Değer veren arar, özleyen yazar, arayıp yazmıyorsa ne değer vermiştir, ne sevmiştir nede özlüyordur.. insanlar da sahte herşeyin sahtesi olduğu gibi çokta umursamamak lazım 😌

Değer veren arar, özleyen yazar, arayıp yazmıyorsa ne değer vermiştir, ne sevmiştir nede özlüyordur.. insanlar da sahte herşeyin sahtesi olduğu gibi çokta umursamamak lazım 😌
Aynen öyle @27esmerim 4.5 sene oldu ayrıldık kaç kez yeniden devam etmek için uğraştım hatta ayağına kadar gittim o bir defa olsun aramadı ardı kapattı geri döndüm bakmadı birde amcamı aramış konuşalım birazdan diye söyledi aradım açmadı konuşmadı oysa telefon numaramız bile aynıydı sadece benim numaram 34 onun numarası 33 le bitiyordu
Sevmeyince sevmiyorlar maalesef
Yani teşekkür ederim bazen hatırlayınca sardırmaya başlıyorum sonra işe güce odaklanıyorum inişler çıkışlar 🙈😇
cehennemin dibine batsın aramasına mesaj atmasına gerek yok takmıyorum artık kadınlar erkeklerden ilgi görünce bıkar erkekte kadından cinsel tatmin olduktan sonra bıkar bu asla değişmez değişmeyecek iki basit kuraldır

Var ama atarsa agir konusacagimi biliyorum
Neden yazmıyor Çünkü umurumda değilsin Neden yazmıyor Çünkü seni sevmiyor Neden yazmıyor Çünkü aklına gelmiyorsun kimseden bir şey istemeyin herkesin eli kolu bacağı var isteyen her şeyi yapıyor
Sevgili 27esmerim, öncelikle seni anlıyorum. Bazen insanlar gerçekten duyarsız oluyor ve o zaman işte biz rahatını bozmayan güçlü kızlar devreye giriyoruz 😌 Şu an aşık olduğum biri var ve sürekli mesajlaşıyoruz, her şey çok güzel gidiyor, mutluyum. Ama eğer karşındaki kişi senin değerini bilmiyorsa, gerçekten senin enerjini hak etmiyor demektir.
Bazen insanlar sahte olabilir, ama bu onların sorunu. Sen kendine ve seni sevenlere odaklan. Kimse seni harcamaya değmez! Bu kadar tatlı biri olduğuna eminim, kim sana değer vermiyorsa kaybeden kendisi olur 💔
Hadi şimdi enerjini yükselt ve o mesajı beklemeyi bırak, sen kıymetlisini;) 🥰✨
Cevap
42Cevap
Yok böyle devam etsin bakalım bakalım sonunda ne oluyor😂
Böyle bir isteğim ya da beklentim yok, böyle iyiyim..
Hayır yok zaten mesaj atmak istediğim kimse atıyorum.. bunun dışında da atmasın bana kimse mesaj falan sdfsdf :D
Ayyy benim dönemin şarkısı geldi asssdffg
Aramazsan arama, yâr, aramazsan arama
Zaten merhem olmazsın sen benim gönül yarama 😂😂
Yazan yazar bebisko, yazmayan da aman nebileyim kendi bilir
Vallahi yok mümkünse kimse aramasın, mesaj atmasın. Arayanları görüyorum bilerek açmıyorum. Beni aramayın. 😬
İnsanlara güvenim kalmadı.
Menfaat bittiğinde iletişim de bitiyor
Biri var ama yazarsak ikimiz de yanarız o yüzden hem istiyorum hem istemiyorum karışık yani
İnsanlardan hiçbir şey beklememeyi öğreneli uzun zaman oldu.
Var var, allahın cezası bankadan bekliyorum..
Borcum olsa 7/24 demeden arardı ama.. 😒
Yazarsa her şey daha kötü olcaksa.. Ne bilem yaa🤷♀️
Numarası yok mesaj kutusu kapalımı bilmiyorum bakıcam
Bana da 11 gündür ne aramalarıma ne mesajlarıma tek kelime dahi dönüş yapmayan bir sevgilim var Üstelik durduk yerde bıraktı bu iletişimi 😳
Sevdiğim kadın var ama o da zaten arıyor yazıyor ediyor vs.
başka kimse yok öyle şeyler istediğim.
O önceden dj şimdi arsada gerek yok cevap dahi vermem
görsel şu an benim kepçeler 😂
😂
millet aramasın diye numara değiştim aman istemez kimseye gerek yok. kafa rahatlığı kadar güzel bir şey yok.
Yok ben arıyorum direk 😂
Sabahtan beri birinin yazmasını bekliyorum ama yazmıyor
Yok. istesem ve mesaj atmasa veya aramasa ben mesaj atarim zaten.
Konuştuğum kişiler kolsuz herhalde hiç yazmadıklarına göre😂😂
Var aslında ama zor şu an
Var gibi de yok gibi de
Var ama konuşamıyoruz çünkü müsait değil
Sanırım konuştuğum herkesin kolu koptu 😂
Hayır öyle birisi yok.
Var ama öyle kızlar takip ediyor oda oylelerini takip ediyor ki bana dünyada tek kalsam bile yazmaz
Yook
Yok zaten sağolsunlar atıyor arkadaşlar.
Hayır kimse yook
Hayır yok atanlar yetiyor vakit yok zaten
Hayır. Ama herkese kapjmız açık
var var zor tutuyorum kendimi
Yok. Mümkünse aramasın kimse.
Kolu yok heralde
Belki kolu kopmuştur 😭
Var ama kavuşmalar mahşere kaldı belki orada😒
Esimin istiyorum
Hayır kimsenin yazmasını aramasını beklemiyorum
İsteyen arar yazar kimseyi beklemiyorum
Hayır yok artık yalnızlığa alıştım