Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bazi konu basliklari okadar sacma ki, insanin okurken harcadigi vakde aciyor!
Kardeşim bizden ne dememizi bekliyorsun?
Senin yaptigin ahlaksizlik dememizimi, Evet öyle!
Belki sen isteyerek ya da istemeyerek adamin mutlulugunu bozup, Ailesini dagitacan, bu normal mi vede Ahlaksizlik mi, Evet öyle!
KSdeki gencligin yazdigi cok gayri Ahlaki konu var ama seninki baska bir boyut!
KS yazilan ahlaksiz, edepsiz konular, Seks amacli kullanilan hicbir appde bile yok!
Buradaki insanlardan anliyorum, ahlak edep kalmayan bir toplum olmusuz!
Bunu birde utanmadan buralarda yaziyorsunuz!!!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKim ahlaksız dediyse o etiketi ona iade etmek lazım..
Sevmeyi insanın elinde zannetmek çok büyük bir yanılgı. İnsanlara ahlak dersi vermek çok kolay. Herkes avukat, herkes hakim olmuş yargı dağıtıyor. Sen sadece fiile dökme yeter ve içinde bitirmeye çalış.
Yürek sevmeden önce evlilik cüzdanı sormuyor.
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse duyguşarına mani olamaz. Hiçbir duygu da ahkalsızlık vb de değildir olamaz. Kimsenin tek laf etmeye hakkkı da yok. Eyleme geçse yuva yıkılsa vs yine de yargılayamama ama o zaman doğru bulmazdım.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim tam da anlatmak istediğim şey bu. Eyleme geçmeyen şeyleri ahlaksızlık olarak adlandırmak bana çok saçma geliyor evli birinden de hoşlanabiliriz demek istediğim bu. Zaten benim adamla işim olmaz evli çocuklu benden yaşça büyük. Belki hayranlık duyuyorum bilmiyorum tam ne hissettiğimi zamanla unuturum. Ama yorum yapanan hemcinslerim hiçbir şekilde anlamamış beni
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk belli bir yere kadar kontrol edilemez çünkü belli bir yerden sonra onun önüne geçmek mümkün aşık olmuşsun olabilir gayet normal insan insanı sevebilir ama adamın evli olması senin kendini durdurman için bir engel olmalı yine saf çünkü insan sevince kendini durduramaz ama bunu ona belli etme söyleme bir beklenti içine girme çünkü o zaten ununu elemiş eleğini asmış
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, duygular karmaşık ve kontrol edilmesi zor olabiliyor. Aşık olmak çoğu zaman belirli bir mantığa dayanmaz ve kalbini kime kaptıracağını seçemezsin. Ama unutma, birine zarar vermeksizin hissettiğin duyguları yaşamakta bir sorun yok. 🌸 Evli birine aşık olmak karmaşık hisler yaratabilir, ancak önemli olan bu duyguları nasıl yönettiğin ve başkalarına zarar vermekten kaçınmak. İçinde yaşadığın sürece kimseyi incitmiyorsun ve kendi duygularını kontrol ediyor olmak bile büyük bir olgunluk.
Duygularını anlamak ve onları sağlıklı bir şekilde yönetmek, sana hem huzur hem de doğru yolu seçme konusunda yardımcı olacaktır. 🤍 Eğer içindeki bu durum seni rahatsız ediyorsa, belki bir arkadaşla ya da bir uzmanla konuşmak iyi olabilir. Kendine nazik ol ve unutma, hepimiz duygularla mücadele ederiz. 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü hayatında birinin olduğunu biliyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHani eşi var ya? belki ondan ahlaksızlık demiş olabilirler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Tabiki değil, bunda yanlış görülen şeyler aslında biraz farklı.. Sizin ki plotonik bir hoşlanma.. Karşıya değill size zararı olur sadece.. Ahlaksızlık olarak görülen karşıya zararı olan şeyler.. Bir nevi emek hırsızlığı.. Onca yıl düzenini kuran biri , biran boşlukta bulunup farklı heveslere kapılabiliyor. bu yüzden kurduğu düzeni bırakıyor veya yıkıyor.. O boşluğa düşen kişi suçlanmazda genelde onu çeken suçlanır.. Çünkü şu beklenir , hadi bu kapıldı karşıdakinin aklı yok mu niye hayır demedi?
