• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Nasıl erkek ya da kadın seni ilişkiden koşarak uzaklaştırır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
128
Yapay Zekaya Sor
İkili ilişkiler bazen sevdirir bazen bezdirebilir. Sende hangisi bezdiriyor?
İkili ilişkiler bazen sevdirir bazen bezdirebilir. Sende hangisi bezdiriyor?

Yorumlara

⬇️⬇️

Nasıl erkek ya da kadın seni ilişkiden koşarak uzaklaştırır?
İlişki Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    1 yıl

Baskıcı, ne istediğini bilmeyen, sürekli kendi istediğim olsun, diyen savurgan, oturmasını kalkmasını bilmeyen, bencil, konuşmasını bilmeyen, rastgele patavatsız konuşan, tembel, iş yapmasını yemek yapmasını bilmeyen. Gel gör ki bunların çoğuna sahip bir eşim var 🤦

1
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🥲🥲

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      1 yıl

Yapacak bir şey yok. Bu da benim sınavımmış.

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

yay burcu mu yoksa?

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      1 yıl

@hayatyordubenibe ikizler.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@ertugrulkartal1903 Ertuğrul Bey ben ikizler ve akrebi gördüğüm yerde kaçarım. Bazıları maskülen karakterli hanımağa gibi. Bazıları da eşitlikçi falan değil kadın egemen feminist fikirleri rehber edinmiş, karşısındaki erkeği de bu fikirlerle manipüle eden kısacası dünyaya pembe gözlüklerle bakan tipler...

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı burçlar hakkında bilgim yoktu evlenirken. Şimdiki aklım olsa farklı olurdu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@fikretin_isyani soru sahibi biscolata akrep ama😆 Her akrep aynı değil derim😂😂

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@biscolatagirl Doğrudur tabi. Her şeyin bir istisnası olur. Belki de sizin yükseleniniz ve ay burcunuz daha ılımlı ya da zıt kutupta yer alan burçlar olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı evet öyle bir de ben Kasım ortasından sonraki akrep grubuyum onlar daha ılımlılar.😀

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

@ertugrulkartal1903 ikizler de sıkıntılı bi burç eğer yükselen veya ay burcunda su elementi falan yok ise anlayışsız bencil yapıda olabiliyor kişi. zaten ikizler ben merkezli bir burç. su elementlerinin en anlayışlısı da balıklardır. ay'ı balıkta olan bir ikizler tanıdım baya empatisi yüksek çok anlayışlı biriydi. mesela bi arkadaşım var terazi burcu kendisi. ama ay akrepte. merkürü de akrepte. çok sezgisel hareket ediyor adam gizemli bilinmesi zor olan şeyleri sezgileriyle hızla buluyor. terazi demeye bin şahit ister. Normalde terazilerden böyle sezgisel insan pek çıkmaz. Kendisi oğlak kadınıyla evli ve bin pişman evlendiği için. çünkü anlamıyor beni ve ruhsuz odun gibi diyor. o da burçlara sonradan merak sarmış, şimdiki aklım olsaydı burçlara göre hareket ederdim evlilikte diyor aynı senin gibi. Bazı insanlar burçları itibarsızlaştırmaya çalışsa da, bunlar çok sabit fikirli ve gelişime açık olmayan tipler genellikle. Burçlar %90 karakterleri yansıtıyor. ben de 3 aydır falan astrolojiyi araştırıyorum baya bi tutarlı. benim burç balık yükselen akrep. @fikretin_isyani dediği gibi cidden akrep'teki toksikliği bazen yansıtıyorum dışarıya. kinci tarafım ağır basabiliyor. benim diğer terazi burcu ay akrepte olan arkadaş bile kinlenmiş gibi konuşuyor bana bişey anlatırken aynı akrepler gibi davranıyor. akreplerde kinci taraf çok baskın gerçekten. özetle sadece burç değil doğum haritasının tümüne bakmak daha akıllıca olur. zira içgüdüsel dürtüleri ve duygusal tarafı ay burcu belirler. zihin ve zeka yapısını ise merkür. mars ve satürn zorluklara karşı kullandıgın yöntemi belirler. mesela mars başak olan insanlar çok detaycı olur. satürn başak veya akreplerde de öyle. bu arada su elementleri genellikle manipülatif ve kinci oluyor. en manipülatif çekilmez çile olanlar da yengeçlerdir. akrepler yine dobra ve yalansız oluyolar ama yengeçler çok yalancı ve kurnaz. her burcun bi kötü yanı mutlaka var. sadece ikizlere yüklenmek de sıkıntı. doğum haritasındaki uyum önemli.

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

sinastri denen bir şey var ben detaylarını araştırmadım ama onunla eşler arasında uyum olup olmadıgını anlayabiliyorlar. sadece güneş burcuna bakmak yüzeysel bilgi verir. haritanın tümüne bakmak lazım.

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      1 yıl

@hayatyordubenibe sende bayağı ilgilisin bu işlere.

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

@ertugrulkartal1903 benim ay ikizlerde o sebeple her bka merak oluşuyor bende ister istemez. son 3 aydır burçlar konusunda araştırma yapıp bilgi topluyom. yeni sayılırım yani. ilgi varsa her insan öğrenir istediğini kolayca. @biscolatagirl Kasım ortasından sonra doğduysan 3. dekanatsın sen. güneşin 20 derece üstünde akreptir büyük ihtimal. senin gruptaki akrep burçlarında balık'lık oluyor o sebeple daha sakin ve anlayışlı yapıda olabilirsin sen diğer akrep burçlarına göre. ay ve yükselen de önemli tabi. ve mars/merkür/satürn de.

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      1 yıl

@hayatyordubenibe bende ikizlerim ama erkek kadın ikizler çok farklı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@hayatyordubenibe aaa epey bilgilisin bu konuda bir sorumdan burcumla ilgili detaylar öğrendim epey😂Ben pek balık özellikleri taşımıyorum sakin anlayış evet de duygusal hic değilim mesela birini özleyemem görmedikçe tekrar ya da duymadıkça sesini ya da herkesin ağladığına ağlayamam gibi🙃

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

@biscolatagirl Balıkları yanlış tanıyorsun. ayrıca neptünün de etkisi var duygusallıkta. Doğum haritasında neptünü balık olanlar herşeye ağlayabilirler. Ben de balıkım ama ben de öyle ağlak biri değilim neptün oğlakta ve neptün için düşük konum oluyor oğlak. balık burcunun yöneticisi neptündür, kişiye hayalcilik, empati, sezgi yeteneği verir. Yani duygusal taraf haritadaki neptün burcuna göre değişebilir bu durum bir de ay burcu da etkiliyor duyguları. ben sadece bazen çok iyi empati yapabiliyorum. bazen başka insanların hissedemediği şeyleri hissedince bunlar nası hissedemiyor anlayamıyor bunları diye şaşırıyorum oralarda devreye giriyor güneş balıklık bende. yani duygusal ağlak olman gerekmiyor. tek bildiğim şey güneş 10 dereceye kadar olan akrepler safkan akreptir 1. dekanattır. 11-20 derece arasında olanlar ise 2. dekanattır onlarda yengeçlik var ve kanımca en tehlikeli grup onlar. 21-30 derecedeyse balık etkisi kendini gösterir o akrep olan kişide. Her grup için benzeri geçerlidir. Hava, toprak ve ateş elementlerinde de aynı böyledir. mesela adam terazi burcuysa ve 3. dekanatta doğmuş ise ikizler etkisi olur o kişide. 2. dekanattaysa kova etkisi yansır. her burç kendi içinde 3 bölüme ayrılır, diğer özellikleri ise mars, satürn, ay ve yükselenden alır. yani 100 binlerce farklı kombinasyon olan farklı kişilikler ortaya çıkarıyor doğum haritaları.

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

@ertugrulkartal1903 ikizlerin en kötü yanı çok konuşması ve herşeyden çabuk sıkılmaları. yüzeysel de olsa çok fazla şeyi merak ediyorlar. bilgi toplamada ustalar. benim ay ikizlerde ve kendi duygusal yapımdan çok net hissediyorum ikizler etkisini kendimde. herşeyden çabuk sıkılan biriyim ben de. ama aynı anda yüzeysel bile olsa çok fazla şeyi merak edip araştırmaz isem yaşayamam ölürüm 😂

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      1 yıl

@hayatyordubenibe kadınları çok konuşuyor evet 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@hayatyordubenibe ben değil astroloji diyor konuya ilgilisin anlaşılan astroloji yorumlayanlardan bunu bilmen gerekirdi.😌

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe

Ben 10 Mart 1989 doğumluyum.

Güneş burcum Balık, Ay Burcum Boğa, Yükselenim Başak.

