AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dinleriz sıkıntı değil 😄
Ya şöyle Bi Kız var Biz bu kızla ilk karşılaştıgımızda bizim karşımızdaki çardakta oturuyodu arkadaşıyla, bende arkadaşlarımla oturuyordum, arkadaşlarım bana knk şu kız seni kesiyor dedi Bi baktım o an bakmıyordu, 2 dk sonra bidaha baktım kız bana kitlenip bakmıştı elini yüzüne koyup bakıyordu bana, sonra bidaha ki karşılaşmamızda tebessüm etmişti duraksayıp ben etmemiştim o an, sonradan benle göz göze gelmiyo artık ama mesela arkadaşları hep aktif geçen yanlarından geçtim, kız yere bakıyordu beni farketmemişti, orada arkadaşı bişey dedi kıza, bu o çardakta karşılaştıgımız gün yanındaki arkadaşıydı, bugünde yanlarındaki çardaktaydım kız bişey dedi 2 arkadaşı aynı anda bana baktı bu arkadaşlarını hiç görmemiştim ama kız bakmadı sence bu kız ne hissediyor? Ayrıca bu iki karşılaşmamızdan 3 ay geçti yani çok nadir karşılaşıyoruz?
Başlarda senden etkilenmistir dikkatini çekmişsindir sonra işte devami gelmemiştir yani ya da seni anlattggi için arkadaşlarına belkide sürekli adın geçiyo bilemezsin git konuş bence snede hissediyosan bence
Ya Şu an gözlerini kaçırıyor veya göz ucuyla bakıyo ama çevresinde çokta erkek var, neden ben tanımıyoda beni.
Evet bende hoşlandım
Çevresindeki erkekler değil önemli olan sana neden baktıgi seni beğenmiş belli ki yoksa durup dururken ben bu çocuğu tavlarim diye bakmaz ya (umarım öyle değildir)
Hoslandiysan kimseyle konusmuyosa ya da şans işte dene şansını hiç adım atmamaktan iyidir
Ya sevgilisi varsa
Bilemiyorum sormalısın bence risk al ya ne kaybedersin ki
Sevgilisiyle kavga ederim sonra
Ama varsa bana neden öyle davranıyor
Neden arkadaşlarına anlatıyor? bu arada kız orada ne demiş olabilir? arkadaşları bana baktı ya, kız hafif güldü önüne baktı ama iki arkadaşıda aynı anda baktı.
Kafana, takma ya yoluna devam et aldırış etme sana kızmı kalmadı yahu ya da risk al konus belki olur belkide olmaz sevgilim var derse konuyu kendi içinde kapatırsin artık
Yasin kaç bu arada
18 niyeki
Ya her bahseden hoşlanıyorm bu çocuktan diye de bahsetmez ya kimsenin niyetin bilemezsin ama iyi düşünelim diye sana bunu dedim
Ya öylede ilk defa hoşlandım birinden kızda çok çekici
Sordum sadece gençsin, takıma kafana djdj😄
Sence ne demiştir yani orada ne konuşmuşlardır onlardan uzaklaştım arkadaşları yine bana bakıyordu
Kızla konuşmuşlugumuz yok ilk yani ne konuştuklarını insan merak ediyo
Ben sana olabilecek ihtimalleri söyledim ya hoşlandığı için arkadaşları ile konuştu ya da seni tavlamak için ya da herhangi bir şey olabilir
Ya geçen yanında Bi erkek vardı durakta o beni görmedi adım atsam ya sevgilisiyse
Sevgilisi varsa bana neden öyle davranıyor ama bu konularda çok acemiyim cidden
Skskdkdk
Risk alll risk kaybetmetsin reddedilirsende boş ver en iyilerine layıksın ama ya düşünme bunları
Manyaksin he kafaya takmışsın kızı ne adım atiyosin ne yoluna devam Ediyosin djdjd takma bu kadar
Peki nasıl konuşabilirim çok nadir görüyorum
Gördüğün zmn adım at
Offf ilk o belli etti o niye adım atmıyor
Korkak olma erkeksin ya sen bi cesaretin olsun ya
Ama o zmn niye o ilgisini belli etmeye çalıştı madem adım atmicak? Ben o bakınca hoşlandım ztn
Artık kızlarda adım atıyor ama
Ya, sen ne komik çocuksin sen her sana bakan senden etkilenir mi ya djdjd allahım olabilir her ihtimal var istese bulur seni
Kızlar, sadece istediği aşırı merak ettigi kişiye adım atar ya da stalklar
İşte onu diyorum normal bakma degil ki o bildiginiz kitlenip baktı tebessüm etmeler falan hoşlanıyorsan gel söyle arkadaş niye hep erkekler adım atıyor
Demekki hoşlanmamış egleniyo o zmn
Olabilir her şey
Sana laf anlatmak ne kadar zor çocuk 😄😄 biraz kendine gel sen pas verme tmmi
Ayy ayy cidden, siz erkekler ne zorsunuz ya djdjd
Hoşlandıgını anlasam ben zaten adım atarım tutarsız davranıyo sende Bi her şey olabilir diyon Bi hoşlanıyo diyon şimdi ben nasıl adım atıyım kızın hislerini anlayamıyorum emin olamadıgım birine neden adım atıyım demi mantıken
Sen laf anlamayınca bende her ihtimâli degerlendir dedim adım atmicaksan o kızı kaparlar tmmi
Okadar dedim sana risk al dedim sende dinlemedin bende her ihtimâli düşün dedim saf olma biraz erkeksin sen ya güçlü ol aklın başında olsun benim bile ilişkim yok hiç olmadı da bak seni motive etmeye çalışıyorim
Yardım etmeye çalışıyorim
İşte hakkında hiçbişey bilmediğin Bi kıza adım atmak göründüğü kadar kolay degil
Hoşlanıyo madem niye o gelmiyo ben onu farketmesem nolucaktı
Çevresinde çok erkek var o yüzden adım atmıyorum yani mantıken o kadar erkek varken neden benden hoşlansın.
boş ver akışına bırak gençsin ya üzme stres yapıyosun bizide gerdin aksam aksam 😄
Tanımadıgı birinden
Adım atmayı düşünmüyorum o yüzden
Ozmn yoluna bakacaksin beyfendi 😄başka, çare yok gelirse senindir gelmezsse daha iyilerine layık olduğun içindir üzme, canını sıkma olacak olan olur yani
İnsan bi ablacim teşekkür ederim der ya okadar sana laf anlatmaya çalıştım madem tavsiye istiyosun ya uyacaksın ya da yoluna, baskasini bulacaksın ufaklık
Teşekkürler
Çok sağol ya çok açıklayici oldu güldürdun beni 😀😀
Allah Allah tamam canım, Birtane ablam, teşekkürler, Allah ne muradın varsa versin, çocukların analı babalı büyüsün.
Cncjfjfm
Evli değilim ki djdjdj daha çok gencim djdj
İnşallah güzel kariyerin, meslegin olur ablam. Aminn.
Sağol ya fjfjfj
Teşekkürler
Bu arada senin ilişki durumunu merak ederim herzmn yazabilirsin burdan bildirim gelmiyo pek instagram varsa eklersin
Sen Kaç yaşındasın
Hiç Bi zaman ilişkim olmicak bence
23 yaşındayım
Öyle düşünme olur belkide
Neden sordun yaşımi dndn
Abla dedirttin ya ondan
Çok da yaşlı değilim ister abla de ister arkdaş yani
Yaşlı degilsin zaten
Arkadaş diyim
İnsta var mı yaz ekliyim artık bir derdini arkadaşına danisirsun 😅
İyide yeni tanıştık ya hemen verilmez ki
Burasi da herkese açık yer ve mesajdan atmadın diye herkes burada yazdiklarimiz görünyo
Cep numaranı istemedim ki
Evet o da var bekle ben sana özelden yazıcam
Pekii
Sana bjk0505 hesabımdan istek attım sende takip et yoksa mesaj atılmıyo
Tamam yaz