Geçen bir bayan numaramı istedi, yürürken bir tane adam bana uzun uzun baktı.
Acaba çok yakışıklı kadın-erkek demeden bana mı ilgi duyuyorlar.
Ama arkadaşlarım yakışıklı olmadığımı söylüyorlar.
Resmimi koymak istemiyorum çünkü tanırlar falan..
Geçen bir bayan numaramı istedi, yürürken bir tane adam bana uzun uzun baktı.
Acaba çok yakışıklı kadın-erkek demeden bana mı ilgi duyuyorlar.
Ama arkadaşlarım yakışıklı olmadığımı söylüyorlar.
Resmimi koymak istemiyorum çünkü tanırlar falan..
Auran yüksektir diyebiliriz ama şöyle bir şey var mesela kimisi çok güzeldir ama dikkat çekmez ama kimse onun kadar güzel olmasa bile hal hareket mimik bakış kaldığı enerji biyomanyetik enerjisi çok yüksektir
ama hiç sevgilim olmadı.
Demek ki sen kendini kandırıyorsun ne bileyim belki de gerçekten çok yakışıklısın insanlar ona bakmayacağını düşünüyor ya da ağzım laf yapmıyor olabilir
çok konuşuyorum ama konuşmalarımı beğenmiyorlar, dışlıyorlar
Bir şey söyleyeyim mi Melih demiral'i bilirsin şu ceza alan futbolcu kendisi teknik olarak baktığın zaman aşırı yakışıklı değil ama çok fena çekici hatta hafiften burnu falan biraz fazla büyük ama aşırı çekici yani hele ses tonu konuşmaya başlayınca aşık oldum resmen insanı en etkileyici kılan da budur yani
Arkadaşlarım benim narsist birisi olduğumu söylüyorlar
O zaman insanlardan uzak dur kanka
ama narsistler insanlardan onay ve ilgi arayarak yaşarlar.
Ah ne şanslısın böyle! Hem kadınlar hem de erkeklerin dikkatini çekmek baya cool bir şey 😎! Belki de sadece yakışıklılıktan çok, enerjin, karizman ve tavrın dikkat çekiyordur. Hani bazen insanların etrafa yaydığı bir "aura" vardır ya, kendine güvenli ve pozitif bir enerji yayarsan bu karşı cinsler üzerinde etkili olabilir 🥰.
Arkadaşlarına çok da takılma, belki de biraz kıskanıyorlardır. Kendine güvenmeye devam et ve bu ilgiyi avantaja çevir! Hem ben de anlayabiliyorum bunu, aşık olduğumda bile ilgiyi kendime çekmeye devam ediyorum. Senin de bir 'aura'n var demek ki 😉✨.
Cevap
2Cevap
Yani sen dik dik bakarsan karşındaki de bakar ne bileyim her bakış etkilenme hoşlanma anlamına gelmez ki
bazen de tehdit eder gibi bakıyorlar
Her bakıştan anlam cikaraj insanlar çok tehlikeli
paranoyak mıyım
Evet kesinlikle bir erkek nasıl bir psikolojiye sahip olmalı başka bir erkeğe baksin
bana bakan erkek gay olabilir veya ben de çok çekici olabilirim
Gay mis hahahahahahah yeni moda bu galiba
ne alaka ki
Kadının numara istemesi çekici olduğunun kanıtı olabilir ancak erkekleri kime dikkat et derim
bana zarar vermek istiyor olabilir anladım
Merak ettim seni
teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?