Sence ben şu anda nasıl biriyim. Gelecekte nasıl biri olabilirim hocam.

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı

Saat 16:30 -18:30 arası doğmuş olmalısın doğru mu? Eğer doğru ise senin haritana baktım toprak elementi baskınısın sen. Hiç ateş elementin yok. Full toprak nerdeyse. bu seni garantici ve disiplinli bir kişilik yapar. risk almayı sevmezsin.

Maddi olarak güvende hissettiğinde duygusal olarak da güvende hissetmeni sağlar ay boğa seni. Çünkü ay burcu duyguları ve içgüdüsel dürtüleri tanımlıyor. Rahat cömert biri yapar seni. sahip olduklarını başkalarıyla paylaşmak hoşuna gidebilir. Rahatına , lükse, bolluğa düşkün olabilirsin, bunlar olursa duygusal yönden kendini iyi hissedersin.

Başak yükselene gelirsek en iyi yaptıgını bildiğin işlerde bile endişeye kapılıp mükemmel yapmadıgın düşüncesine kapılarak kendini çok ağır eleştirebilirsin. Yaptığın her işin kusursuz olmasını istersin. Başkalarına faydalı olmak ve yardım etmek istersin hep. Başarısız veya faydasız olduğunu düşünürsen kendini çok eleştirirsin. Yaptığın şeylerin sonucunu kontrol etme isteğin olur çünkü kaos ve karmaşadan korkarsın.

Mesela senin mars'ın boğada görünüyor. açıklaması ise şöyle;
      "Mars burcu Boğa olan insanlar inanılmaz derecede sabırlıdır ve bir hedefe ulaşmak için nasıl sebat edileceğini bilirler. Pes etmezler, inatçılardır, yavaş ve istikrarlı bir yaklaşımları vardır. Ayrıca çok düşünceli ve metodik olup kalite için çabalarlar. İnatçılık Boğa burcunun belirgin bir özelliğidir."

Venüsün balıkta görünüyor, sanatsal yeteneklerin olabilir senin.

Yorumla
    • hayatyordubenibe
      hayatyordubenibe
      1 yıl

@fikretin_isyani senin merkür kova'da görünüyor.

merkür kovalar şöyle;
      "Akılcı, bağımsız ve farklı bir iletişim yapıları vardır. Merkür Kovalar bilim, gelecekte olacaklar, uzay, astronomi ve astroloji gibi konulara ilgi duyar ve bu konularda yeteneklidir. Farklı düşüncelere açık ve vizyon sahibidirler. Bu nedenle çok fazla arkadaşa sahip olabilirler. Akıllarına yatmayan şeylere karşı şüpheyle yaklaşırlar. Her şeyin akılla çözülebileceğine inanabilirler ayrıca kendi akıllarını da çok beğenirler. Akıllar pazara çıkartılıp satılsa direkt kendi akıllarını alırlar. Gelişmiş bakış açıları sayesinde bir konuya farklı açılardan bakabilirler. Bu özellik de onların anlayışlı olmasını destekler. İyi bir arkadaştırlar."

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe Evet doğrudur. Doğum saatim 18:25

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe Ay burcum Boğa. Ama kendimi maddi duygusal anlamda hiç güvende hissetmiyorum.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe Konfor alanımdan hiç çıkamıyorum ama bu doğru.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe Bende başak mükemmelliği var bu da doğru ama bu ideale ulaşmak için verdiğim çabalar bende anksiyete sebebi ve bir süre sonra ağır depresyon ve tükenmişliğe itiyor beni

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe Yardımseverlik ve özeleştiri bu da en güçlü yönlerim doğrudur. Ama özeleştiri bende kendi kendimi yargılama gibi yan etki de meydana getiriyor

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@hayatyordubenibe Mars burcum Boğa ama benim mücadele gücüm ve direncim çok zayıf. Planlı programlı da değilim, metodolojik de değilim açıkçası

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

1. Çıplaklık derecesinde açık giyinen kadın. Mini etek, crop, dar pantolon, mayo, bikini, giyinen kadın. Sevgilimin yanımda giyinmesinin benim onu aldatmamdan bir farkı yok. Aldatan erkek başka kadınlara yürür. Aldatan kadın başka erkeklere yürümez. Görünüşüyle başka erkeklerin radarına girer.

2. Instagram'da devamlı story veren kadın... Sevgilisi olduğu halde bunu yapanın partnerine ve ilişkisine saygısı yoktur. İlişkisi sallantıdadır. Bu yüzden kendini kamuya açmıştır.

3. Erkek kankaları olan kadın... Siz onlara kanka gözüyle bakıyor olabilirsiniz de onlar size o gözle bakmıyor. Onlar size potansiyel partner ya da sevgili gözüyle bakıp bunu kamufle etmek için efendi erkek rolü yapan meriçler.

4. Özgürlüğüme düşkünüm diyen kadın... Bir kadında en red flag cümledir. Bu lafı duyduğum anda kaçarım. Ben daha şu cümleyi kuran bir kadından sağlıklı bir ilişki çıktığını ömrü hayatımda görmedim. İlişkisi sorumluluk gerektirir. İlişkisi olan insan özgür insan değil ilişkisine ve partnerine karşı sorumlulukları olan insandır.

Söyleyeceklerim bundan ibarettir.

#FİKRETDOĞAN

2
    0 Yorumla
  • __Rüveyda
    __Rüveyda Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 94%
    1 yıl

Sürekli yalan söyleyen her kızan mavi boncuk dağıtan saygısız olan ilgisiz olan çocuksu kaprisleri olan Özel günlere önem vermeyen bu kriterlere uymayan kişilerden pek hoşlanmam

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mavi boncuk aynen çok itici😑

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Düşüncesiz, vurdumduymaz, ben ben ben’ciler, sürekli bel altına kayan muhabbeti, trip ve naz yapan ve aşırı karamsar, bakımsız

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hepsini özetledin benim fikirlerimdeki helal🥂💜

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

🫰💞 güzel oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

📌🥂🥂🩷

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Teşekkür ederim 🌺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim💐

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

37

Cevap

28

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Hemen ellemeye çalışıyorsa açsa

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İtici evet😌

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Eğer sürekli ergen gibi trip atarsa.. çocuksu davranısa.. yaşı benle aynı ya da benden küçükse :D veya küfür ediyorsa.

1
    0 Yorumla
  • fewobligation
    fewobligation Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
    • Shit test mazeretiyle trip üstüne trip atan, naz yapan
    • Cinsiyet rolleriyle kafayı bozup her şeyi erkeğin sağlamasını bekleyen
    • Sürekli ilgilendiğimin onayını almaya çalışan
    • Beni eski sevgilileriyle ya da başka erkeklerle kıyaslayan, tatminsiz davranan
    • Benim kişiliğimden değil sahip olduklarımdan hoşlanan, duyguları ve düşünceleri olan bir insan gibi değil de ayaklı cüzdan muamelesi yapan

kadınlardan tiksiniyorum. Bırakın sevgili olmayı, arkadaş olsam bile kol mesafesinden yakınıma yaklaştırmam.

1
    0 Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Fazla trip atan, gönül almayı bilmeyen biri beni koşarak uzaklaştırır.

2
    0 Yorumla
  • Polyanna_444
    Polyanna_444 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Ne istedigini bilmeyen kararsiz net olmayan narsist manipulatif ciddi iliski istemeyen anneci olan senden maddiyat bekleyen meslegin icin senle olmak isteyen cok fazla karşicinsten arkadsi olan ćapkın tipler

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çapkınlıkla havalar atanda itici😑

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

Çapkindan olmaz zaten kuzum direkt çöp 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen öyle bebeksi💜🥂

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Geç yazan , hep işi olan , ilgisiz , kendini beğenmiş , dürüst davranmayan , her şeyi ben bilirim kafasında olan , her söylenene karışan kişiden soğurum uzaklaşırım.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok doğru uzaklaşma sebepleri👏🏻🥂

Yorumla
    • Sonumuzgeldi
      Sonumuzgeldi
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Hesab1
    Hesab1 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

1.50 alttan iş çeviren minyon kızlar.

Asla mutlu olmayan sürekli bir şeyler şikayet eden kızlar.

Gelecek planı olmayan kızlar.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

✅💯💯

Yorumla
    • Hesab1
      Hesab1
      1 yıl

Şu sessiz fazla makyaj yapamayan kendi halinde kitap okuyan iyi aile kızlarının zamanında değerini bilemedik kral. İşte biz erkeklerinde kronik problemi Allah'tan ben akıllandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sevgide şart olsun deneyimlemek gerek arada kötüleride😆

Yorumla
    • Hesab1
      Hesab1
      1 yıl

O kızı bulursam nikahı basacam

Yorumla
  • bayannc
    bayannc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Cimri, yalancı, flörtöz, korkak kısaca "karaktersiz"

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

👍🏻💯

Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Güveni zedeleyecek herhangi bir davranışı tüm güzel duygularımı sıfır noktasına taşır. Bir de hem suçlu hem güçlü davranan kendisine toz kondurmayan bencil kişilikte biri ise istemsizce soğurum.

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Tutarsız davranışlari , ağzından çıkan lafla yaptıklarınin aynı olmaması beni ilişkiden soğutur

4
    0 Yorumla
  • BenderRodriguez
    BenderRodriguez Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Su sekil berbat insanlar bana yaklasmasin

1
    0 Yorumla
  • GİDENLERDENN
    GİDENLERDENN Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Kadın gibi trip yapan, özür dilemeyi gönül almayı bilmeyen, hep kendini haklı gören iletişim sıkıntısı olan, kaba konuşan, saygısız davranan biri

1
    0 Yorumla
  • düşşperisi
    düşşperisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Önüne gelenle flörtleşen, çapkın, küfürlü konuşan kaba, yalancı, merhametsiz, dolandırıcı, zalim, anlayışsız , bencil, , narsist bu özelliklerden herhangi biri varsa

1
    3 Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      1 yıl

İste ben de hic biri. yokk

Yorumla
    • düşşperisi
      düşşperisi
      1 yıl

@özgür1022 ahah tebrik ederim👍

Yorumla
    • özgür1022
      özgür1022
      1 yıl

👐👍

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Küfreden, yalansız konuşmayan, her konuda kendisini öven, fanatik, ikiyüzlü, abaza erkeklerden ışık hızında uzaklaşırım..

1
    0 Yorumla
  • tarihmeleği101
    tarihmeleği101 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.

Her şeyime karışan, küfürlü konuşan, aşırı kıskanç adamın; benim hayatımda yeri yok.

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    1 yıl

Yobaz
    İletişim özürlüsü
    Alkolik
    kanka
    Bakımsız

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Eril olmayan, dedikodu yapan, maço gibi triplere girmesi, kısıtlaması karışmasi falan

1
    0 Yorumla
  • Okan_evl_ist
    Okan_evl_ist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl

Kaprisli, kıskanç, ilgi delisi, bencil bir kadın beni uzaklaştırır...

1
    0 Yorumla
  • Güzelamadertli
    Güzelamadertli Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kıskandırmaya çalışan danışma gereği duymayan ve hayvan sevmeyen erkek! 😌

1
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

kadınların yüzde 90 kesimi aşırı ilgiden sıkılır kaçar ama erkek yalan söyleyen kadından uzaklaşır

1
    0 Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Egoist insanları sevmem. İnsanları hor gören, yukarıdan bakanlar da dahil.

1
    0 Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.

Bencil, ahlaksız, sapık, pasaklı, herhangi bir içki türü bir şey içen, cimri, keko... vs. vs.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İlgi vermek nedir bilmeyen, yapmacıktan veya istemeye istemeye davranan, dürüst olmayan, yalan söyleyen, açık konuşmayan.. insandan kaçarım.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Trip atan
    Redpill hayranı
    Egolu
    Annesi cadı olan
    Uyumsuz olması
    Sapık
    Başka kızlara bakan
    Cinsiyetçi olan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Resimdeki sensen guzelmisin ha. Keşke yakışıklı fit olsaydım seni kapardim. Ama tipsizm yokluktayim offf

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim:)) ama soruya cevap vermeyi es geçmişsin beni överken 😂😂Teşekkürler gömme kendini güzellik bir bütündür iç dış💫

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahaha iç dış bütün tmmnda ben tipsizim.. sizin gibi güzel kızlar yakışıklı erkek seviyo.. tipsiz erkeğe bakmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Değişir o sempatik ve zeki olması önemli bende ilk başta.😂

Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Amacı cinsellik olan çıkarcı cimri kaba sevgi göstermeyen

0
    0 Yorumla
  • Öylesineeebiiiriiii
    Öylesineeebiiiriiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Narsistler. Manipüle yeteneklerini baya geliştirdikleri için önce narsist olduklarını anlamıyorsun, ama farkına varınca koşarak uzaklaşın

1
    0 Yorumla
  • HBsrr
    HBsrr Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 43%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Detaycı karıları sevmem

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam:DD

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Dırdırı çok olan isteği bitmeyen kadın 😂

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkeklerinde bitmiyor ama bazen istekleri aaa😆

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Üretimde kadınlar üzerine her şey nerdeyse ona ne demeli 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İki taraftada zaman zaman eşitlenebiliyor durum😆

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Ama nedense her zaman = Kadın haklı 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle iddiam yok kadın olarak efendim😂😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Zaten alenen demiyorsunuz efenim 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben objektifim bayım😀😆😆

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Teşekkür ederim bayan 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Bu tutumunuzdan dolayı bir adet Ülker çikolatalı gofret kazandınız 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kutu biscolata mood tercih olurdu😂😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Tabi ama kafama yeme ihtimalini göze alarak ilk bunu dedim 😂

Yorumla
  • Kahraman006
    Kahraman006 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Yalan söyleyen birisi olursa mutlaka mesafe koyarım

1
    0 Yorumla
  • blange
    blange Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Beynini kullanamıyorsa

1
    0 Yorumla
  • Eade_
    Eade_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Beni kısıtlamaya çalışması ve kaba olması

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Laubali

1
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Serseri, güvenilmez, yalancı, çapkın erkek

1
    0 Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Cimri yalancı biriyse

1
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Liste uzun ama bir tanesini yazayım. Çıkarcı.

1
    0 Yorumla
  • _o_X_o_
    _o_X_o_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kendiniz beğenmiş, egoist tipler.

1
    0 Yorumla
  • UnCanny00
    UnCanny00 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 98%
    1 yıl

Valla bir sürü etmen var ben çabuk soğuyorum

1
    0 Yorumla
  • bosvergitsinn35
    bosvergitsinn35 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Trip atan, ayran gönüllü biri

1
    0 Yorumla
  • inforever
    inforever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

Narsist biriyse geri adım kaçar

1
    0 Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bencil insanlardan her türlü uzaklaşırım.

1
    0 Yorumla
  • Samurai1251
    Samurai1251 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çakal gibi olan kadinlar.

1
    0 Yorumla
  • Emre_2
    Emre_2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

agresif ağzı bozuk kız dev kırmızı bayrak

1
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Saygısız ve merhametsiz birisi uzaklaştırır.

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Eeee hani nefes alsa yetiyordu :)

1
    0 Yorumla
  • fenerlihüso
    fenerlihüso Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    1 yıl

Kendisini vazgeçilmez sanan

1
    0 Yorumla
  • Asortik_Kız
    Asortik_Kız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 86%
    1 yıl

Bencil, yalancı, inkârcı olması beni iter.

1
    0 Yorumla
  • siyahatlıasilprenses
    siyahatlıasilprenses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    1 yıl

Kaba ve anlayışsız okuzlerden

1
    0 Yorumla
  • GlahBah
    GlahBah Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 98%
    1 yıl

Uzaklaşmak için ilişki kurmayız.

1
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

kızlarla samimi oluşu

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen gıcık kaptırıcı😑

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her konuda yalancı ve kaba

1
    0 Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Fazla samimi ilgi hastası şımarık.

1
    0 Yorumla
  • McBlingPrincess97
    McBlingPrincess97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Kaba ve kültürsüz

2
    0 Yorumla
  • User24354
    User24354 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

benımle alay eden beni gormezden gelen

1
    0 Yorumla
  • 1Ay_Işığı
    1Ay_Işığı Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 43%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.

kardeşim erkek

1
    0 Yorumla
  • Allermes
    Allermes Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Tutarsız🤷‍♀️😂

1
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Yalancı aldatan

1
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyfendisi
    KaradenizBeyfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Gösteriş meraklısı

1
    0 Yorumla
  • Zena24356
    Zena24356 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

İlgisiz

1
    0 Yorumla
  • woodist
    woodist Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 46%
    1 yıl

tripli kadınlar

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nasıl erkek ya da kadın seni ilişkiden koşarak uzaklaştırır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Karşınızdaki sevgilinizde iz bırakmadan nasıl ayrılırsınız? 58 cevap verildi
Bir erkekten nasıl ayrılınır? 19 cevap verildi
Bağlandıgınız bir insanı nasıl bırakırsınız veya nasıl bıraktınız? 19 cevap verildi
Bir erkekten onu üzmeden nasıl ayrılırsın? 34 cevap verildi
Sevdiğin birisinden nasıl uzaklaşılır? 8 cevap verildi
Bağlanan birinden nasıl ayrılırsınız? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