O heyecanı farklılığı tekrar yaşamak istiyo olabilirsin ama sana pişmalık olur sadece. Hiç gerek yok onun yerine sevgilinle heyecan tazeleyecek birşeyler yap.
yaşıyorum yaptım daha önce ve pişman oldum şimdi yapmak istemiyorum o yüzden soruyorum "sevgilim uyurken ne yapmalıyım? " yani nasıl geçecek bu saatler?
Bro kalbinde bir kız varken diğer kızlarla yazışmak sana iyi gelmeyecek. Kendine lego al ve onu yap o zaman, online oyun oyna, yabancı dizi izle, hiçbir şey yapamıyorsan git dışarı çık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya asik oldum ben dr snin gibiydim ona ihanet edemiyorum
Ben etmek istemiyorum ama uyuyo şimdi 😓
Yaa ben asik oldum mal gibi aglıyorım napıcam
Et sevmiyorsaan
Kaç yaşındasın ki aşık olunca ağlıyosun?
19
off ağlamak ondan değil olmamam gerekiyor
19 da olursun ki tam s a l a k yaşları 😂
Yaaa sussss sen kacsın
Kimsete olmuyordum elimi saliiordum bırı geliyrdu biri gidiyordu simdi bunfan baskasını göremiyorum napıcam
Sevgilinle flört et, zaman geçir, konuş o saatlerde. Onunla konuşmak istediğini güzel bir şekilde açıklarsan birlikte zaman geçirebilirsiniz.
Sadık kalmak çok mu zor?
Zorlanıyorum evet ama elimden geleni yapıyorum emin olabilirsin
yapma yakalanırsın
Yakalanmadım daha önce ama yapmak istemiyorum 😓
Bro saçmalama o kızı severken başka bir kızla şakasına bile yazışsan zevk almazsın
O heyecanı farklılığı tekrar yaşamak istiyo olabilirsin ama sana pişmalık olur sadece. Hiç gerek yok onun yerine sevgilinle heyecan tazeleyecek birşeyler yap.
Mutlu olmazsın
yaşıyorum yaptım daha önce ve pişman oldum şimdi yapmak istemiyorum o yüzden soruyorum "sevgilim uyurken ne yapmalıyım? " yani nasıl geçecek bu saatler?
oyun oyna, film izle
@MaviSever1108 her gece mi?
Sevgılınden once capkındın dımı , bazen olmuyo ıste ne dıyeyım. Kendı zevkınde fılmler bul ızle. Senı bıraz ıcıne cekebılecek ne tur seyler varsa dene
Bro kalbinde bir kız varken diğer kızlarla yazışmak sana iyi gelmeyecek. Kendine lego al ve onu yap o zaman, online oyun oyna, yabancı dizi izle, hiçbir şey yapamıyorsan git dışarı çık
Evet çapkındım 😓
@MaviSever1108 Öyle yapiyim ama oyunlarda sıkıcı geliyo 😓 o flört etmenin heyecanı başka sevmesem de edesim geliyo
Kıza şöyle söyle, ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce
@MaviSever1108 😂 güzelmiş
Kanka adamı gıcık etme, sevgilin varken yazışmak nedir ya yalnız kalırsın anlarım. Dayaklıksın valla 😒
@MaviSever1108 ama uyuyo benim sevgilim çok uykucu 12 saat uyuyo bazen
ben geceleri hiç uyumam uykum da 2+3 gibi
Ya bro sen uyurken kız başkalarına yazsa gıcık olursun, gerçekten kardeşim olsan 7/24 seni pataklarım
@MaviSever1108 Olurum tabi ki ya zaten mantıksız bende kabul ediyorum ama işte yazmadan da duramıyorum ki 😓 napıcamı bilmiyorum yani
Bro yaptığın her şeyden öte karaktersizlik, o kıza mesaj atarken hiç utanmayacak mısın şimdi gece başka kıza yazıyordun.
@MaviSever1108 utanmıyorum çünkü vicdanım şu noktada beni aklıyo ( sadece onu seviyorum diğerleri eğlence )
Saçmalama 😒
Ama uyuyo ve canım sıkılıyo onsuz zaman geçmiyo
Bro saçmalama o kızı severken başka bir kızla şakasına bile yazışsan zevk almazsın
Zevk için değil vakit geçsin diye