Taciz? Tecavüz etmeye çalıştı?

Sevgilimle aram bozuktu konuşmayalım bir süre konusu oldu kıskançlıklarından dolayı. Sonra ben onu çok özledim ama engellemişti bende kankasına yazdım ulaşamıyorum diye. O da bi bu durumlar var gel bize konuşalım telde olmaz dedi. Bende vafe filan olsun o zaman dedim oda her zaman geldiğin yer ne olucak anlamadım ki sizi barıştırıcam dedi bende tamam dedim. Hazırlanıp çıktım evde olmadığını söylemişti sevgilimin. Geçtim meyvesuyu filan getirdi bir şey atmıştır flan diye içmedim içsene filan dedi yok dedim. Sonra seni dinliyorum vaktim ksııtlı dedim ne oldu nerede sevgilim dedim barıştırıcam dedin dedim. Sonra boşversene ya canım böyle bir yavruyu bırakmış dedi saçımı elledi öptü kalktım hemen yanında ne yapıyosun sen diye bağırdım. Oda çok güzelsin arkadaşımla yapıyordunuz bu odada herşeyden haberim var dedi seni izledik biz kızım dedi güldü nasıl ya şerefsizler dedim. Bana namuslu ayağı çekme o yüzden bende becericem seni kankamın altına yattığın gibi banada yat dedi kolumu bükmeye çalıştı bağırınca daha sesli sus filan dedi kolunu ısırıp bi hışımla çıktım evden. Sevgilimede anlatamıyorum ulaşamyorum da gerçi tam bir oe mış videomuzu bile gizli çekmiş. Ne yapıcam bilmiyorum dostlar şikayet etsem delil yok?

Taciz? Tecavüz etmeye çalıştı?