Merhaba arkadaşlar bekar bir kadınım 35 yaşına girecem yaşını göstermiyorum uzun zamandır yalnızım kendimi bildim bileli evli erkeklerle başım dertte bir seni alırdım da evliyim ama demesi biri de göz göze gelmek için bakışlarımı yakalamaya çalışır gözleri parlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal yani. Bu yaşa gelmişsin. Sana da o yaşta erkekler yaklaşır, onlarda genelde ya evlidir, ya da dul olur zaten. Normalsin. Sana yaklaşanlar da normal. Belki evlilikleri sorunludur, belki kaçamak macera arıyorlardır. Sen yinede evli erkeklerden uzak dur. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Birde çoğu macera peşinde bu erkeklerin. Dul ya da boşanmış erkeklere yönel. Hiç evlenmeyen vardır nadir de olsa 35 üstü. Onlarda da evlilik yanlısı tek tük çıkar. Şansın halen var yani.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi merak ettiğim bir konu var. Oda neden 35 ine kadar evlenmediğin konusu? Bir sebebi vardır elbet. 35 inden önce de mi evliler sana bakıyordu. Hiç mi hayatında bekar biri sana bakmadı, arkadaş olmadı
Soran+1 yılBekar birileri oldu da buda yeni başladı onlar beğenmiyor beni ya benden çok küçük 30 yaşında 27 25 yaşlarında damat adayları geliyordu bende istemedim şanssızlık bu ya işte olmayacak ya da 47 yaşındaki damat adayı vardı onu da istemedim
Cevap sahibi+1 yılSeçiciliğin yüzünden olmadı anladığım kadarıyla. Ya çok büyük ya da küçük denk gelmiş. İstememişsin. Yaşa değil de kafaya baksaydın olurdu bu iş
Soran+1 yılBaba sevgisi görmediğimden benden küçğk yaştakilerle asla olmaz evliliğe adapte olamam 40 yaşlarında olsa fena olmaz
Cevap sahibi+1 yıl40 yaşlarında denk gelmiş, onuda reddetmişsin ya
En İyi Cevaplar
+1 yılBelli ki güzel ve çekici bir bayansın, ama ne istediğini bilecek kadar da akıllı. Erkekler güzel bir bayan gördü mü kontrolünü kaybederler😊😊 Buda seni çok hoşuna gidiyor belli. Ama sınırlarını biliyorsun 😊😊ikinci bayan olmayacak kadar da akıllısın 😊😊
Eğer evlenmek istersen 1000 kez evlenirsin, ancak sen evlilik değil kendine güvenebileceğin bir hayat arkadaşı istiyorsun belli 😊😊11 Yorumla- +1 yıl
Tespitle genel olarak doğru değil mi? Peki eksik yazdığım bir şey olmuş mu? 😊😊
Artık toplum olarak cahil insanlar açık ara ortada geziyor bu yüzden eskiden evli biri evliyim demezdi şimdi evliyim diyor resmen hava atıyor bu komiklik
.. bu yüzden sende boz evlisin böyle kelimeler yakışmıyor de sert bir dille
Ayrıca sende kendine hoşgörü sahibi vefakar kalbi güzel değer nedir bilen dürüst kişiyi bulmaya bak
10 Yorumla
+1 yılO evli adamların çoğu travestilere bile gidecek kadar midesiz. Yeter ki biraz fırsat bulsun yüz bulsun ya da bir şekilde ulaşabileceğini düşünsün herhangi bir yerinde delil olan her canlı kadın, erkek, hayvan, damacana, elektrik direği, araba egzozu hiç farketmiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba! Evli erkeklerden ilgi görmek biraz karışık bir durum, değil mi? Öncelikle bunun seninle ilgisi olmadığını bilmelisin. Kendine güvenini kırma, sen harikasın! 😍 İnsanlar bazen sorumluluklarını unutup flörtöz olabilirler, maalesef. Ama sen kendi yolunda ilerle, doğru kişiyle mutluluğu yakalarsın. 💖
Bu durum seni rahatsız ediyorsa, nazikçe sınırlarını belirleyebilirsin. Evli insanların flörtözlüğü seni mutlu etmiyorsa, bunu onlara belirtebilirsin. Unutma, kendi değerini bil ve sevdiğin bir ilişki yaşamak için doğru kişiyi bekle. Beklemek her zaman zordur ama bir gün bu bekleyişine değecek biri mutlaka karşına çıkacak! ✨
Kendine iyi bak, güzel kalbinle hep parılda! 🌟❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlarına gidiyor olduğun için olabilir, gayet normal değil mi bu durum. Ayrıca sohbetin ilerleyişi bu yöndeyse de normal.
10 Yorumla
+1 yılevli adamları mıknatıs gibi çekiyosan baya çekicisin demek ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel bir kadınsın Ama onların da yaptığı yanlış tabii ki evli bakmaması lazım size
10 Yorumla
+1 yılTek sen değilsin ki iki bacağı iki memesi olan her canlıya ilgi yoğun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. @fikretin_isyani sen hangi bostanın maydanozusun? Süt dişlerinle beni mi ısıracaksın enik? Kimseye Sataşmadan insan gibi konuşmayı öğren ya da ötede eşelen...
010 Yorumla- +1 yıl
Yorumumun ekran görüntüsünü aldım. CİMER'e ve Cumhuriyet Savcılığına hakaret suçu olarak ihbar edilecektir. Ben sana hakaret etmedim. Sen bana kendi yorumunda beni etiketleyerek hakaret ettin enik yani köpek yavrusu diyerek.
Sen iki kadının tartışmasına dahil oluyorsan ben de sana sataşırım kusura bakma. TCK 146. madde kapsamındaki yasal haklarım saklıdır. - +1 yıl
- +1 yıl
*ödeyeceksin
- +1 yıl
@mmsaci Kabadayılık, zorbalık yapan sensin. Ben sana basit bir şey sordum. Yine söylüyorum.
""Evli bir adam evde karısını bırakıp senin kızının peşine takılsa bir baba olarak bunu onaylar mıydın""" diye soruyorum.
Hakaretle cevap verdiğine göre onaylamazdın. Kendine yapılmasını istemediğin şey üzerinden bir kadını yargılayamazsın. Ne demek kıza öyle
"""Senin kocan başkasına mı gitti ondan mı öfkelisin bilmem ne"""
Bu yaptığın üçüncü sınıf ad homimem... Başka bir şey değil.
Yaşının insanı ol. Yarı yaşında insanlara tatava yapma... Çizgini duruşunu koru, haddini bil!!! - +1 yıl
Sana ne oluyor da kuduz gibi atladın? Zorun ne senin? Sana dedim ki git ötede eşelen insan olmayı beceremeyeceksen. Klavye arkasına saklanıp tehditler savuran sensin. Ben lafımın arkasındayım sen de sözünün arkasında dur ve şikayet mi edi yorsun ne halt edeceksen onu yap uzatma..
- +1 yıl
@mmsaci İki kadının arasındaki tartışmaya atlarken sana ne olduysa senin yorumuna cevap verirken de bana ne oldu.
Kime ne anlatıyorum gerçi. Bu sitede takip ettiği kişi sayısı takipçi sayısının 9 katı olan birinin en az yüzde 80'i kız olmak üzere 413 kişiyi takip eden bir insanın hayata dair bir çizgisi ve duruşu yoktur. - +1 yıl
Devam et hakaretlerine hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Siteye de şikayet ediyorum. Hesabın kapandığı zaman, sonra kapına arabulucular geldiği zaman son gülen iyi güler.
+1 yılYa teyze kartlaşmışsın buraya gelip de ilgi açlığını gideriyorsun hala 35 im evliler peşimde ayakları bırak be LKJBNSFCSADF
016 Yorumla
Soran+1 yıl35 im ama 25 gibi duruyor ne kartlaşması be
- +1 yıl
Doğrudur bacım doğrudur teyzemm ksjahahshagwhww
Soran+1 yılYa Bi git işine ya
Soran+1 yılTeyze senin anandır
- +1 yıl
kJsbsabababbaa
Daha yaratıcı küfürlerini görmek istiyorum hadi bacım hadi teeeyzeeeğmm
Soran+1 yılBeni görsen bu söylediklerine pişman olursun canım
Soran+1 yılCanım yanlışlıkla oldu canım
- +1 yıl
Peki canım MZNSSJSJAK
Soran+1 yılcanım
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
S4lak KXJDJSNSJSKS
- +1 yıl
Maağlll
Soran+1 yılSensin o
- +1 yıl
Doğrudur bacım doğrudur teyzemmm
Soran+1 yılSenin anandır teyzem
- +1 yıl
Hihimmm oylediir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece evli erkeklerden ilgi görüyor olman araştırılması gereken bir konu bilinçaltına fazla yükleniyor olabilirmisin ya da birisi senin adına etrafta dedikodu yapıyor olabilir belki de fantezin budur enteresan bir durum
00 YorumlaEvliler karısından başkasına bakıyorsa herkese bakarlar. Senide bir beden olarak görürler. Duygusal bir bağ yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye hep evliler var etrafinda bekarlari denesene
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarlar bana öyle alıcı gözle bakmıyor dermişim
- +1 yıl
E gizlisin bakamayiz tabi 😂
+1 yılBu yaşa kadar seni kimse nasıl istemedi evlenmedin senmi istemiyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılYok onlar istemiyor evliliğin sorumluluğunu kaldıramazmışım bana güvenmiyorlar açıkçası
- +1 yıl
Niye evliliği yürütecek kapasitede biri degilmisin ki
Soran+1 yılÖyle diyorlar
- +1 yıl
Peki sen ne diyorsun o önemli
Soran+1 yılBen gayet iyi olduğuma inanıyorum evi çekip çevirecek kapasitede olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
Evliliğe hazırsın ozaman seni nasıl göz ardı etmişler bu zamana kadar anlamıyorum asık suratlı birimisin yoksa
Soran+1 yılEvet biraz
- +1 yıl
Sohbet tarzın iyide burdan geç yazıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. çoğu evli olanların fantazisi bu 😂😁 dikkat et tutulma sonra
026 Yorumla
Soran+1 yılTutuldum bile kalbime gömüp yoluma bakacam onu seçmiş sonuçta yapacak bir şey ortada kadın her şeyden önce anne çocuk var böylesini de istemem
Soran+1 yılAynı binada yaşıyoruz Adam cezaevinde geçen adamın çocuğu aşağı inmiş erkek çocuğu 4-5 yaşlarında aynı adama benziyor çocuk bana bakıp gülümsedi çocukta bana birşeyler demeye çalışıyordu falan eve gelince duygusallaştım ağladım durduk yere
Soran+1 yılDüşünmedim değil ya düşünüyorum millet beni beğenmiyor evlilik sorumluluğunu alabilecek kapasitede olduğumu düşinmüyorlar insanlar o yüzden evde kaldım önyargıları batsın.
Soran+1 yılAdamın 2. evliliği eşi gürcistan uyruklu 1. eşinden 16 yaşında bir oğlu daha var. Birde kızı var herhalde yanlış bilmiyorsam 2. evliliğinden 1 tane
Soran+1 yılBenimde Annem babam ayrı 28 senedir baba sevgi göremeden büyüdüm o sevgiyi benden esirgedi babam bana karşı olan en ufak bir ilgi hemen bende devreler yanıyor tipi mipi hiç önemli değil ilgi ilgi
Soran+1 yılOlmaz zaten öyle birşeyde düşünmem oda benim için karısından vazgeçip boşanacak değil
Soran+1 yılBen hiç evlenmedim
Soran+1 yılO zaman bana acıdığı için bakıyor yazık evlenmemiş falan filan diye
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Soran+1 yılBir bana bakışı vardı anlatamam yazık şimdi biz yanımızda orta yaşlarda annem yaşlmda kadın evin önünden ayrıldık kadından kadın giderken hem kadının arkasından bakıyor hemde bana bakıyor göz göze gelmiştik yine bir bakışı vardı bana 😀😀
Soran+1 yılKayınvslide adayı falan mı zannetti ki dedim
Soran+1 yıl35 e girecem işte temmuzun 23 ünde
Soran+1 yılTeşekkür ederim saol.
Soran+1 yılO beni unutsa daha iyi olur bakışlarımı yakalamaya çalışıyor
Soran+1 yılOlur konuşalım nerden konuşalım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden yalnızsın? Kendi tercihin mi yoksa seni heyecanlandıracak birinin olmaması mı?
020 Yorumla
Soran+1 yılAlmıyorlar beni 😀 bakma güldüğüme içim kan ağlıyor
- +1 yıl
İçin kan ağlamasın kaybeden onlar diyelim ☺️ kimse yok mu hayatında?
