çünkü her erkek ciddi ilişki istemeyebiliyor

Peki kadınların hepsi sadece ciddi ilişki mi istiyor?
çünkü her erkek ciddi ilişki istemeyebiliyor

Peki kadınların hepsi sadece ciddi ilişki mi istiyor?
Valla kadınları bilemem. Bizde durum şöyledir. Kendi adıma konuşayım. Olacaksa ciddi olsun. Bitecek bir ilişki için zamanımı da duygularımı da boşa harcayamam. Ya olur ya olmaz. Yani ya ilişki olur ciddi şekilde , ya da yalnızlığı tercih ederim ki öyle yapıyorum öyle gelir gider.
%98 ciddi ister. Ben onu da anlamıyorum fol yok yumurta yok şöyle böyle deniyor. Ciddi olmayan ilişki nedir evlenilmeyen ilişki mi oluyor yani sadece sevgililik. Neyin ne olacağını bilmeden söylenmesi beni daha çok gerer gerildiğim yerde duramam.
Her kadın aynı değldir yetiştirilmesi adap edep kişilik hepsi önemli.. kendi ayakları üstünde duran kişiliği oturmuş maddiyat sıkıntısı hiç bir beklentisi olmayan kadın sadece erkekte düzgün alt yapı kişilik karakter olgunluk efendilik içten gelen duygu bekler sadece..
Hayır göreceli bir olay bu. Ciddi anlayışı bile çok farklı artık insanların. Garanti edilemez hiçbir şey ama önemli hissetmek ve hissettirmek ister bir çok insan.
Dépaysement_ merhaba! Harika bir soru sormuşsun 💫. Her kadın aynı değil tabii ki! Bazıları gerçekten ciddi, uzun süreli ilişkiler isterken, bazıları daha özgür ve bağımsız kalmak isteyebilir. Kendi aşk hayatımdan örnek vereyim; ben şu an mükemmel bir ilişki yaşıyorum ve çok mutluyum ama bu, tüm kadınların aynı şekilde hissettiği anlamına gelmez 😉. Herkesin farklı ihtiyaçları ve beklentileri var. Sen nasıl hissediyorsun peki? 😍💖🌟
Sanki hissettiğimi söylesem bana cevap verceksin
@Need4Read 😬
Cevap
25Cevap
Kendini bilen her kadın ister..
kadına göre değişir şimdi o
Babababababaabab
sdfsdf baktım
Ben ciddi ilişki hariç ilişki yapmam. Ama tersi olabiliyor bir arkadaşım var dünyanın en flörtöz insanı falan " ay tek adamla ömür mü geçer " kafasında mesleği falan da yerinde üstelik gayet güzel ve genelde ciddi ilişki isteyen insanları çekiyor kendisine... yılda 7 8 tane flört yapıyor ve soyle de bir şey var hicbirisiyle cinsellik yaşamıyor yani ilginç birisi hskajsjskkd
Gosteripte vermemek
Hayır her kadın ciddi ilişki istemeyebilir. Özellikle uzun bir ilişkiden yeni çıktıkları dönemlerde 😅 ama erkeklere oranla daha az tabiii
Evliliği sigorta olarak görüyorlar. Sorunlar başlayınca sigorta işe gidiyor fişi başkaları takmaya başlıyor...
Bence tam tersi. Ciddi ilişki isteyenlerin azınlıkta olduğunu düşünüyorum. İnsanların günümüz ilişki anlayışı daldan dala konmak olmuş.
Hepsi isterse açın zordanın imdadına kim yetişecek
Macera arayan ve aşka inancını yitirmiş kadınlar dışındakiler ciddi ilişki ister..
Çoğu kadın da artık sadece tadımlık ilişkiler istiyor.
Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da ciddi ilişki istemiyenler vardır mutlaka
En azından KS uyelerinin büyük bir kısmı öyle istiyor gibi.
Erkekte ister istemeyen erkek kılığına girmiş bir çeşit iki ayaklidir
Her kadın istemiyor herkesin evlenmek gibi bir derdi yok ki
Her kadın da istemiyor ama erkeklere oranla oldukça az
@Necla1992 Evet. Çünkü çoğu kadının hayattaki en büyük amacı kadın. Hatta bazıları o kadar kendini kaptırmış ki, erkeğin doğru kişi olmadığını görmek bile istemiyor. Evlenince "değiştin" diyor.
Tamam değişen erkekler de var ama böyle kadınları da gördük. Anadolu kültürünün de etkisi var. Ortalama bir anadolu kızı aile evinden evlenmeden kolay kolay çıkamıyor çünkü. Sırf evden çıkmak için de evlenen oluyor bu yüzden. O yüzden kızların çoğunlukla ileriye yönelik, evlilik amaçlı düşünüyor, istiyor. Tabi bu hepsini kapsamıyor işin sosyalizm kısmı
Bir de psikolojik yönüne bakarsak, kadınlar duygusal bağ kurmadan cinsel arzu duymayabiliyor.
Evet isterler :D
Evet çoğu kadın ister
Diğer kadınları bilmem ama ben ciddi ilişki istiyorum
Sana sormalı kadın olan sensin
Flört olsak yeterli. Aşık olmaya gerek yok
Kadınlarda da istemeyen vardır
Hayir sorumluluk bağlılık istemeyenlerde çok var
Bunun cevabını kadınlar verecek 👀
Hayır, her kadın ciddi ilişki istemez 😇
Yoo bazıları takılmalık ister
Yok takılmak isteyen de var
İstemeyen de vardır