Toplum işte herkes herşeye istediği gibi bakıyor..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılİnsan aşık olduğu kişiyi seçemez evet
İrade kontrolüm var diyorsn kısaca
Duygularını bastırarak yaşıyorsn platonik olarak kalacaksa sorn yok
Hiçbir kadın bir erkeğin ikinci kadını olmak istemez. istiyorsa kendini tam ve bütün bir ilişkiye layık görmüyordr aşık olacagmz kişiyi sen degl şuuraltı seçer
Demekki travmaları var10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır içinde yaşadığın duygulardan dolayı kimse sana ahlaksız diyemez. Ama icraata geçersen o zaman ahlaksız olursun. Elinde olmayan şeylerle ilgili değil elinde olan şeylerden sorumlusun çünkü. Duygularını kontrol edemezsin. Bekleyeceksin zamanla bitecek. Ama adım atarsan o zaman işler değişir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılGüncelleme gereksiz olmuş, çünkü "Ne de onunla gelecek için planım var." yazmışsın zaten.
Her insanın başına gelebilecek bir olay. Sevgilisi ve ya eşi vardır istemeden gönlünü kaptırırsın. Önemli olan kalbini kaptırırken mantığını elden yitirmemek. Yanlış olduğunu biliyorsun. Kendi içinde bitirmeye çalışıyorsun. Adama ilişmiyorsun. Takdir edilecek bir davranış. Ne insanlar var, başkasının birlikte olduğunu başkasının elinden almaya çalışan.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi bir dostum olsa eşime bu gözle baksa ben şimdi en ağır ithamda bulunsam sana haksız mı olucam? Ahlaksızlık bu. Adam, evli kadına o gözle bakınca ahlaksızlık oluyor da bu olmuyor mu? Böyle sinsi kadınlar hayatımın hiçbir yerinde olmaz inşallah
111 Yorumla
Soran1 yılSen bunu bilemeyeceksin? Ayrıca dost olduğum birinin kocasına yoğun duygular besleyemem ama evli olduğunu bildiğim yabancı birinden hoşlandım ki içimde yaşıyorum gelecek planım yok diyorum komiksiniz okuduğunuzu anlayamiyorsunuz eyleme geçmeyen şeyler neden ahlaksızlık? Birine Zarar mi verdim adamın kafasını mi çeldim? Zamanla biter zaten ben boşanmış olsa dahi daha önce evlenmiş biriyle sevgili dahi olmam
- 1 yıl
Ben gelecek istiyorum yazdın diye okudum ondan sinirlendim
- 1 yıl
Yine de etik mi sence bu durum
Soran1 yılKusura bakmayın asıl ben yanlış yazmışım klavye sorunsalı. Gelecek planım hiçbir şekilde yok. Etik diyemem ama etik ve ahlak farklı şeyler. Etik dışı ama ahlaksızlık değil
Demek istediğim şey sen şimdi birinu öldürmek istiyorsun ama öldürmediğin sürece fiili anlamda ceza alır mısın? Hayır alamazsin. Bu da aynı şey. Eyleme geçmediği sürece adamla muhatap değilsin konuşmusluğin doğru dürüst yok. Hoşlandın aşık oldun. İçinde yaşıyorsun kimse bilmiyor ne eşi ne adam. Ne senin yakınların sadece sen.. zamanla öldürürsün. Ama buna ahlaksızlık dersen o halde kendinj cezalandrimiş olursun suç olmayan bir şey için.- 1 yıl
Böyle ise bence bu durumu evliler de yaşıyordur birisini beğenme vb ama aşık olmak.. Bunu kendine yakıştırma
Soran1 yılEvet bunu inanın herkes yaşıyor ama o kadar empoze edilmiş ki işte ahlaksızlık vs diye kimse açık yüreklilikle söylemiyor burada. Bu normal bir şey maalesef büyük bir sınav. Eyleme geçersen işte o zaman ahlaksızlık olur. Allah kimseye yaşatmasın
- 1 yıl
Evet o ahlaksızlık, rezillik
- 1 yıl
Unutmaya çalış adam fark eder bunu kullanır sen rezil olduğun ile kalırsın
Soran1 yılFark etmez muhatap değiliz pek. Muhatap olsak bile asla belki etmem ama umarım en yakın zamanda başkasına aşık olurum da unuturum
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Umarım yani
1 yılSeveck adam mı kalmadi. der. adam. adama ki idi. süoer. egosundan düşük olan yani yüksek süperegoya sahip şahıs evli ya da sevgilisini olan birini sevmez sevemez ya da sevse. dahi. unutabilir çünkü superegosu olan şahıs neyin yanlış neyin digeu olduğunu ve hangi durumların nelere. sebep olacağını bilir bu yüzden bence evli birini bile bile sevmek ahlaksızlıktır. Süpereogusu gelişmiş bir insan empati yaparak evli insanlara ilgi duymaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılSevmek insanin elinde değil. Bu ahlaksızlık olmaz. Ama bunu eyleme geçirip bir şeyler yaparsan (ne demek istediğimi anla) o zama ahlaksızlık olur. Onun haricinde bu senin elinde olan bir şey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka 30 yaşındaki pedofili bir erkeğin küçük bir kızdan hoşlandığını düşün ama hiçbir şekilde eyleme dokmuyor içinde yaşıyor. Bu okey bı durum mu? Bence değil. Sağlıklı kafa yapısına sahip bir insanın senin gibi aşık olmaması gereken bir insana aşık olacagini pek zannetmiyorum.
00 YorumlaBoşandıktan sonra olabilirde evliyken çok iğrenç ve toplumda hem adamın adı pç diye çıkıyor hem kadının adı or çıkıyor kendine laf getiren insana da ne diyeyim ben de bilmiyorum
11 Yorumla
Soran1 yılNEDEN DOĞRU OKUYAMIYORSUNUZ? ÇOK AÇIK SÖYLEDİĞİM ŞEY. GELECEK PLANIM YOK DİYORUM BOŞANMIŞ OLSA DAHİ BEN DAHA ÖNCE EVLENMİŞ ÇOCUK SAHİBİ BİRİYLE OLMAM. ama adamdan etkilendim ve bunu burada itiraf etmek istedim. Ve neden içimde yaşadığım duygulardan ötürü bacım oluyorum? Adama belli etmiyorum gelecek hayallerim yok sadece hoşlandım
boş seyler ablacim
Adam evli çoluğ çoçuğ vardır kalacaksin evli adamdan hayır gelir mi unut gitsin
Sende birini sev bekar olan gönlune göre evlen gitsin06 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum zaten ben asla onu hayatımda istemiyorum asla itiraf da etmem sadece çok hoşlandım hepsi bu. Eyleme geçmediği sürece sıkıntı yok dediğin gibi zamanla da unuturum zaten. Ama insanlar içimizde yaşadığımız duygulara bile ahlaksız diyebiliyor bu bana yanlış geliyor.
Soran1 yılYorumları okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Adama itiraf etmem diyorum gelecek planim yok diyorum kızın biri senin gibi dostum olmasını istemem diyor 😂 okuduğunu anlamayan bir ülkeyiz. Ben içimde zamanla öldürürüm kimsenin haberi olmadan. Sadece itiraf etmek istedim buraya.
Soran1 yılİnşallah unutacağım
Evliler bir yol girmis insanlardir. Hangi yol nasil bir yol dersen bir ömrü bir hirine sadik olarak gecirme yolu. Bu son derece serefli bir yol serefli bir dava. O yuzden ücüncu sahislar son derece onursuz gözükür. UZAK DURUN EVLILERDEN. Evlenmek demek tek eşliyim bana yaklasma demek. ANLADIN MI?
10 Yorumla
1 yılGelecek planının olmaması, erkeğin yuvasını bozup gideceğim demek. Yani, geri dönüşü olmayan zararlar vereceksin.
bence bu kötülüğü hemcinsine yapma derim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNesnel ahlak olmadigi icin buna ahlaksizlik diyemeyiz, kisisel olarak ahlakli bulunmayabilir bunun kisiye ozel sebepleri vardir. Ben bunu eziklik olarak goruyorum sahsen.
00 Yorumla
1 yılKardeşim doğru yazmışsın zaten. Cümlenin anlamı bozulmamış. Yanlış anlayanlar mal olduğu için öyle anlamış.
Bu senin bileceğin bir şey. Herkes kendi vicdanı ile baş başa kalıyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
1 yılŞöyle düşün, evlisin ve eşini sürekli bir kız düşünüyor. Hayaller kuruyor kafasında.
Sen ne düşünüyorsan bu hayaller kız hakkında , sen o sun işte.02 Yorumla
Soran1 yılAma eşi bunu bilmiyor? Adam bilmiyor? Yani benim haberim olmayacaksa kocamı biri hayal edebilir?
- 1 yıl
Peki o zaman.
Senin gönlün kararır sadece.
Bunu eyleme dökmediğin sürece sıkıntı yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHoş ve etik değil her ne kadar gelecek planın olmasada.. Dısarıda o kadaaar yakısıklı ve bekar erkek var ki neden evli? yanlış sularda yüzme üzülürsün🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden ve sonuçları kabul görmediği için bu soruya verecek bir yorumum yok.
Tek cümlem olabilir ancak.
Hayatta başarılar.06 Yorumla
Soran1 yılBaşkaların kabulüne ihtiyacınız mi var?
- 1 yıl
Benim değil.
Zaten bunu kabul etmeyen kadınlar.
Bana ne kim ne yapmak isterse yapıyor zaten.
Ama bana gelip dert yandikları için yazdım.
Sonucunu , yaşayacaklarını bir bir kelime söylememe rağmen inatla dört nala koşan kadın olunca bana sadece izlemek kalıyor
Bilmem anlatabildim mi?
Siz isterseniz yine kabul etmeyin,
Gerçek ve doğru hep aynı kalacak
Soran1 yılNeymiş gerçek ve doğru? Kime göre neye göre gercek? Asıl gerçeği kim bilebilir
- 1 yıl
Daha önce çoğu kez bunla ilgili soruya yanıt verdim.
Çok merak içindeyseniz oradan bakın lütfen.
Sizi ikna etme arzusunda değilim.
Uzun uzun yapmak inanın içimden gelmiyor.
Duygularınız,
sizin duygularınız.
Tıpkı sonucunu yaşayacak olan siz olduğunuz gibi.
İnanın yanılmak o kadar istiyorum fakat sonuç aynı.
Soran1 yılPeki
- 1 yıl
Konunun şahsınızla bir alakası yok.
Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edebilirsiniz.
1 yılAhlaksızlık demeyelim de o zaman herkes birbirine baksın görsün sevsin aşık olsun madem öyle üzüyorsun boş yere
01 Yorumla
Soran1 yılZor bir sınav. Kimse yaşamaz umarım
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Kimsenin hayatını mahvetmedigin sürece ahlaksızlık denmesi doğru olmaz.. Amma ve lakin gözümüzü evli erkeklere kapamaliyiz.. Prensip meselesi, ozsaygi meselesi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aksiyon almadigin sürece masum adlandırılabilir aksi durumda kendine saygını yitirirsin geçici bir duygudur de fazla yoğunlaşma.. boş ver
10 YorumlaBişey hissetmek senin elinde olan bişey degil belki bu yüzden suçlu hissetme unutmaya çalış ama onla herhangi bi etkilesimde bulunursan o insanların dediğini hakli kilarsin
20 Yorumla
1 yılAhlaksızlık değil. Eğer yuvasını bozmaya çalışırsan, kadına iftira atmaya çalışırsan, adamı ayartmaya/azdırmaya çalışırsan bu ahlaksızlık olur.
00 Yorumla
1 yılBu dünyadaki cehennemini bulmuşsun geçmiş olsun ahlaksızlık bir şey yok insan kimi seveceğini seçemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü hayatında biri var. Bu yeterli değil mi?
Aynısı sana yapılsa hoş olur mu?10 Yorumla
1 yılBaşka erkek mi kalmadı ne işin var evli erkekle bekarlara ne olmuş ki
11 Yorumla
1 yılAhlaksızlık değil duygular insanın elinde değil ki. Makina değil kiaç kapa
01 Yorumla- 1 yıl
Şu an bu duyguları yaşayan biri olarak suç sende değil
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. sahipli diye mi
ama sahibi olsa
sahibsiz gibi davranmaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karşı taraf bilmiyorsa sorun olmaz ama üzülen sen olursun
00 Yorumla
1 yılİnsanoğlu nefsine yenik düşer günah keçisi olmak istemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Düşüncelerinden değilde faal e geçersen bu şekilde adlandırılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaynısı senin başına gelse sen karşıdaki kişiye ne derdin? öpüp koynuna alacak halin yok heralde illa ki bi sitemde bulunurdun öyle düşün ve tabi ki ahlaksızlık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvli olduğunu bile bile onun üstüne gitmek düpe düz o... tur ve basitliktir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSeni bilmem ama evliyken başkası ile olan şahıs kesinlikle ahlaksızdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla imkanın varken o adamdan uzak dur. Samimi olma ki beğendiğin özelliklerini keşfe demeyesin. Bu çok zor bi sınav.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet cidden çok zor. İçimde öldürmekten başka çarem yok
Cevap sahibi1 yılKendine ve duygularına hakim olmaya gayret et.
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Evliden sana ne hayır gelir ne de mutluluk. Başka birinin yuvası üzerinden yuva kurulmaz. Karısı seni bulup saçını yolsa ayakta alkışlanır sen ise rezil olduğunla kalırsın.
11 Yorumla
Soran1 yılBak işte doğru okumuyorsunuz? Doğru okuyun. GELECEK PLANIM YOK DİYORUM O OLMASINI İSTEMİYORUM ZATEN. sadece yoğun duygular besliyorum diyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKızım kendi cevabını kendin vermişsin işte adam EVLİ çünkü. Senin kocana ilerde kızın biri aşık olsa ayy ne edepli kız mı diyeceksin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. eyleme geçmeyen duygular nefsin ile olan imtihanındır ;)
07 Yorumla
Soran1 yılAynen ben de böyle düşünüyorum eyleme geçilmediği sürece sorun yok ama insanlar içimizde yaşadığımız duygulara bile ahlaksızlık olarak algılıyor
Soran1 yılAy doğru mu yazmışım 😂 kafa bırakmadılar ya o kadar tepki aldım ki artık yanlış yazdığımı düşünüp düzelteyim dedim
Soran1 yılTeşekkürler jdjdj
Gizli Üye(30-35)1 yılSahibi olan bir adama o gözle bakabildiğin için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAhlaksızlık değil insan duygularına mâni olamaz ama ilişki yaşamak samimi olmak ahlaksızlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçinde yaşadığın duygu, içinde kalsın. Paylaşmadığın takdirde kimse bilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu asla adam bilmemeli. Yoksa bunu kendi lehine cinsellik için kullanabilir
00 YorumlaBekar erkekler mi kalmadi bence en kisa zamanda gercek yolu bulursun umarim
00 YorumlaEvli çünkü. O kadının yerine koy kendini
12 Yorumla
Soran1 yılKoydum. Kocama birj aşık olabilir ama benim haberim olmayacaksa ne gibi sorun teşkil eder? Beni anlayamiyorsunuz. Ben eyleme geçmeyen duygular nedej ahlaksızlık diyorum. Adam bilmiyor ben adamla gelecek planı yapmıyorum yaşça büyük evli çocuklu bosansa da istemem. Sadece hoşlandım hepsi bu. Kimseye söylemem ama neden bunun için ahlaksız oluyoruz
Gizli Üye(30-35)1 yılbir evi bir aileyğ yıkmak.. senin olmayana göz dikmek ihanete kapıyı açmak.. bunu ahlaklı mi görüyorsunuz. aslında aşk işi süslemek için bir kelime
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz.
10 Yorumla Sadece içinde kalıyosa iyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıliçinde yaşıyorsan ahlaksız olmazsın
00 Yorumla bellide edebilirsin dinen bir adam 4 tane alabilir
06 Yorumla- 1 yıl
Medeni hukuk diyor ki bı adam sadece bı kadınla evlenebilir sadece dini nikahta serbestlik var ki sünnet diyecekseniz bile Hz. Muhammed (s. av) o kadınların iffeti ve iyiliği için evlenmiştir onlarla. Şimdi hiçbir erkek Yüce Peygamber Efendimizle kıyaslanamaz bile. O yüzden dini kendi bilinçaltınizdaki kötü çıkarcı ahlaksiz fikirler için kullanmayın lutfen.
- 1 yıl
Tabi sen şeriatla yönetilen bı ülkede yaşıyorsum di mi git istedigin kadar kadınla evlen bana ne kardeşim benim kocamın karısı tek ben olayım da kim naparsa yapsın
- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılNasıl oldu kim bu adam?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bur eşi olduğu için olmasın
00 Yorumla
1 yılSen ahlaklı kesimdesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biraz empati kursan mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevli çünkü daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden öyle olsun ki
00 YorumlaDuygularından değil davranışlarından sorumlusun
01 Yorumla
Soran1 yılEvet teşekkür ederim 🙏🏻 ben de kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü o kadar empoze edilmiş ki duygularjmdan ötürü kendkme kızmaya başladım ama bu beni ahlaksız yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOyle
01 Yorumla
Soran1 yılSebep ne? Sonuçta içinde yaşıyorsun ve zamanla içinde bitireceksin kimseye zararın yoksa içinde yaşıyorsan bu neden ahlaksızlık yanlış oluyor?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır sevap
00 Yorumla
1 yılSakin ol teyze
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım