Milli takım evet önemli fakat arkadaşının ilgisi yoksa ona zorla maç diyemezsin ki?
Örnek veriyorum sen resim sevmiyorsun ve ben seni zorla ressam yerlere götürsem nasıl tepki verirsin? Arkadaşına nazikçe maç ile ilgilendiğini, maça gitmek veya izlemek istediğini belirtirsin o da senin iyiliğin ve saygısı için kabul eder veya da ortak bir yol bulursa sorun olmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen de takım tutmuyorum futbol saçma geliyor başkalarının maç kazanıp kaybetmesi bana ne sağlıyor ki bu saçmalık. Sen seni maca date götüren biriyle ilerde birlikte ol maç kaybedince ağzını burnunu kadar o zaman nasıl erkek olur anlarsın. maç izleyen kız mı olur erkek gibi o mu beni say yapacak diyen olursa cevap olarak üslubunu ona göre secersin
00 Yorumla
1 yılDate ne? İlişkinizi maç mı kurtaracak? Altı üstü bir oyun bu ayrıca 22 dangalak 1 topun peşinde koşuyor milyonlarca avanak onları alkışlıyor bir de maç izlemeyen erkekten olmaz mı demiş! Önce Türkçe yazın sonra sıra oyuna gelsin
00 Yorumla
Valla açık konuşayım. Çok maç izlemem. Ancak gs maçlarını. Ama milli maç değince benim kanım bile heyecanlanıyor. Milli maç vermek sevgilimle o maçı izleyecek bir yerde yemek yiyebiliriz derdim. Bu maçı asla ve kati kaçırmam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılNe güzel işte seni yemeğe götürmek istemiş.
10 Yorumla Asıl böyle saçma düşüncelerle bahaneler ürettiğin için senden olmaz, düş adamın yakasından 😂
334 Yorumla- 1 yıl
En doğru yorumlardan biri
Soran1 yılmilli maç günü siz ne yaaprsınız
- 1 yıl
Ben maçı izleyeceğim ama izlemeyen erkekten olmaz söyleminize yaptım o yorumu, milli maç ile ilgili değil. Bir de şöyle düşünün belki de maçı izleyelim demesi sizde ters etki yaratıp sizinle ilgilenmediğinizi düşündüğü için size sizinle ilgileneceği bir aktivite önerisinde bulunmuş olamaz mı? Hani siz kadınlar hep şunu dersiniz ya maç izliyor benimle ilgilenmiyor vs. Ne yapsın bu adamlar size? Yaranamadılar !!!
- 1 yıl
Helal la beyefendi kardeşim çok doğru söyledin sen adamsun
Gizli Üye(25-29)1 yılMaçı izlemek ya da sevmek zorunda değil. Herkesin sevdiği şeyler farklıdır ve bir erkek maç izlemiyor diye "bu erkek olmaz" gibi söylemler doğru değildir. Erkekleri futbol izleyen/izlemeyen diye kategoriye ayırmak saçmalık. Kim ne istiyorsa onu izler. Sende kendi kriterlerine uyan birisini bulursun olur biter. Milli maçı izlemiyor diye kimseye "milli değeri eksik" diyemezsiniz. Bende milli maçları izliyorum ama sevgilim izlemiyor diye onu suçlamaya, yermeye hakkım yok.
31 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılBenim stadyuma gitmeyip televizyon başında maçı izlememden milli takımımız katkı görmez. Bundan fayda sağlayacak tek şey reklam firmaları veya maç yayınını ücretli veren yerlerdir. Kazanırsak sevinirim, kaybedersek üzülürüm ama dediğim gibi tezahürat yapıp futbolcularımıza moral veremiyorsam maçı izlesem de izlemesem de onlara bir faydam yok. O yüzden maç izlemeyen erkekten de olur evet.
11 Yorumla
Soran1 yıldeseydi gel maç izlemeye gidelim cafeye stada çoğu yerde yayın var, evden yemek bile yapardım
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Seni maça değişmeyen bir erkek bulmuşsun üstelik yemek teklifinde de bulunmuş.. vs
Acaba sende yemekle maçı birleştirmeyi mi teklif etsen ikinizin isteği de olmuş olmaz mı
Ya da maçtan önce yemek maç saati rahat bir yerde maçımı izleseniz filan sanki daha şık olur gibi17 Yorumla
Soran1 yılonun teklif etmesi gerekirdi maç izlemeye gidelim mi diye
Soran1 yılkendi düşünmeli geçen maçı da izlememiş
Soran1 yılbende öyle düşünüyorum
Açıkcası olmaz buradaki hemcinslerim biraz değişik yeni nesil erkeklerde erkeklik özelliği daha çok çok az daha çok feminen yapılara sahip kırılgan , trip atan , hesap ödetmeye meyilli , para yemeye meyilli tipler o yüzden onlardan olmaz
04 Yorumla
1 yılYaş 26 bir kez maça gittim ondada tövbe ettim ne bı maç izlerim ne bı futbolcuyu tanırım ne bu konuda konuşurum kitap okurum sinema tiyatro izlemeye giderim ne biliyim müzik dinlerim aşçılık eğitimi aldım saglikciyim benden olmuyorsa diğer kanka olacağını hiç sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbi manyak mısınız bi öyle diyorsunuz bi böyle diyosunuz fanatik olur benle ilgilenmiyor diye ağlarsınız izlemez izlemeyen erkekten olmaz dersiniz ağağğa çıldırcam canım sevgilim maçı sevmez 2 yıldır birlikteyiz daha izlediğini görmedim o zamanları benle geçiriyor sohbet muhabbet şimdi olmuypr mu yani saçma düşünce tarzı
13 Yorumla
Soran1 yılmilli maç tatlım, trabzonspor maçı değil kiii
Cevap sahibi1 yılBebeğim milli maç evet ben de gurur duyuyorum ama sevmiyor olabilir ki ne güzel senle bişeyler yapmak istemiş çocuk
Soran1 yılbugünü bulmuş ya yarın var, mesela koskaca pazar günü
Futbol Manyağı Kadından Ve Erkekten Olmaz Sen Milli Maçı Bahane edip Onu Küçük Düşürmeye Çalışıyorsun Yazıklar olsun sana Milli maçlara ilgi Gösterip Göstermemek Vatanseverlikle hiçbir alakası yok ama senin bu yaptığının Çakallıkla Çok Alakası var
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNerede öyle erkek? Maç takıntısı bana çok anlamsız geliyor. Ülkede bir siyaset, iki futbol, üç magazin, dört fenomenler başka bilinen şey yok. Bence güzel düşünmüş.
32 Yorumla
Soran1 yıl@Yomeyamo off hiç sorma ya milli maçı da önemsersin bee
1 yılMaçı izlemek milli maç olsa bile mecburi değil. Sonucu takip ederek akşam yemeği için buluşmak mükemmel olur. Doğrusu maça gitmek yerine yemekte ısrar eden erkeğin değeri bilinmeli.. Futbol fanatiği olmayan erkekten mükemmel olur hem de..
10 Yorumla
1 yılAbi çok yanlış düşünüyorsun ben de maçla ilgilenmiyorum ama maç bittiğinde skorlara bakıyorum sadece milli maçlarda maçla ilgienmek ilgilenmemek erkeklikle alakalı bir şey değil hem çocuk seninle zaman geçirmek istemiş sana zaman ayırmış bu da bu çocuğun ilerde aile bağlarının güçlü olacağını gösterir kısacası zevkler ve renkler tartışılmaz.
20 Yorumla
1 yılYok yok Allah bunlara kaş vermiş beyenmeyip cizdiriyolar göz vermiş beyenmeyip lens taktiryolar tırnak vermiş kesip takma takma takiyolar kurban olduğum bunları memnun edemis ki erkler napsin😂😂😂
10 Yorumla
1 yılHayatımda duyduğum en boş düşünce bence ayrıl adam kurtulsun fazla değer ağır geliyor belli ki sana
11 Yorumla
Soran1 yıltamam bro
1 yılBunu alıcan tamam mı. Önce bir güzel bahçe hortumu ile ıslatıcan. Sonra da o hortum ile yer misin yemez misin vericen sopayı. Milli maç lan bu
12 Yorumla
Soran1 yılıslanınca zatürre olmasın pyensess
- 1 yıl
Bişey olmaz majezik içsin
1 yılİzleyen erkekten de olur izlemeyen erkekten de olur. Ancak bir futbolcu senede 3-5 milyon euro kazanırken bir taraftarın kendini yıpratması bana garip geliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılFutbol izlemek senin için bir kriterse sana uyan birini bul.
22 Yorumla
Soran1 yılkriter değil ama bugün milli maç biraz değer vermesi lazım böyle şeylere
- 1 yıl
Adamın zevkinin kahyası değiliz.
1 yılMilli maçda izlenir ya ortak zevkler önemli ayrıca herkes kızın üstüne gitmiş niye tercih etmemesi normal
02 Yorumla
Soran1 yılYaa gerçekten milli maç diye garipsedim millet maç günü düğünü nişanı değiştirir
- 1 yıl
Ben değiştiririm valla 😄
1 yılNe yapsak yaramıyoruz. Maç izlesek niye izliyorsunuz, izlemesek neden izlemiyorsunuz. Uyusak hep uyuyorsun, uyumasak niye uyumuyorsun. Bunları git gide çoğaltmak mümkün.
00 Yorumla
1 yılBebeğim saçma sapan kurallar sıçmayın bugüne kadar hiç maçı izlemedim izlemeyi düşünmüyorum futboldan nefret ediyorum ben erkek olmuyor muyum şimdi ne tuhaf kafalarınız var be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkes futbol sevmek zorunda değil ki. Bazıları için farklı ve özel anların ayrı bir yeri var.
Ayrıca, futbol izlemeyen erkekle de olur niye olmasın.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun takımı sensin , seni izlemek istiyor dalga mı geçiyon.
12 Yorumla
Soran1 yılYoo ciddiyim
1 yılDaha ne istiyorsun bulmuşsun öyle birini. Daha iyi bence.
13 Yorumla
Soran1 yılmilli değerleri zayıf üzücü
- 1 yıl
Gene destekler sonuçta izlemese bile. Ben de futbol sevmiyorum, izlemem de, sıkıcı geliyor ama Türkiye yensin isterim izlemesem bile. Sen bilirsin tabiki.
Soran1 yılizlesin isterdim hem de coşkuylaa
Ne alakası var la burdaki saçma yorumları dinleyipte etkilenme izlemek istemeyebilir ne var bunda
13 Yorumla
Soran1 yılamam milli maç milli yüzünü kırmızı beyaz boyayıp maç izlemeye gitmeliydi
Soran1 yılumarımmm 🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılFutbol izlese bu defa da bana değer vermiyor diyeceksin ulan ne insansınız. Milli takım maçı olması bile benim için bir şey ifade etmiyor futbolu hiç sevmiyorum taraftarlara hiçbir yararı yok tüm parayı kulüpler kaldırıyor millet kendini yırtıyor televizyonun başında
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Niye olmaz her kes aynı şeyi sevmek zorunda değil
01 Yorumla
Soran1 yılSadece futbol değil konu milli maç ya ona şaşırdım
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben de izlemiyorum ama. kazanmasindan yanayım takımın. Adam. cok fanatik değil belli ki futbol konusunda. Sen kendin gibi fanatik bul bence:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFutbolun neyini izliyorsunuz 🤨
22 kişi topun peşinden koşuyor. Futbol oynasa neyse ama izlemek pek mantıklı gelmiyor. Topu oynayan zengin, oynatan zengin, yöneten zengin, bahsini yapan zengin izleyen ise fukara 😂
00 Yorumla
1 yılIzlemeyen de olur izleyen de. Izleyen fanatik takintili ruh hastasi olmasin yeter.
