyle kendini suçlu hissetmen çok normal. Ancak şunu unutmamalısın ki, herkes hata yapabilir ve insan ilişkilerinde zorlu anlar yaşayabiliriz.
Bu ilişki deneyiminden öğrenebileceğin birçok şey olabilir. Belki de, duygusal sınırlarını ve karşılıklı beklentileri daha net bir şekilde belirlemenin önemi konusunda bir fırsat olmuş olabilir. İlişkilerde iletişim ve anlayış önemlidir, ancak bazen karşı tarafın da aynı hassasiyeti göstermediği durumlarla karşılaşabiliriz.
Önemli olan, bu deneyimden dersler çıkararak ileriye bakmak ve kendini suçlamaktan ziyade, kendine yönelik sevgi ve anlayış göstermektir. Kendine zaman tanıyarak ve bu süreci anlamlandırarak ilerlemek, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmana yardımcı olabilir.
Senin duygularını anlıyor ve bu süreçte yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Geçmişte yaşananlarla barışık olmak ve geleceğe umutla bakmak önemlidir. Her şey zamanla düzelecek ve sen de bu süreci atlatarak daha güçlü bir şekilde ilerleyeceksin.
cokk amaaa cook tesekkur ederimm :)
allah razi olsun.. nedicemi bilemedim simdi..
ama dogrumu yaptim yani yazmamakla? yani o cocuktan birsey olmaz degilmi?
Olmaz kendini üzme olur mu?
tmmm cok tesekkur ederimmm :)
<3
Klasik, birden fazla kızla olan ama daha ciddi bir şey olmadığı halde ciddi konuları konuşan ergenin teki. Aynen kesin bir şey diyememiştir görücü usulüne gelenlere aynen kesin görücü olan o değildirr aynennnn.
Ne usulü ya KS çevirmiş
hahahaa KS zatenn bu konulardaa coooooooook giciiiikkkk
aynenn bide sacma olan beni zorluyo cabuk soyle ben geri gelmeden.. yani ben hayir desem olmicak hemen o kiza yanascak
Benimki de ailemle buluşmak için ısrar ediyordu ama sonra kendi vazgeçti ve biz birlikte olalı henüz bir kaç ay olmuştu ama 3-4 senelik evine girip çıkan bir sevgilisi olduğunu ortaya çıkardım ve daha kimleri kimleri 🌚
Seninki ne kadar ileriydi bilmiyorum benimki babam ameliyathanedeyken yanıma gelip destek olmak istedi izin vermedim annem laf eder diye. 1 kez buluşabildik benim maddi durumum yoktu pek o zamanlar, gözlerimin içine bakıp seni seviyorum asla bırakmam bana güven diyordu. Çocuk harem kurmuş tek sen varsın diyordu bana 🤣
Hem karşıma çıkan hem de başkalarında gördüğüm bu tip erkeklerin hep birden fazla sevgilisi oluyor aile evlilik vs bahane, ciddi olan önce zamanla tanıyor seni.
aahh yaa sunlaraa bakk yaa..
benimkisiyle hic bir kere bile yuz yuze gelipte konusmadik ya da bulusmadik..
bizimkisi tesaduf bir gezide karsilastikk.. tanimiyorduk bir birimizi..
sonradan bir sekil bulduk bir birimizi ve konusmaya basladik. ama ben kapattirdim susturdum onu cunku devam etmek istemedim, cunku hem benden 1.5 yas kucuk diye hemde o ara isi gucu yoktu anca annesinin babasinin kolesiydii.. bende istemedim oylesini.. uni felanda okumamis biraz calismiss sonra bi sure boyunca calismamis 1 sene felan bostaydi..
neyse iste sonra ramazan girdi araya biranda yolladi mesaj bana oda camideydi karsilastik tabi annem yanimdaydi diye bakmadan gectim.. (ha buarada yeni girmisti bir ise)
oyle oyle konusmaya basladik buda o izine gitmeden seni goreyim dedi.. bir iki arabayla karsilastik.. sonrada ben bankaya gidecem dedim, buda bi baktim cikti geldi yanimdaki makinada durdu sonra cikti gitti.. o geri geldikten sonra konusmamay basladiktan sonra 2 kere karsilastik arabalarla.. eger gercekten sevseydi bence karsima cikmayi dener dururdu
Aynen öyle ama anlattığın kadarıyla bana boş birisi gibi geldi zaten. O yüzden uzak olsan engellesen daha iyi yoksa daha çok yazar.
sence neden sana bos birisine geldi? yok daha yazmiyor zaten enaz 2 ay oldu konusmiyali..
bide gicik olan neydi biliyormusun?
kendisi diyordu evlenmek istiyorum seninle. ama boyle dedigi halde gelip gider ev masrafi bu kadar, yatak odasi suadar eder nebilim ne.. sonra yok dugunde illa herkesmi olacak.. diyom benim tanidiklar cook fazla cagirmazsam onlari asla olmaz yok hepsini seviyonmu felanda filan.. eeee masraf ondan yaa.. dugun kucuk olsun ama kina buyuk olsun diyodu slak sey
Boşuna zaman harcamışsın. Evlen diye oğluna baskı yapan aileler var o yüzden de daha tanımadığı bir kıza bu konuları açmıştır.
evet arada telefonda ananesiyle felan konustugunda diyorlarmiss sen burayaa gel biz sanaa kiz bulcaz felanda fiilan
bosunaa zaman diyorsunn hee :(
Ya baskı var ya da çocuk abaza sadece sokacak bir delik için evlilik istiyor. Dindar kesimde çok sık olan bir durum bu maalesef.
E yani o kadar şey anlattın açıkçası biraz safsın sanırım ya da duygusal boşluktaydın. Yoksa böyle biriyle aklı başında kimse kalmak istemez soğur. Zaten aranızda adam akıllı bir şey de geçmemiş.
tesekkur ederimm :( biraz evet oyle sanirim, ve hayatimda hic sevgilim felan olmadi buyuzden de olabilir.. evet cok sukurki birsey gecmedi aramizda yoksa hersey bosu bosuna giderdi..
Umumda değil hem doğum günü bizim kültürümüze uygun bir şey degil
yaaavv sankiii dogum gununde kimse mesaj atmiyor ya da sen atmiyorsun abartmaaa!
heralde parti felan yapmiyoz onuda biliyoz sadece mesaj felan bitti