Yanlışlıkla eski erkek arkadaşımı aradım sizce ne düşünmüştür?

En yakın arkadaşımla eski sevgilimin adı aynı ve ikisininde iki hattı var.bu yüzden bende yanlışlıkla eski sevgilimi aramışım.moralim biraz bozuktu farkında bile değildim onu aradığımın.sonra bu kimsin yazınca anladım işi.kendi telefonumu kullanamadığım için annemin telefonundan aramıştım orda numarası hala duruyomuş.bende yok normalde çünkü ondan şaşırdım yanlışlıkla aradım.sonra işte pardon dedim ben x i aricakken seni aramışım dedim kimsin dedi boşver diyip kapatcakken y sen misin dedi evet dedim kusura bakma dedim yok yok önemli değil dedi iyi akşamlar dedik kapattık.sizce ne düşünmüştür? :S umarım hala onu düşündüğümü düşünmüyodur ya da özleyipte aradığımı düşünmemiştir umarım.offff :S çünkü cidden onu düşünmüyodum ve hiç özlemedim :S
Güncellemeler
+1 yıl
bana çabuk bi çözüm yolu söyleyin. ne yapabilirim bu durumda? yanlışta anladı offff :S gerçekten özlemedim. çünkü beni nasıl üzdüğünü unutamadım hala. cidden umrumda değil o.ama umrumda olduğunu düşünüp kendini bir şey sanmasınıda istemiyorum çünkü o çok değişti karaktersizleşti.beni haketmiyo.cidden sevmiyorum.nötrüm ona karşı.yaptıkları aklıma gelince nefret etsemde çoğunlukla nötrum.hadi bi çare söyleyin napçam ben şimdi :S
Yanlışlıkla eski erkek arkadaşımı aradım sizce ne düşünmüştür?