+1 yılkimse kusura bakmasın mesleğin eğitimin deeyimin varsa adamların eline bakan kadınlar sadece yüktür.
çalış katkın olsun beraber bi gelecek kurmaya. kolay değil ev geçindirmek hele de tek maaşla
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten çalışacağım ama çalışmama engel olan durumlarda yüzüme vurur musun diye sordum beni hiç mi tanımadın dedi bana
- +1 yıl
sorduğun soru çirkin olmuş biraz :)
Soran+1 yılEvet ya bilmiyorum kırıldı biraz herhalde bugün resmi konuşuyor biraz benle düne kadar sevgi sözcükleriyle konuşuyordu ama sormak zorundaydim kafama takıldı çünkü
- +1 yıl
Kocam diyeceğin adama bunu sorman ayıp olmuş. İnsan tanır di mi? neyse açıklasın bir şekilde alırsın gönlünü
Soran+1 yılAnladım bazıları da seven adam öyle demez falan diyor canımı sıktılar biraz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı olduğunu düşünüyorum yani benimde erkek arkadaşım keyfi calismazsa sorun olur hem ekonomik açıdan hemde çalışmayan insan tembel insandır diye düşünüyorum calismayip ne yapacak ki akşama kadar arkadaşlarıyla orada burada gezcek kabul etmezdim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bnce bunu kimisi der yani ekonomi şartları eskisi gibi değil üstelik bir bayanın yarın bir güne ne durumda olacağı belli olmuyor evlendiğinde bir sorunla karşılaşıldığında ayaklarının üstünde durarsan daha iyi olur
010 Yorumla
Soran+1 yılO da sizin dediğiniz anlamda diyor zaten kendin bilirsin dedi ama bazıları sevmiyoe seven çalıştirmaz falan diyor moralim bozuldu bu yüzden
- +1 yıl
O kelimeyi yanlış söylemiş seven çalıştırmazsa sizi niye çalıştırıyor demek ki sevmiyor mu
Soran+1 yılBazıları embesil falan demiş kimisi yazık olur sana demiş zaten okuduğum bölüm iyi bir bölüm işimi yapmayıp koca parası mi yiyeyim sadece zaten çalışmama engel olan durumlarda çalışmam hamilelik gibi durumlarda o sadece ayaklarının üstünde durmanin iyi olacağını söyledi bana bilmiyorum ya bazı insanlar cidden çok önyargılı
- +1 yıl
Öyleler tabi bilip bilmeden konuşur insanlar zaten ufak bir şey olsun genel konuşurlar oda yapar diyorlar senin hayatın zaten anlaştıktan sonra önemi yok tabi bazı durumlar da çalışmaya bilirsin ya da eşin istemeyebilir
Soran+1 yılZaten o da imkanım varken çalışmamın iyi olduğunu söyledi hamilelik gibi veya iş bulamama durumunda sıkıntı olmayacagini belirtti altta biri yazmış neymiş para ödettirmiyormus sevgilisi falan ben o kadar sene okuyorum tabi ki çalışacağım fırsat olunca
- +1 yıl
Herkes farklı şey der biribirinize değer veriyorsanız çocukta sana bunu hissettiriyorsa içinden geliyorsa verebilir. Umarım her şey istediğiniz gibi olur siz birbirinize bakın. Yanı fırsat olursa çalışırsın eşin ve senin aranda. Belkide oturup para yiyecen kudursunlar koca parası yiyorum de kız😄😄
Soran+1 yılEvet ya daha şu an öğrenciyiz aslında ikimizde son senemiz bazı insanlar anlamıyor cidden ama size teşekkür ederim kırıcı bir şekilde yorum yapmadığınız için
- +1 yıl
Rica ederim bölüm ne peki
Soran+1 yılLaboratuvar okuyorum
- +1 yıl
Güzel bölüm iyi günler size
Merhabalar
Biraz haklı olabilir ama helal paranın bereketi fazla olur ülkenin durumu belli tek maaşla yetinmek zor ama paran bereketli ise sorun olmaz00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm... Sevgilin aslında açık sözlü, bu iyi ama biraz daha anlayışlı olabilir sanki 😅. İleride birlikte bir hayat kurmayı planlıyorsanız, ihtiyaçları ve beklentileri netleştirmeniz önemli. Tabii ki senin de kendine bir kariyer hedefi belirlemen ve onu hayata geçirmen güzel olur. Hem bağımsız olursun, hem de kendini daha güçlü hissedersin 💪.