Soran+1 yılMalasef
- +1 yıl
Maalesef deme , hayat belli olmaz şans vermelisin seni tanımaya anlamaya , hayat hiç belli olmaz
- +1 yıl
Gizli kalarak ta olmaz fikir alışverişi iyidir istersen 😉
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Ama ulaşılamıyor sana gizlisin buradan da uzuyor
- +1 yıl
Konuşalım gel biraz istersen
Soran+1 yılEvli değilsin değil mi😀
- +1 yıl
Değilim kısmetsizim 😂
- +1 yıl
Bekliyorum ama 😏
- +1 yıl
Tanımama izin verirmisin?
- +1 yıl
Sustun
Soran+1 yılNe deyim
- +1 yıl
En azından hal hatır soralım konuşalım istersen?
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Ama gizlisin yazarmısın?
- +1 yıl
Sanırım çalışıyor ve yoğundun da
Soran+1 yılYok çalışmıyorum
- +1 yıl
Pek girmiyorsun sanırım tkp edermisin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemek ki nasıl bir çekiciliğin varsa milleti evli olduğuna pişman ediyorsun 😅😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki onlara kimse yüz vermiyor. Tek sen veriyorsun bu kadar basit
218 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben öyle biri değilim
Cevap sahibi+1 yılDeğil misin hadi ya işe bak sen. Evli adamla o lafı diyecek pozisyona nasıl geliyorsunuz. Öyle kolay mı evli birinin sana yaklaşıp boyle demesi. Bana kimse yaklaşıp onu diyemez. Sorun başta sende
Soran+1 yılTek değidim annemde vardı yanımda herhalde O evli adam sana arkadaşını öneriyorsa ister istemez bir konuşma oluyor..
Cevap sahibi+1 yılKomiksin
Soran+1 yılSensin komik önyargılarından kurtul önce
Cevap sahibi+1 yılÖn yargı falan değil bu gerçek
Soran+1 yılHadi lan
Cevap sahibi+1 yılSana hadi lan. Erkeklerle yüz göz oluyorsunuz önce onlar da yüz bulduğuna gider zaten sonra kendinizi nimetten sayıyorsunuz
Soran+1 yılYa Bi git bilip bilmeden konuşma
Cevap sahibi+1 yılDoğrular duymak işine gelmedi tabi
Soran+1 yılBir kişiyi tanımadan yorum yapılmaz önyargılarını kendine sakla
Cevap sahibi+1 yılcanım vardı senin karşında zaten anlamayacak
- +1 yıl
- +1 yıl
@mmsaci Ben anası bacısı konuşulacak kadar çizgisinden sapmış bir adam değilim ama sen öyle savrulmuşsun ki bu soruyu sormak zorunda kaldım.
Sözcük haznen o kadar dar ki onun da çoğu hakaret, argo, küfür üzerine... Bu kadarsın. Yazık!
Cevap sahibi+1 yıl@Fikretin_İsyanı uğraşma şu bunakla boş ver
Inanma onlara hepsinin amaci bir tur binmek hepsi o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılVay be demek ki adamlar seni görünce evlendiğine pişman oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel çekiçisindir yanlış seçim yapıp evlenip seni görünce pişman olmuş gibi gösteriyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Evlenmek için ilgi göstermiyorlar sana
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki farkındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil cazibeli birseysen ki disiligi ln yuksekmus... z.. illisin sen ya milletin aklini aliyon 😁😁😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani eğer güzel bir yapınız varsa beğeniyor olabilirler ondan kaynaklıdır
00 Yorumla
+1 yılselam tatlım senden kaynaklı olabilirmi hiç düşündünmü
04 Yorumla
Soran+1 yılBenden kaynaklı derken
- +1 yıl
Sen istediğin için böyle şeylere maruz kaliuoolabilirsin
Soran+1 yılAma adam bana ilgi gösteriyordu ben hep mesafeliydim alışveriş poşetleriyle ellerimdeyken kapıyı falan açıyordu ilgi gösterşyordu sonra dayım mı biri bu adama işte karın var çocuğun var ailen var onla ilgilen dedi adam bana zaten iyi akşamlar yeğenim diye hitap ediyordu derdi kedi severken ben geldi başımda durdu konuştuk biraz kediye kuru mama al bunu kedilere ver falan dedi aldım sonra göz göze gelme şeyleri başladı giden evin önünde ayrıldığımız komşumuzun arkasından hem o kadına bakıyor hem bana bakıyor o zamanda göz göze geldik kayınvalide adayı falan mı sandı dedim içimden bakışından öyle anladım evleneceğim diye mi zannetti galiba en sonda izine gelmiş cezaevinden göz göze gelmek için çaba sarfetti adam anlamadım bende kafam çok karıştı
Soran+1 yılAma bu sefer hiç çekinmeden bakması
Olgun birisin ve bekar işin zor
10 YorumlaAman uzak dur dertsiz basin yanmasin abla
10 Yorumla
+1 yılDamacanaya tecavüzün yaşandığı bi ülkede çok görmemelisin 😁😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç ilişkin oldu o şekilde 😂
02 Yorumla
Soran1 yılOlmadıki
- 1 yıl
Nasi dertte o zaman 😂
+1 yılGozler fildir fildirsa senin ondandir 😐
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleyim
- +1 yıl
Soru troll gibi de neyse😀
Soran+1 yılYo değil
Soran+1 yılİster inan ister inanma
- +1 yıl
Tamam 😀
+1 yılTam yaşındasın sen :) aşırıcı çekici kuvvet
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
- +1 yıl
KEsinlikle sen yazarken ben bile seni hayal etmeye başladım:) Keşke görsem konuşssam mesaj atsam :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe bileyim seninki de şansızlık
08 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma 🤨😚
- +1 yıl
Bak şimdi de evli bir erkek yazıyor😄😄😄
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Bahtsız bedevi😄
Soran+1 yılBen mi doğru😀
- +1 yıl
Evet bazen hayat bize böyle şakalar yapabiliyor
Soran+1 yılKötü bir şaka en son göz göze geldiğimiz adamdan gözlerime bakmak için fırsat kollar gibi bir hali vardı etkilendim etkilenmedim diyemem. Ne olacak şimdi karısı Ne kadar şanslı.. tapusu onda😀
- +1 yıl
Onlarda tapularına sahip çıksınlar😄😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli degilim bakalim dikkatimi cekecek misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcanım başka bir şey değil. Beyinleri aç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden teklif bekliyorlar, sen istersen final yat... k
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılSende şeytan tüyü var galiba..
00 Yorumla
+1 yılilgileri önemsiz denemez..
00 Yorumlaçok çekici ve ince ruhlusun belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıcak kanlı bırı mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi
Cevap sahibi+1 yılya nasıl
Soran+1 yılSoğuk mesafeliyim
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı
Soran+1 yılOlur
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dikkat çekiyosun demek ki çok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Maşallah arkadaşıma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolay gözüküyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün erkekler böyle evlisin bekarı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici birisin demekki
00 Yorumla Hoşlanmışlardır ne varki bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bir şey yok.
+1 yılÇok mu kur yapiyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki kur nasıl yapılır
- +1 yıl
Nasıl Giyiniyorsun
Soran+1 yılKapalıyım ben normal üstümde beni çekici gösterecek bir kıyafet yok
- +1 yıl
Kapalı fantazisi de olabilir
Vucut olculerin nedir
Soran+1 yılKarısı da kapalı k zaten en son evli olan adamın karısı daha bol pantolonlar falan giyiyor ben daha spor takılıyorum
Soran+1 yılBinada karşılaşınca bana bir bakışı var karısının beni süzüyor kadın kot pantolon tunik kısaydı biraz
- +1 yıl
Senin vücut ölçülerin nedir
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılNe zayıfım ne şişman
- +1 yıl
Hangi şehirdesin v
+1 yılbence uzak dur çünkü amaç sana koymak
00 Yorumla
+1 yılsenin ilginde onlarda ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı.
m +1 yılTakma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHersey seks için.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılheyecan bekliyo
00 Yorumla
+1 yılKısmet.
00 Yorumla
+1 yılSeni tanimak lazim kurtarmak icin
00 Yorumla
+1 yılFiziğin nasıl ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen evlilik yaptinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok jiç yapmadım evlilik falan acıyorlar mı bana ne yapıyorlar yazık bu kııza diye😃😃
Cevap sahibi+1 yılBende yapmadım evlilik 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026