Aşk İlişkileri Kafada kurup, kendi kendine gelin güvey olur musunuz? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Güldüm bu görsele Güncellemeler1 yıl Yorum yapan bütün kızlar benle evlenmek istiyor Kafada kurup, kendi kendine gelin güvey olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl İşte erkekler, bir öpücük Emojisi at kendilerine aşık zannediyorlar :D djdjsk 2 7 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl burada aşık zanneden kız yalnız :d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ah ya, evet :D öpücüğü atan kız zannettim sfjjak Henüz kahvemi içmemiştim Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Sert bir kahve tavsiye ediyorum ahhs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😅 içtim Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Yarasın 😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Teşekkürler turşusu 💁♀️ Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Reca sheqilshu Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey için kendi kendime gelin güvey olmadım. Ama karşı cins ota b*ka gelin güvey oluyor. Çok can sıkıcı... 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl https://www.youtube.com/embed/KfQUstY2rhYgörüş atmasa mıydım ne ajdjsj 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Hahshs Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl İki çift laf et bazıları başlıyor sen bana yürüyor musun demeye. Bende koşuyorum yürümek ne kelime diyorum 🤣 2 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @ertugrulkartal1903 Sen bana mı yürüyorsun yoksa 😂😂 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl @r_engarenkyollar koşuyorum tatlım 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @ertugrulkartal1903 tmmm pikiii 😊😊 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kafa da kurarım ama olumlu anlamda değil. İşte bana aşk şöyle seviyor cart curt demem düşünmem onun tam tersini düşünürüm. 1 0 Yorumla
Odyessia Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Bazı kızlara merhaba diyorsun gel beni babamdan iste diyor. Nasılsın diyorsun beni kaçır diyor. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Arada kafada herkes kurar da hastalık düzeyinde değil. 1 0 Yorumla
samuel1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bana da denk geldi böyle hikayesini beğendim trip attı ben sana bakmam diye😂 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır, açık açık söylenmediği sürece hiçbir şeyi üstüme alınmam. Kim neyi neden yapmış umurumda olmaz. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yokya öyle paranoyak bir kişiliğe sahip değilim çok şükür 🙏 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Öyleydim de bıraktım😃 1 0 Yorumla
Slalaalalsksksksk Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Oluyo gibi oluruz sonra hayat tokat atar tkdkfkdkfkfk 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Genelde bunu erkekler yapıyor sanırım 2 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tabiii hemen gelinlik bakarız hatta 🙄 2 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görsel çok iyi 😅😅😅 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır yapmam böyle 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hahah evet olurum 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşte erkekler, bir öpücük Emojisi at kendilerine aşık zannediyorlar :D djdjsk
burada aşık zanneden kız yalnız :d
Ah ya, evet :D öpücüğü atan kız zannettim sfjjak Henüz kahvemi içmemiştim
Sert bir kahve tavsiye ediyorum ahhs
😅 içtim
Yarasın 😄😄
Teşekkürler turşusu 💁♀️
Reca sheqilshu
Hiçbir şey için kendi kendime gelin güvey olmadım. Ama karşı cins ota b*ka gelin güvey oluyor. Çok can sıkıcı...
görüş atmasa mıydım ne ajdjsj
Hahshs
İki çift laf et bazıları başlıyor sen bana yürüyor musun demeye. Bende koşuyorum yürümek ne kelime diyorum 🤣
@ertugrulkartal1903 Sen bana mı yürüyorsun yoksa 😂😂
@r_engarenkyollar koşuyorum tatlım 😂
@ertugrulkartal1903 tmmm pikiii 😊😊
Kafa da kurarım ama olumlu anlamda değil. İşte bana aşk şöyle seviyor cart curt demem düşünmem onun tam tersini düşünürüm.
Bazı kızlara merhaba diyorsun gel beni babamdan iste diyor. Nasılsın diyorsun beni kaçır diyor.
Arada kafada herkes kurar da hastalık düzeyinde değil.
Bana da denk geldi böyle hikayesini beğendim trip attı ben sana bakmam diye😂
Hayır, açık açık söylenmediği sürece hiçbir şeyi üstüme alınmam. Kim neyi neden yapmış umurumda olmaz.
Yokya öyle paranoyak bir kişiliğe sahip değilim çok şükür 🙏 😂
Öyleydim de bıraktım😃
Yok bunlar benlik hareketler değil😄
Oluyo gibi oluruz sonra hayat tokat atar tkdkfkdkfkfk
Genelde bunu erkekler yapıyor sanırım
Tabiii hemen gelinlik bakarız hatta 🙄
Gelinlik bakmaya giderim dgnsgdgakgd
ahahahahah çatladım 😂😂😂
Deli oluyosun bana dogru soyle! Sjsjsj
Görsel çok iyi 😅😅😅
Yok ya
olmuştum