Bir kişi olarak, senin de isteklerin, arzuların ve planların var. Konuşarak, empati yaparak her iki tarafın da memnun olacağı bir yol bulunabilir. Keyfi çalışmama konusunu ciddi olarak değerlendir, belki de sevgilin sadece biraz daha güvence arıyor ilişkide. Unutma, iletişim her şeydir! 💬❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhaklı değil hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kanka olmaz. Şimdi böyle konuşuyor ilerde çalışmadığını başına vurur, üstüne para dileniyorsun der, para yok der, parasıyla üstünlük kurar. Biliyorum seviyorsun gerçekten zor ama seven adam paranın lafını yapmaz. Erkek her zaman verici olmak ister, bakan, muhtaç olunan olmak ister. Ama bu çocuk veren, muhtaç olunan olmak istemiyor kadında çalışsın herkes kendi yesin kafasında. Muhtaç olmayı yanlış anlama ihtiyaç, yardım gibi düşün. erkekler maddi konuda yardım etmeyi sever. Seven erkek zaten güçlü kadın kimseye ihtiyacım yok kafasında olan kadınları sevmez çünkü kendisine ihtiyaç duyulmasını ister eril enejisi böyledir. Seninkinin eril enerjisi yok. boş ver gitsin
42 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir coğrafyada ayaklarımın üzerinde durmami istiyor haklı da aslinda sürekli yanımda olmayacak zaten benim de birikim yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin kendi paranı kazanmaları istemeleri çok başka sebepten. Erkekler Rus natashalara yazıyor seni çalıştırmaya kiyamazdim evimin hanımı olurdun para verirdim diye. Erkekler çok beğendiği ve çok sevdiği kadınlarin yorulmasını çalışmasını istemez kendisi karşılamak ister. Bu her zaman böyledir bak çalışmayan sevgilisinden geçinen kadınlara ve evli kadınlara kocaları peşinde köle her istediğini yapıyor üstüne seviyor. Çalışan kadınlarda değer görmüyor kendim çalıştım yardım ettim eve getirdim bir şey istemedim ondan ama kıymetimi bilmedi diyor. Erkeği kendine bağlamanın yolu bu. Parasını yemek. Ama bu seni sevmeyen erkekte olmaz. Rus natasha olsaydın senin çalışmanı istemez karşı çıkar üstüne hiç lafını etmeden para yedirirdi.
+1 yılYa hadi düz bir işi olsa bunu dese anlarım da alacağı maaş şu anın hesabıyla ölüsü 55i görür. E büyük ihtimalle lojman vs çıkar ya da doğuda yaşar masraf da yok. Tuhaf
049 Yorumla- +1 yıl
Sağlıktan kasıt hangi bölüm
Soran+1 yılLaboratuvar okuyorum laborant olacağım
- +1 yıl
Önü çok açık değil. Problem yapabilir atanamazsan ve çalışma imkani bulamazsan. Düzgün biri değilse dikkat et evlendikten sonra başına kalkabilir. Rütbesi ne?
Soran+1 yılÖyle biri değil 2 yıllık arkadaştık astsubay olacak
- +1 yıl
Öyle biri olmadığını düşünüyorsanız sorun yok. Eğitimde mi şu an
Soran+1 yılZaten konuştuk atanamama konusunu benim param yetmez mi ikimize demişti
Soran+1 yılDaha okuyor
- +1 yıl
Öyleyse sorun yok. Umarım atanırsın, atanamama durumunda da (Allah esirgesin) seni hiç üzmez. Mutluluklar şimdiden:)
- +1 yıl
Okuyor derken. Astsubayligi kazandı da eğitime mi alındı.