01 Yorumla
Soran1 yılMilli maçı izlesin yA
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılFutbol izleyen ve futbol tutkunu olan erkeği sevmiyorum. Benim için izleyen erkekten olmaz.
07 Yorumla
Soran1 yılamam bu milli maç be bacım
- 1 yıl
Tam aradığım kızsın
Soran1 yılTrabzonlu musun
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılKaradenizli erkekten olmaz diyorlar sence doğru mu
- 1 yıl
Yanlış asıl Karadeniz erkekten olur
Soran1 yıl@karizma_61 öyleymiş öğrendikk
1 yılBelki futbol izlemeyi sevmiyordur ondan olur bundan olmaz diye Twitter ağzıyla hayatınızı yaşamayın bence
00 Yorumla
1 yılBende maç izlemiyorum sadece maç sonuçlarını takip ediyorum. Cunku kafsm basmıyor futbola
02 Yorumla
Soran1 yılbenimde basmaz ama izlerim o heyecana dahil olmak gerek
- 1 yıl
Enistenin kafasında başka maçlar var onunla yemeğe çıkarsan başka heycanlara kapılacağın kesin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıl😂herkesin değişik bir tutkusu vardır, fanatik olan biriyle evlensen mutlu mu olacaksın?
06 Yorumla
Soran1 yılfanatiklik değilde tüm ülke milli maç için çalkalanıyor milli maç önemsememesi
- 1 yıl
Ne bileyim bazıları hoşlanmıyor. Keyif almadıktan sonra izlemesinin bir önemi yok ki, sende kendin dile getir beraber izleyelim, de.
Soran1 yılmaçı izlemicen mi dicem bana keko kız muamelesi yapacak değişik
- 1 yıl
Belki de senden bekliyordur, maçı izleyelim dese senin kızabileceğini düşünüyordur.
Soran1 yılkısır döngüye gireceğiz sljdls
- 1 yıl
😃
500 yıl ömrüm kalsa 5 dakika futbol seyretmem
01 Yorumla- 1 yıl
Bu İkisinin mallığı 500 yıl boyunca kapışır galip gelen olmaz futbol candır
Her maç ta izlenmez ama bazı maçlar etkinlik olarak izlenebilir.
Bazen voleybol bazen basketbolda oluyor..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılo da kendi milli maçını düşünüyor. asıl onu düşünmeyen erkekten olmaz. git toplarla takıl o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok alakasız. Yani bir sürü erkeler futbolu takip ettiği için ve o etmediği zaman adam niye olmasın.
Bunlar zaten boş işler. Adam olmak futbol izlemek değil.
Maç bitince bakarsın kim kazanda o da yeter.
Bence gayet şanslı birisin böyle birisine denk geldiğin için çünkü futboldan dolayı karısını çocuklarını ihmal edenler de var.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılBelki yemek yiyeceğiniz yerde maç yayını da vardır?🤔🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaçtan bi halt anlamayan biz kızlar bile ekrana kenetlenmiş şekilde olacağız akşam. Ne yemeğii.
25 Yorumla
Soran1 yılanlamıyorum ben de ama izlemek izliyorum sonuçta milli maç,
Cevap sahibi1 yılAynen. Bu normal maç gibi değil:d
Soran1 yılgitmicem akşam evimde cipsle maçı izlecim o da gitsin makarnamı yiyo kız kulesini izliyo napıyorsa yapsın barış alperi izlicem ben
Cevap sahibi1 yılEn iyisi bacım 😄
Hadi bakalım Türkiye'de kazanır inşallah
Soran1 yılhadii bakalımmm
Evet çok abartılı olmasa da az buçuk bilgisi olmasını isterim
00 Yorumla
1 yılSenede bi gün maç izleyeceğiniz tutar onda da holigan kesilirsiniz ilk 11 den 3 tanesinin oynadığı takımı söyle desek söyleyemezsiniz ya çok itici oluyorsunuz o paylaşımlar falan instagramda ben utanıyorum şahsen
06 Yorumla
Soran1 yılMert Günok bizim kaleci Beşiktaş’ta barış alper gsnin Semih de Beşiktaş ta sorun milli maçı önemsememesi
- 1 yıl
Şaka gibi bide takımları yazmış hahaha
- 1 yıl
Yahu milli takım kazansa sana ne faydası var sana bişe olacak mı bunun sonucunda? Adamlar bir gecede milyonlarca para kazanacak yenseler de yenilseler de size noluyor onu anlamıyorum
Soran1 yılMilli duygular anlamamanı anlıyorum 🙏🏻
- 1 yıl
Kızım ergen ergen konuşma ne alaka aw maç izlemeyen erkekten olmaz ne demek mal mısın sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYarab, tez elden adamı, şunun elinden kurtar.
