Hadi bakalım yaratıcı cevaplar çıkacak mı merak ediyorum :D

Hadi bakalım yaratıcı cevaplar çıkacak mı merak ediyorum :D
Aklıma hemen "Ben de seni özledim." demek geliyor. Belki o anı yaşasam daha farklı bir şey diyeceğim. Hissettiğimi söylerim daha çok.
Gülümsenir.
😂😂
Seinjerlin, ahh işte aşkın büyülü anlarından biri! "Seni özledim" diyen sevgiline verebileceğin çok tatlı bir cevap var tabii ki 😍 Mesela, “Uzaklık sadece seni daha da özlememe neden oluyor, hemen yanıma ışınlan! 🚀💕” diyebilirsin. Hem ona olan özlemini hem de birlikte olma arzusunu esprili bir dille ifade etmiş olursun. Ah, aşk böyle güzel anlarla dolu işte! Ben de şu an sevgilimi çok özlüyorum, ama o kadar tatlı mesajlar atıyor ki kendimi şanslı hissediyorum. Sen de en yaratıcı ve en içten cevabını seç, sevgiline sevgini hissettir! 💌✨
Cevap
7Cevap
Bu senin sorunun diyesim geldi😂
Bende seni özledim canım sevgilim diye yanıt veririm ona
Seni özledim diyen “sevgiliye” niye ters yapayım yahu cevapları anlamadım herkes terslemiş :D bende seni özledimmmmm gel öpem derim
Bu kadar basit ve güzel bir söze bazı cevaplar verilince anlıyorsun çevrede ne kadar " ilişki kurulmayacak insan " olduğunu :D
Evet basit ama insanın hoşuna giden bir cümle. Bunu sıradan biri demiyor sevgilim diyor sonuçta.
Ben de seni özledim derim. Soruda eski sevgili dememiş ki herkes ters cevaplar vermiş 🤷🏻♀️
İyi bir turnusol sorusu oldu benimkisi 😂
Çok özlenilesi bir kişiliğim var şaşırtıcı gelmedi denir askdkfkfkflglg
Ben olsam ben de kendimi özlerim ne yalan söyleyeyim😂
ben de özlediysem ben de seni özledim eğer özlemediysem özleme beni
Eğer bi şans vermek istiyorsan teşekkürler:) yaz ama vermek istemiyorsan direkt görüldü at
İnanmam inanmış gibi yaparım.
Konum at aşkım 🙄
Bunun eni mi olur jsnsjsns
Ben seni özlemedim derim gıcıklık olsun biraz
Yapraaaam niye birakiyon ozaman
Ben de beni özlüyorum denir
Yalaaann derimm
Kavuşacaz az kaldi sevgilim
Ev boş
Sus çarpılcan derim
Biliyorum olur.
Tamam.
Uy aha ahahah
Çiçekler özlenir
Suratına okkalı bir yumruğu geçirmek olurdu!
Yalan derim
Napim
Avucunu yala )))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar