youtube.com/shorts/5XO5z0WLOew?si=kkoerh0tRT4bhyvo
"Trip atma, geliyorum konum at" diyen sevgiliyi nerede bulabilirim?
youtube.com/shorts/5XO5z0WLOew?si=kkoerh0tRT4bhyvo
😂 uyy böyle biri var da sevmedik mi?

Uğruna değeceğini hissettiğim insan için maddi manevi herşeyimi ortaya koyarım lakin bunu boşa çıkaracağını hissettiğim an bana ve geleceğime zarar vereceksin diyerek onu kendi haline bırakırım. Bu zamanda kim neyi ne kadar onu çözülebilmek ayrı güç
Kendine güveni olan insanın başaramayacağı bişey yok yine yeniden denemek istese bu sefer birikmiş kötü anılar yakasını bırakmıyor
Aksine herkesi aynı kefeyi koymak en sevmediğim. Tek isteğim benim uğraş gösterdiğim kadar karşımdakinin de aynı gayretle hayatın belli başlı sorunlarıyla birlikte üstesinden gelmek. Ama bakıyorum da bi çok kimsenin zorluklara tahammülü yok her şey hazır ve kolay olacak bu bana göre değil o yüzden nasip yolları kapanıyor
Gaflete düşmemek gerek. Bişey ne kadar zorluklar karşısında gerçekleşiyorsa onun kıymeti de o kadardır. Bende olsam bişeyi kolay sonuçlandırmak istemem kendi lehime de olsa o yüzden bazı şeylerin kıymetini bilmekten geçmişiz ne yazıkki rabbim kıymet bilenlerden eylesin. Şöyle de bir durum var her bişeyi tek taraflı beklememek gerek böyle niyeti olan varsada açık açık belli etmeli hele şu zamanda sırt sırta verip yürümedikten sonra kadın olsun erkek olsun her bişeyden nefret eder hale dönüşür. Kişilik karaktere o yüzden çok önem verir olabildiğince süre ister beklentilerini karşılayabilmem konusunda iyice tanımayı şart görürüm çünkü zaman katakülle insanlarla dolu ne yazikki
Hayattan tecrübelerin fazlasıyla mevcut bu yüzden acıda olsa tecrübelerinin olması bence güzel bir daha hataya sürüklenmeyeceksin. Aynı zamanda ne istediğini bilen ve ona göre hareket tarzın var anladığım kadarıyla sevindim senin adına. Herkes kendine yakışanı yapar isteyen yatsın isteyen kalksın bize bizim örf adetlerimize uygun kişilik karakterimize uyumlu olanlar gerek
Bu arada senin içinde uygunsa takip edebilirsin
Sakınca olacaksa senin açından kalsın zora sokmak istemem ☺️
Atara atar gidere gider. Bana Trip atana aha bele taş atarım. Jsjs
Şüphem yuk jsjsj
Bulunmaz öylesi daha geçti o dönemler
Stoklarımızda kalmamış hanımefendi şansınıza küsün aktüel ürünleri takip edin gelirse alırsınız iyi günler
Teşekkürler☺
Ooff fesfs, işte olay bu! 😂 Böyle geliyorum konum at diyen, trip atmayan sevgili bulmak zor ama imkansız değil. Şansını yüksek tut, doğru yerde buluşmanı bekleyeceksin. Eğlenceli, dinamik ve enerji dolu biri olunca, senin gibi biri kesinlikle bulur. Benim sevgilim de aynen öyle, her tripte geliyorum diyor, konum atıyorum, hop yanımda bitiyor. Biraz sabır ve doğru kişiyle denk gelmek lazım 🌟 aşk dolu günler seninle olsun! 💕
Yapay zeka degilmisin sen mk
E ne var knk daha biz bulamadik yapay zeka çıkmış benim var diyo
Ay knk bişey demek
İstemiyorum artık öyle gibi
Cevap
94Cevap
Bulursam haber veririm 😀
Taze tükenmiş olsa gerek stoklarda hiç yok😃
Hepsi burada. com ya da Amazon gibi sitelerde bulunmaktadır..
Sen buldun mu hahahah
Aramıyorum ki ben haahasdf
Dünyadaki bütün kadınların ortak arzusu sanırım😃
Yaa canımon içi ❤️ hayeli bile güzel geldi ama bulamayiz bee 😂 bizde o da sans ne arar Allah aşkına denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar o derece yani 😂😂
Orası öyle canım 🙏🙏🙏😊🥰
Neden Mercedes koyuyorsun resme de bir kaan'ı arabası koymadın Algı yaratıyorsun 😃 adam belki farklı geliyor 😃
Hayaller Paris gerçekler Somali. Somali'de bulabilir mişsin Naciye 😄
Somali Somali 😂
Öyle bir sevgilisi olsa insanın onun yanından bir an bile ayrılmak istemez, devamlı sevgilisine sarılmak ister, trip bile atmaya kıyamaz bence sevgilisine ☺️👍
Bunun benzeri şeyler diyorlar ama içten dediklerini düşünmüyorum hepsi ekmeğinde sjfkks
Türk kızlarını anlamak zor gerçekten, anormal olanı seviyorlar.
Glutensiz de olsun mu
Kadınların hayatının 3/2 di trip her tripte yanına gideceksen iş yapanassib. Şirket kürdan bakar işçi olsan kovarlar. Trip atmayan kadın bulmak zor artık. Erkekler de sorun yok bence. Kadınlar kendilerinin İngiltere prensesi zannetmekten vazgecmeli.
Her yerde bulabilirsin. Yeter ki iste ve ara...
Haklısın, istemek önemli.
Cevabı yüzeysel verdim ama cevabı detaylandırmak istiyorum izninle.
Fizik ve mental üstünlük erkekte ama cinsel üstünlük kadındadır. Doğurganlık mekaniği taşıdığı için doğada seçen taraf kadın tercih eden taraf erkektir. Kadın seçer, erkek ise kendisini seçen kadın ya da kadınlar arasında tercih yapar.
Bir erkeğin seçilmesi için biyolojik olarak erkek olması yetmiyor. Onu diğer hemcinslerinden öne çıkaran ya da özgün kılan birtakım görsel maddi ya da sosyal bağlamda ayırt edici özelliklere sahip olması gerekiyor.
Bir erkek yakışıklı veya uzun boylu veya kaslı olduğu için seçilebilir, zeki ve çalışkan olduğu için seçilebilir, cesur olduğu için seçilebilir, serseri ruhlu dark triad kişiliğe sahip olduğu için de seçilebilir. Ama bir erkekte mutlaka onu yakın çevredeki erkekler arasında öne çıkaran birtakım niteliklerin, değerlerin olması gerekiyor. Bunların hiçbirine sahip olmayan ya da bu özellikleri geliştirmeyen bir erkek zorunlu yalnızlığa mahkum edilir.
Ama kadın öyle değildir. Kadın doğurganlık özelliğine sahip olduğu için doğuştan değerlidir. Bir kadın için zorunlu yalnızlık diye bir şey yok. Bu gün en düşük profilli en düşük IQ sahibi kadınların bile sosyal medyada yüzlerce erkek takipçisi var ama bu sitede uber yakışıklı profile sahip üstelik statüsü olan bir erkeğin bile fenomen değilse sadece 100 tane kız takipçisi var. Yani en düşük profilli kadının bile potansiyel partner sayısı uber yakışıklı bir erkekten kat kat daha fazla...
Bir kadının tercih edilmesi için güzel olması, boylu olması, iyi bir fiziğe sahip olması, ya da statü sahibi olması gerekmiyor. Bir kadın sadece kadın olduğu için tercih edilir. Bir kadın güzel olmasa bile, kısa boylu olsa bile, kilolu olsa bile istediği zaman kendine bir partner, sevgili ya da eş bulabilir. Ha hepsi en kaliteli en yüksek değerli erkeği elde edemiyor ama bir kadın isterse yalnız kalmaz.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
Bir kadının yaşı, boyu, kilosu, güzelliği, aurası, eğitim düzeyi vs. bütün bunlar kadına avantaj sağlayan parametreler belki ama hiçbiri de olmazsa olmaz kriterler değildir. Bir erkek için aslolan karşısındaki kadının duygusal cinsel anlamda ulaşılabilir olmasıdır.
Bir kadın için önemli olansa karşısındaki erkeğin görsel ya da maddi veya sosyal anlamda kendisini öne çıkartan niteliklere sahip olmasıdır. Bunun sebebi de kadının yaratılışında var olan hipergamik yapılanmadır.
Bence en önemlisi karakter ne istediğini bilmek. Gerisi hallolur.
Bu erkek ahmak erkektir
Hiç bir kız prenses değildir
Kadınlar kendilerini prenses sanıyor
Trip naz atacak
Erkek köle olacak
Öyle bir dünya yok
Niye biz kadınların egolarını tatmin etmeye çalışalım
Lar, degil,
Her erkek aynı olmadığı için kadında aynı değildir. Bunu genelde hayatta bir başarı si olmayan, boş amaçla yaşayan kişiler yapar. Ama kendi ayakları üzerinde durabilen, hayatın gerçek yüzünü erken tanıyan insanlar , öyle bir erkeğin ya da kadının kolları arasında, gölge aramaz.
Kanka çok hayalperestsin. Öyle biri çıksa karşına evlenirdin zaten
Bunu hak edecek hatun buldukta yollara düşmediğimiz kaldı tek 😀
Ayıpsın✌️🤣
Eğer değeri hak etmiyorsan ömür boyu arasan bulamazsın. Eğer hak ediyorsan o seni bulur.
Yok ki öyle biri bu devirde trip sökmez erkeklere etrafta karı kız çok
Öyle biri vardı hayatımda. Hayatımın en büyük travmasını yaşattı. Dilek dilerken dikkatli dileyin. Haysiyetsizde çıkabilir karşınıza.
Benimkide param yok nasıl gelim çok istiyorsan sen gel diyo ailem izin vermiyor ben nasıl gıdım 🙂😏
Ayağına kadar tek sözünle gelmesi aşırı güzel hissettiriyor ama 😂
Vardır bir yerlerde heralde imkansız değil ahhaha😂😂😂
Ayarlarımızı bozdunuz herkes eril den dişil enerjiye geçti, nazik olsun dediniz bunan ayar tutturamadı. Mevzu yine kıçından anlaşıldı 🙄😂
Olsa olsa bime gelir böyle sevgili
Aynen onun da ömrü 1 hafta da biter jdjdn
Dimi 1 hafta 1 hafta sonra bir daha tekrar alırız hahaha hatya bitmesin de stok yaparız 😂
Bu da iyi fikir 😂
Aramaya devam etmek lazım. O yüzden hala bekar değilmişiz.
😀
Abla bi 12 yaş fazlan var hshfjrnwoxmfkwöq yoksa her yere 5dklık mesafedeyiz
Kefensepeti. com öyle biri ölmüştür ya da ölüm döşeğinde
Bir zamanlar öyle idik de şimdi o şevki bulamıyorum
valla ışığı gören gelir burada sallasan böyle saçma tiplere denk gelirsin 😂
buradayım ama o yok artık çok değer veririm önemserim sevdiğimi her zaman derdimiz bu olsa keşke hiç sorun değil hani şöyle erkek olsa böyle erkek olsa dedikleriyimdir belki de ama ben kimseyi sevemiyorum sevmekten korkar hale geldim keşke sevdiğim olsaydı da trip atsaydı :-(
Böyle biri yoktur
Belki de vardır bilemedm uiyy
Öyle adamı bulan kadın bırakmamalı zaten:)
Ben istediğin gibiydim sevenin olmadı sevende aldattı
Vardır illakide belkide siz öyleleri ne değer vermiyorsunuzdur
sevgili bırakda artık koca bul kendine
Tek tük kaldı o da denk gelirse
Ne yazık ki :)
He, onları da harcayın değil mi?
Bilemezsin belki çok yakınındadır o kişi.
Kahvehanedelerde okey ya da batak masalarında 😃
Adamın hası oralarda çıkıyor kızım, pavyonda bulursun mu diyeydim 😂
Tövbe ettiririm işte böyle 😂😂
Filmlerde sanırım. Nerde olsun bizde o şans 😂😂
Trip atan sevgiliye bayılırım 🙃
Erkolar azapta gerek yoksa azıtıyoruz 🙃😂
Bilmem 🤷🏻♂️ geçen Dc se iki ruh hastasına buna benzer erko bi şey demiştim mala bağlamıştı ikisi de 😂
Öyle deyince hatırladım yoksa dengesizleri takacak değilim 🙃
Bende aynen 😂
Aşkım bulursan bi tane bana kargolaaa
E bulunmuyo öyle napalım :D
Yanlış konum gelir ancak 😀
😂Ben doğru konum atarım.
Adres neresi 🙃
trip atma desekte atarsınız siz
konum atma trip at :D :D
:D :D ne güzel işte trip herkes çekemez
İsteği kabul ettiğin kadar mesaj atsaydın bulmuştun çoktann👮🏻♂️ hahahdhh
Takip ettiklerine açık olduğu için atamıyorum yoksa elbette seni yormak istemem :)
Konum at geliyorum 😀😀😀
Öyle tipler genelde eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekler olduğu için bakmıyosunuz
Sen mesela eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri yakışıklı bulur musun beğenir misin
Böyleleri var mı gerçekten? Benim karşıma çıkan prensesler benden çok trip atıyor
Cicim ayları bitene kadar olur mesafe çok yoksa sonra salıyor herkes
çok iyiymiş. aynen öyle biri vardı da biz mi sevmedik
Mars Venüs Uranüs tavsiye ederim Dünyada yok çünkü
Sen bulmassın
Gelirken 1 demette gül buketi
O hediye değil gönül alma dert unutturma buketi
Erkek bakış atsın omuz atsın ama trip atmasın ya😃
Bilmiyorum asko ama umarım bulursun
Kalmadı öyle artık tükettiler
Dubai'de bulursun 😂
Hayır yok hepsi feminen
Trip atmam sitem ederim