😀00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHemcinsim vallahi size yarnılmıyor maç izliycem dese gözünden getirirsin adamın benle ol diye şu an yaptığın tribe bak
01 Yorumla
Soran1 yılAşkom bu milli maç ama
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatımda maç bağımlısı olmadım o yüzden ilgisini çekmek zorunda değil bence senin de saygı göstermen lazım
02 Yorumla
Soran1 yılmilli maçı önemsemiyor olması garip geldi
Cevap sahibi1 yılBen şahsen önemsiyor olsam da ilgimi çekmiyor oda öyle olabilir tabi senin hassasiyetinde önemli bence orta yeri bulun ve maç izlenen bir mekana gidin hem maç izleyin senin gönlün olsun hem de yemek yiyin onun gönlün olsun nasıl bir plan ama 😝😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur olmasına ama, milli maç önemli.
Mesela benim maçla aram yok ama milli maç oldu mu, önemserim00 Yorumla
1 yılBugün milli maçtan daha önemli olan bir şey var onu unutmayalım…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılO da belki senin için maç izlemekten feragat ediyor sen teklif et maç izleyelim bu akşam de
00 Yorumla
1 yılSana da iyilik yaramıyor ne güzel romantik işte ne istiyorsun başka 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet bu maç izlenir ama elleri kolları doğru durmaz ona razı isen git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 1 yılNe mutlu türküm diyenlerin izleyeceği maç olacak bugün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de futbol sevmiyorum ama Türkiye’nin maçı varsa bir şekilde onu izlerim..
00 YorumlaYemeği milli maçı da izleyebileceğiniz bir yerde yiyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBende izlemiyorum maç izleyipte günaha giremem küfür. ede ede
00 Yorumla
1 yılTabiki olmaz o kesin g noktasını elletiyodur hemen bırak onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFutbol boş bir olay ama Bu da biraz abartı. Ben de her maçı izlemiyorum eskisi gibi ama dünkü maç milli mesele
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Maç izlemwktense senle baş başa bı zaman geçirmek zamanını senle geçirmek istiyor işte
02 Yorumla
Soran1 yıltek gün bugün mü olumm milli maç diyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılTüm özel günlerinde maç delisi olsun da o zaman pişman olursun bu soruyu sorduğuna
01 Yorumla
Soran1 yılTabii efendim
1 yılFutbol izleyen erkek bana uzak Allaha yakın olsun , asıl futbol izlemeyen erkek adamın hasıdır kareköküdür.
Futbol bidon kafalı eglencesidir, boş beleş adamın en büyük ilgi odağıdır!03 Yorumla
Soran1 yılfanatiklik değil ama bu milli maç
- 1 yıl
Olsun seviim değil
- 1 yıl
S. k. i. m. d. e
1 yılSiz bazen ne istediğinizi sapıtıyorsunuz ne demek maç izlemeyen erkekten olur mu böyle soru çok komik zevkler ve renkler tartışılmaz insanları olduğu gibi sevin film ve dizilerden görüp insanları ona göre şekillendirmeyin bence tavsiyem
00 Yorumlaben izlemek istiyorum de, date i sonra yapalım de, illa maçı erkek izleyecek diye bir durum mu var? Kadınlar da meraklı olabilir. Bir o kadar erkek takip etmek istemiyor olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılaskom ama milli maç
- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler