KKizlar Dunyaca taninmiş bir adama aşik oldum sevdigim adam bilerek mi fotoğraflarini karisiyla paylaşıyor?

Arkadaşlar ben patronuma aşk olduğum adam evli çocuğu var ben patronuma hep hediye verirdim ona gül verirdim odasını güllerle doldurdum ınistagramdan takip ettim oda beni takip etti bana hergün fıstık derdi iltifat ederdi her sabah günaydin derdi ama bu son zamanlar kârını ve kendi fotoğraflarını hergün paylaşmaya başladı ama en çok karısıyla fotoğraflarını paylaşmaya başladı ilk başlarda o bana çok dakintiliydi hep benimle ilgilenirdi sonra hi anda benden uzaklaştı ben onun karıyla fotoğraflarını Görü nce üzülüyorum ağlıyorum kiriliyorum sizce ondan hoşlandığımi biliyor mu sizce napmaliyim bana akıl verın bazen bana göz kırpardı bazende bana sataşırdı ama bu son zamanlar ona noldu biliyorum suratlı hep bana karşı asik geçenlerde çok uykum var dedim gidip yatırabilir miyim dedim oda burada yat dedi yani oda Sında sonra yok odama gidip yatıyım oda tamam dedi sonra odama gittim daha yeni yatıyordum uykuya dalmadım sonra o diğer elemanıyla odamın kapısında konuştular benim olduğum kata sonra patronumun sesi kesildi sonra elemanı gitti sesi uzaklaştı sonrada biri odama girdi adımlar adı durdu parfüm kokusu patronumun kokusuyla aynıydı odadan çıktı sonra hemen. kalktim parfüm kokusu odama yayılmıştı sonra kokladım patronumun parfümüyle aynı köküydü sonraki gün gidip ona sordum 2. Kata hiç çıktınız mı benim odama girdiniz mi dedim oda ben senin olduğun katı bilmiyorum dedim ben kaçıncı kata çıktığımı bilmiyorum dedi sizce o mu girmiş 3 ay tatildeyiz şu an 3 ay tatil verdiler 3 ay sonra napmaliyim ona karşı nasıl davranmalıyım bana akıl verın

KKizlar Dunyaca taninmiş bir adama aşik oldum sevdigim adam bilerek mi fotoğraflarini karisiyla paylaşıyor?