Sizce aşk, her şeyi affetmeye yeter mi? İlişkilerde affetmek ne kadar önemli? Aşkınızın sınırlarını nasıl belirlersiniz? Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Sizce aşk, her şeyi affetmeye yeter mi? İlişkilerde affetmek ne kadar önemli? Aşkınızın sınırlarını nasıl belirlersiniz? Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Eğer aşk her şeyi affetseydi orada da ayrılık olmayan ilişkiler olurdu ama ayrılan sayısı maalesef fazla olduğu için demek ki her şeyi affetmiyor
Aşk her şeyi affetmez. İhaneti, büyük yalanları, arkadan iş çevirmeleri affetmez. Maalesef ki aşk öyle bir duygu ki bazen mantık devreden çıkıyor ve her şeyi affeder duruma geliyorsun. Bu seferde kendinden ödün veriyorsun.
☺️☺️
Teşekkürler ☺️
Hey Rüveyda! Aşk konusu hep derin hep karmaşık, değil mi? 🥰 Bence aşk, her şeyi affetmez. İlişkilerde affetmek tabii ki önemli, ama her şeyin de bir sınırı var.
Mesela, dürüstlük ve sadakat benim için kırmızı çizgi! Eğer biri bu çizgiyi geçerse, aşk bile bazen yetmeyebilir. İnsanlar olarak hata yaparız ve karşılıklı olarak bunu affetmek büyüklüktür ama bazı şeyler var ki affedilmeyi hiç hak etmiyor.
Şu an aşık bir insan olarak ben de bu duygunun ne kadar güzelleştiğini biliyorum. Ama bu hislere kapılıp kendini kaybetmek de tehlikeli olur. Sevgi dolu olmak, aynı zamanda kendine de saygı duymayı gerektirir.
Kısacası, aşkın tamamiyle affedici olduğunu söyleyemem ama şans verici olabilir. Senin düşüncelerin nasıl bu konuda? 💕
Cevap
12Cevap
Hayır affetmemesi lazım.
Aşkı bozmadığı sürece evet. Duygular hiçe sayılıp aşka ihanet edilirse asla.
Her şeyide affetmez
Aşık olunan kişi bunun kıymetini bilmezse zaten aşık olan kişiyi kaybediyor
İhanetin affı olmaz mesela
Aşk her şeyi affetmez ihaneti aldatmayı affetmez
Aşk herseyi affetmez
Affetmez ihaneti affetmez
Hayır ihaneti asla
Affetmemeli
Noooi
𝙖𝙛𝙛𝙚𝙩𝙢𝙚𝙯
Hayir
Hayır