Eşimle evliliğimiz kağıt üzerinde duygusal bir bağımız yok son zamanlarda farklı davranıyor sevgilisiy mişim gibi olur mu bizden?

10 aylık evliyim görücü usulü kağıt üzerinde evlilik yaptık 1.5 ay hiç dokunmadı bana ilk 3 ay hep ayrı yattık yaptığım yemeği dahi yemedi nefret ediyorduk birbirimizden son zamanlarda daha iyiyiz yakınız olur mu bizden iyi olalım istiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Çok soran oldu anlatıyorum babamlar iş arkadaşı detay vermeyeyim neyse babası çok istiyordu bu evliliği babamda istiyordu işlerimiz içinde önemli bir adım olacaktı kabul ettim zaten kağıt üzerinde olacak diye neyse evlendik ilk 1.5 ay dokunmadı bana dokundu yaptık gitti başka odaya sonra sonra beraber uyumaya başladık son 3 4 aydır iletişimimiz güçlendi geziyoruz tatile gidiyoruz çok daha iyiyiz ama eşimle yatakta hiç bir sorunumuz yok
Güncellemeler
1 yıl
Nikah tazelemeye minik bir parti yapmaya karar verdik biz birbirimizi çok seviyor muşuz aslında
Eşimle evliliğimiz kağıt üzerinde duygusal bir bağımız yok son zamanlarda farklı davranıyor sevgilisiy mişim gibi olur mu bizden?