Soran+1 yılEvet ama söylediğim için sıkıntı olmaz umarım
- +1 yıl
Ha tamam. Neyi söylediğin için sıkıntı olmaz mı
Soran+1 yılOkuduğunu falan söyledim ya hani o yüzden
- +1 yıl
Haa yok nolcak:)
Soran+1 yılSordum kendi ayakları üzerinde durmaliymiş kadın
- +1 yıl
Çalışma imkanin olmazsa sorun çıkarmaz umarım
Soran+1 yılSoru işareti var bu konuda dedi ki o olmasa çalışmak istemiyor musun dedi bende çalışmak istiyorum dedim
Soran+1 yıl*kafamda
- +1 yıl
Askerlerin genelinde para tutkusu var. Asker olmadan 1 yıl önce cebindeki paranın son kuruşuna dek ortama atan yakın arkadaş asker olduktan sonra sürekli nakitim yok kart geçmez burada siz atın demeye başladı😆 o sıralar biz de çalışmıyoruz tabi. Evden aldığımız harçlıkla oderdik yediğini içtiğini. 😆
Soran+1 yılBilmiyorum ya öyle diyince kötü hissettim biraz kendisi işsiz olmama garantisi var ama bana böyle demesi üzdü konuşmak istemiyorum bir süre onla bilmiyorum ama
- +1 yıl
Güzelim evlilik önemli. İyi düşün iyi taşın. İyi anlayın birbirinizi
Soran+1 yılBeyefendi anlamıyor bence beni Kendisinin tuzu kuru olacak ben kpssi falan işsizlik sorunu var kırıldım şahsen belki de ayrılık iyi olur ikimiz içinde
- +1 yıl
Ya sen de aşırı kasma. Ama baktın kafa o yönde evlenmeden netlestirin. Evlenip mutsuz olmaktansa şimdi mutsuz ol.
Gerçi nafaka için boşanmak ister mi öyle durumda bilmiyorum 😆
Soran+1 yılBilmiyorum sevdiğim adamin böyle demesi çok üzdü beni bir kaç gün konuşmayacağım
- +1 yıl
Üzme kendini. Her şey düzelir:)
Soran+1 yılOdun herif gitsin kendi gibi birini bulsun bende kendime göre birini bulurum sıkıntı olur bu büyük ihtimalle ileride statü farkından dolayı
- +1 yıl
Yavrum onu tanımıyorum. Belki anlayışlı biridir ve problem yapmaz. Ama bildiğim şu var ki askerlerin çoğu çalışan eş için ölüyor. Eve para girmeli vs.
İkinci unsur henüz rütbeyi takmadan böyle düşünüyorsa ilerde başlarsa, evlilik de ciddi yola girer hatta gerçekleşirse daha keskin olabilir.
O yüzden şüphe duy bitir demiyorum ama dikkat et. İyi tart, biç
Soran+1 yılUmrumda değil ki yapacağı meslek ona da dedim hani ben keyfimden çalışmamazlik yapmam zaten ama ülkenin durumunu biliyor ona göre konusswydi keşke
- +1 yıl
Valla bilmiyorum. Umarım senin için güzel olur her şey. Allah utandırmasın
Soran+1 yılCanım çok acıyor biliyor musunuz hep böyle oldu aşk işlerinde kimsey3 maddi yük olmadım aldatıldım veya kalbim kırıldı hep etrafımda görüyorum millet maddi yük oluyor kiymet biliniyor
- +1 yıl
Güzelim evliliğe dek yaşanan şeylerin inan hiçbir önemi yok. Kiminin ilişki dünyası mükemmel gider Allah esirgesin evlilikte büyük problem yaşar
Kiminin hiç yüzü gülmez ama evlilik aşamasına gelince öyle güler ki yüzü, iyi ki der. İyi ki geçmişte bitmesi gereken şeyler bitmiş de doğru kişiye denk gelmişim.
Geleceği bilmiyoruz. Belki şu anki konuştugun gerçekten doğru kişidir düzelir, belki biter ama ilerde yeniden başlar ve güzel olur, belki de biter ve yeni biri gelir her şey mükemmel olur.
İlişkileri sınava hazırlık gibi düşün. Sonuç önemlidir. Öncesini şu anı boş ver üzme kendini. Yarının için çabala ve dua et.
Evlilik kadar geleceğini de düşün derim. Tüm enerjini buna vermek yerine ya branşın için sınava hazırlan ya dgs için çabala ya da bunları yaparken aynı zamanda yksye hazırlan vs vs. Kendi ayakların üzerinde dur ki kimseye muhtaç olma.
Soran+1 yılOlsa bile artık fazla uzun sürmez ilişkim onunla çünkü biraz soğudum kendisinden ben zaten para yiyici değilim deme tarzı çok yanlış
Soran+1 yılBana mı kalmış aşk işleri sevilmek falan en iyisi kendi kwbuguma çekilmek
- +1 yıl
Abartma sen de yahu 😅 yaşın 45 falan mı
Soran+1 yılYaşanmışlıklar
- +1 yıl
Sana hayatımı anlatsam oturur ağlarsın. boş ver takılma. Yarını düşün sadece. Bu şekilde yarınını da gölgelersin
Soran+1 yılAşk defterini kapatmwya yakın hayatıma girdi bilmiyorum sevildiğimi de hissettim ama maalesef bugün ki lafından sevse de umrumda olmaz galiba bir erkeğe kolay kolay fotoğrafımı atamazdim ona atıyordum bilmiyorum ya kafayı yemelik durum
- +1 yıl
Sosyal medya ilişkisi mi? Reel yok muydu?
Soran+1 yıl4 ayda 2 kere gördüm ilişkimizde yüzünü önceden de arkadaştık 2 senedir
- +1 yıl
Ha anladım. Yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl3 yaş küçük benden ben 22 yaşındayım ama benden daha olgun yapısı
Soran+1 yılBenim suçum niye bağlandım sanki acı çekeceğim yine işte
- +1 yıl
Ah be güzelim. 19 yaş erkeğiyle ne ilişkisi yürür? Anlık değişir onun kafa.
- +1 yıl
Ayrıca çocuk liseyi ne olarak okudu. Düz lise mi
Soran+1 yılEvet ama yaşından daha olgun ilk kez zaten yaş konusunda tolerans tanıdım
Soran+1 yılBelki de haklısınız ayrılmak en iyisi ikimiz içinde o kendine göre birini bulsun
- +1 yıl
Olgun gösterse bile inan bana ilgileri istekleri oturmuş olmuyor o yaş grubunun. Erkek en iyi ihtimalle 22yi genel olarak 25i görmeden kafada oturmaz. Çok çok çok istisnalar bu yaşlarda oturur. Zaten çocuğun çelişkisi apaçık var. Bir taraftan çeyizini bile karşılarim deyip öteki taraftan evlenınce çalışma mevzuusu bile temelde çelişki. Yani evlenmeden yardım edeceği birine bizzat nikahindaki kadından daha değer vermek de çelişkidir
Soran+1 yılAnladım yolumu ayiracagim teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
- +1 yıl
Umarım senin için de her şey güzel olur:) iyi düşün öyle karar ver
Soran+1 yılSevdiğini hissediyordum bilmiyorum ama en iyisi böylesi dir belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSence haklı mı? Ben kendi isteğimle çalışırım ayrı ama benden gelecek paraya tamah edene ben erkek demem. Asker maaşıyla evlenip karısına çocuğuna bakamayacaksa evlenmesin, bir ömür kalsın bekar.
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten illa çalis demedi sen bilirsin dedi ama kendi ayaklarımin üstünde durmam daha iyi olurmuş haklı da
Cevap sahibi+1 yılBu da "Bana masraf çıkarma" nın çaktırmadan söylenen hali.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Asker maaşi az değil ama sen kendi geleceğin işin çalış yinede hayat bu belli olmaz ne yasayacagin..
06 Yorumla
Soran+1 yılO da o yüzden dedi büyük ihtimalle çocuk konusunu bile bana bıraktı ne kadar çocuk istersen o kadar olur diye mesela
Soran+1 yılBende zaten öyle dedim o da öyle dedi ayaklarının üzerinde durmak iyi olur dedi. Maddi gelirim olmadan evlenemem dedim zaten ona
Soran+1 yılBir de şey demişti asker olmasam bile ne kadar çocuk istediğin sana bağlı olurdu diye bilmiyorum saygılı olduğunu biliyorum sevdiğini de hissediyorum herhalde yanlış anladım ben duygusal düşünüyorum biraz bu aralar da
Soran+1 yılEvet haklısıniz
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok kötü bir durum
kadın çalışmak zorunda olmamalı21 Yorumla
Soran+1 yılZorunda demiyor sadece ayaklarının üstünde durursan daha iyi olur diyor
+1 yılBu devirde iki tarafında çalışması gerekiyor ama gerçekten de öbür türlü çok zor uslüp biraz yanlış
18 Yorumla- +1 yıl
bayiliyor kadinlar boyle erkeklereeeee
- +1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 uslübu yanlış birine bayılmak biraz saçma
- +1 yıl
aynen zaten evlenince tum yuk kadinda bir de calisma yuku yukluyor allah bilir adam da ne meymenetsiz yazik gunah su erkeklere gereksiz deger veriyorsunuz
- +1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 işte analarının adam edemediklerini kendilerinin adam edeceklerini sanıyorlar
- +1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 beyhude bir çaba
- +1 yıl
ahhhh sormaa ziyan oluyorlar iste boyle
- +1 yıl
@DÜNYANINsahibi777 aynen
- +1 yıl
aynennnnn
Gizli Üye(30-35)+1 yılO keyfi ev isi falan yapmak, cocuklara bakmazsa ne olacak?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadinin calismasini isteyen erkekten hayir gelmez kardesim. Bunu alttan alta sana ima etmis, soylemis. Belki evlilikte bir sey istediginde sende calis, isteklerini rahat al diyecek. Seni calismaya maddi ihtiyaclarini karsilamayarak zor durumda birakacak nereden belli? Sen kadin olarak surekli calisamazsin zaten. Hamilelik, cocuk bakma vs.
Erkeklerin kadindan ekonomik beklentisi kendi maddi yuklerini hafifletmek amacli. Bunu da kadina atınca baska sorumluluklari kalmiyor. Asker ve polislerde genelde ogretmen ve hemsirelerle evleniyorlar ve atanmis oluyorlar. Atanmamis biriyle evlenecek nadir askerlerden biri anlasilan sevgilin.
Erkek arkadasim var para mevzusu yapmaz. Iliskimizde ciddi. Bu sene kismetse, yetistirebilirsek agustosta yoksa eylul ekim gibi söz Nisan yapacagiz. Beraber oldugumdan beri elimi cebime attirmadi. Iliskimiz ciddi olunca calisma meselesini sordum.
Sorun degil, senin tercihin, benimki yettigince geciniriz. Ben evde sıkılıyorum vs dersen calis. Bana calismak yuk oluyor, kaldiramiyorum vs dersen calisma dedi. Bu konuda erkek kesinlikle laf etmemeli. Esini, evini gecindirmeye gonullu adam kadindan maddiyat beklemez, kadina guvenmez. Akilli adam mendi ekonomik gucune güvenir. Baskasininkine degil. Erkekler kadini devreye sokmadan ben bir aile kursam cocuklari, esimi gecindirebilir miyim diye bakmali.
Oyle kadin calissin, calismaya mecbur kalsin ya da calisanla evleneyim gibi seyler evlilikten cok sirket anlasmasi gibi oluyor.
Kadin da tas degil hem evde hem disarda calissin. Ya erkek dis islerini halledecek. Kadin ev hanimi olup ev islerini. Kadinda calisiyorsa erkek evin, cocuklarin yukunu almaktan cekinmeyecek. Evlenip calismaya karar verdigimde esim diger islere destek olmadigini gorursem ve yuk maddi manevi bana biniyorsa calismayi birakirim. Kocamla aram kotuyse onu birakir işe devam ederim.
Cevap sahibi+1 yılAma kadin olarak bu kadar yuk yuklenmeye karsiyim. Bir ipte iki cambaz yurumez. Erkek anlayisliysa orta yolu da bulur diye dusunuyorum. Sevgilime calissam eve cocuklara destek olur musun diye konu actim konustuk. Olacagini soyledi ama eger olmazsa benim calismama tercihime saygi duyup gecimimi de pasa pasa saglamak, isteklerimi yerine getirmek zorunda.
Yok oyle erkek olarak ben sadece calisayim, kadin calissa da calismasa da baska hicbir sorumlulugum olmasin kafasi.
Bende insanim. Erkege gore de daha narin, daha gucsuz bir varligim. Allah bosuna gecim işini erkeklere vermemis. Ben evlilikte hem evde hem disarda kosturdugumu farkedersem ya kocayi ya işi birakirim gibi geliyor. Bu da tamamen esimin davranislarina bagli. O bana ne verirse ben onu yapacagim. Eve cocuklara destekciyse bende ona maddi destek sunmaktan cekinmem.
Ama degilse maddi konularda bana gık bile demeye hakki yok. Bu konuda ayrilik olursa da o evliligi bitiren ben degil, o olur. Erkekler her seye kadin kostursun istiyorlar. Kendileri ne işe yarayacaklar acaba? Seninkide bana bu cumleyi kurmasi pek tekin gelmedi.
Gunumuzde erkekler kadini alip tepe tepe maddi manevi kullaniyorlar. Hicbir kadin erkegin hizmetcisi olmadigi gibi disatfa calistirdigi bedava işcisi de degil. Siz hanimlarda buna gore hareket edin artik. Biraz akilli olun.
Cevap sahibi+1 yılKendinizi maddi manevi erkeklere sömürtüp durmayin. Her sey dengede guzel. Erkek calisir siz evde olursunuz, o isleri halledersiniz. Siz calisirsiniz eve, cocuklara erkekte destek olur. Bu dengeyi goremiyorsaniz ya evlenmeyin, ya işi birakin ya da kocayi. Artik hangisi uygunsa.
Hepsini bir arada yürütürken güçlü kadin olmuyorsunuz. Daha cok ezilip, yipranan taraf oluyorsunuz. Bu sekilde şu bir kere geldiginiz dunyayi kosturmaktan her seye yetismekten oldugunuz yaşi , hayati, disardaki guzellikleri iskaliyor oluyorsunuz. Hayatin tadini, guzellikleri cikaramiyor oluyorsunuz. Bu dunya erkeklere yaratilmadi sadece. Kadinlara da, insanliga yaratıldı. Erkekler nasil tadini cikarip keyfini suruyorsa bizde surecegiz. Omzumuza o kadar yuk yukleyip zamani hic edemeyiz, bunu biz kadinlardan bekleyenlerinde hicbir hakki yok.
Ben boyle hem evde hem disarda calisan, her seye kosturan kadinlari guclu goremiyorum. Kocalari her turlu kullaniyor, kadinin etinden sutunden yararlaniyor olarak goruyorum kimse kusura bakmasin.
Soran+1 yılDaha öğrenciyiz son senemize geçtik yani maddi gelirimiz yok zaten o da imkanım olduğunda çalışmamın iyi olacağını söyledi kendisi zaten yanımda olmayacak şehit olma durumu da var maddi gelirim olmalı bu yüzden bence imkanım olunca
Cevap sahibi+1 yılKadinin maddi imkani olmasi ayri bir sey. Calis demek, bunu beklemek, belki buna zorlamak ayri bir sey... yoksa her kiz biliyor kendini ekonomik olarak kurtarmasi gerektiğini. Ama erkeklerin cogu artik bunu kullaniyor açıkçası
Soran+1 yılZaten o başta benim param ikimize de yetmez mi demişti ben biraz şey yaptım maddi gelirim olmalı evlilik olacaksa falan diye
Soran+1 yılDüşündüm de haklısınız bazı konularda benim akılsızlıgim sevilecegimi düşünüyorum her seferinde hepte kazık yiyorum
erkek çalışmadığında kıyametleri koparırsınız ama zengin koca bulup onun sırtından geçinmeyi bilirsiniz some turkish women problems
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten çalışacağım ama çalışmama engel olan durumlarda yüzüme vurur mu diye düşündüm
+1 yılKeyfi çalışmazsan totonu yaprakla örtmek mızrakla avlanmak zorunda kalırsın dese daha net olurmuş 😁😁
00 Yorumla
+1 yılİçinde bulunduğumuz ekonomik koşulu göz önüne alarak normal
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Asla olmaz sakın deneme onla
00 Yorumla
+1 yılNormal ekonomi ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayat zor tabi onu düşünüyor olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ince düşünceli birisi büyük ihtimalle o yüzden öyle dedi
Cevap sahibi+1 yılAma tabi yinede haksız zorla seni çalıştıracak hali yok
Soran+1 yılBen şey dedim keyfi çalışmazsan sıkıntı olur mu diye o da olur biraz ama sen bilirsin dedi
Cevap sahibi+1 yılYani zorla bişey olmaz canım çalışmak istemiyorsan çalışmazsın haa bakmak istemiyorsa parası yoksa evlenmesin o zaman
Soran+1 yılHatta şey demişti ben eşya falan için maddi gelirim olmalı dedim o da ben alırım sıkıntı olmaz demişti ben zaten erkek parası yiyen biri değilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok takılma sende kanka
Soran+1 yılKadın ayaklarının üzerinde durmaliymiş beyefendiye göre
Soran+1 yılTabi ki durmalı ama iş bulamazsa ne yapacak
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasıl yani açıklarmısınız
00 Yorumla
+1 yılNe bilelim sevgilim
00 Yorumla
+1 yılHaklı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?