Yorumlara
⬇️⬇️

Yorumlara
⬇️⬇️
Baskıcı, ne istediğini bilmeyen, sürekli kendi istediğim olsun, diyen savurgan, oturmasını kalkmasını bilmeyen, bencil, konuşmasını bilmeyen, rastgele patavatsız konuşan, tembel, iş yapmasını yemek yapmasını bilmeyen. Gel gör ki bunların çoğuna sahip bir eşim var 🤦
🥲🥲
Yapacak bir şey yok. Bu da benim sınavımmış.
yay burcu mu yoksa?
@hayatyordubenibe ikizler.
@ertugrulkartal1903 Ertuğrul Bey ben ikizler ve akrebi gördüğüm yerde kaçarım. Bazıları maskülen karakterli hanımağa gibi. Bazıları da eşitlikçi falan değil kadın egemen feminist fikirleri rehber edinmiş, karşısındaki erkeği de bu fikirlerle manipüle eden kısacası dünyaya pembe gözlüklerle bakan tipler...
@Fikretin_İsyanı burçlar hakkında bilgim yoktu evlenirken. Şimdiki aklım olsa farklı olurdu.
@fikretin_isyani soru sahibi biscolata akrep ama😆 Her akrep aynı değil derim😂😂
@biscolatagirl Doğrudur tabi. Her şeyin bir istisnası olur. Belki de sizin yükseleniniz ve ay burcunuz daha ılımlı ya da zıt kutupta yer alan burçlar olabilir.
@Fikretin_İsyanı evet öyle bir de ben Kasım ortasından sonraki akrep grubuyum onlar daha ılımlılar.😀
@ertugrulkartal1903 ikizler de sıkıntılı bi burç eğer yükselen veya ay burcunda su elementi falan yok ise anlayışsız bencil yapıda olabiliyor kişi. zaten ikizler ben merkezli bir burç. su elementlerinin en anlayışlısı da balıklardır. ay'ı balıkta olan bir ikizler tanıdım baya empatisi yüksek çok anlayışlı biriydi. mesela bi arkadaşım var terazi burcu kendisi. ama ay akrepte. merkürü de akrepte. çok sezgisel hareket ediyor adam gizemli bilinmesi zor olan şeyleri sezgileriyle hızla buluyor. terazi demeye bin şahit ister. Normalde terazilerden böyle sezgisel insan pek çıkmaz. Kendisi oğlak kadınıyla evli ve bin pişman evlendiği için. çünkü anlamıyor beni ve ruhsuz odun gibi diyor. o da burçlara sonradan merak sarmış, şimdiki aklım olsaydı burçlara göre hareket ederdim evlilikte diyor aynı senin gibi. Bazı insanlar burçları itibarsızlaştırmaya çalışsa da, bunlar çok sabit fikirli ve gelişime açık olmayan tipler genellikle. Burçlar %90 karakterleri yansıtıyor. ben de 3 aydır falan astrolojiyi araştırıyorum baya bi tutarlı. benim burç balık yükselen akrep. @fikretin_isyani dediği gibi cidden akrep'teki toksikliği bazen yansıtıyorum dışarıya. kinci tarafım ağır basabiliyor. benim diğer terazi burcu ay akrepte olan arkadaş bile kinlenmiş gibi konuşuyor bana bişey anlatırken aynı akrepler gibi davranıyor. akreplerde kinci taraf çok baskın gerçekten. özetle sadece burç değil doğum haritasının tümüne bakmak daha akıllıca olur. zira içgüdüsel dürtüleri ve duygusal tarafı ay burcu belirler. zihin ve zeka yapısını ise merkür. mars ve satürn zorluklara karşı kullandıgın yöntemi belirler. mesela mars başak olan insanlar çok detaycı olur. satürn başak veya akreplerde de öyle. bu arada su elementleri genellikle manipülatif ve kinci oluyor. en manipülatif çekilmez çile olanlar da yengeçlerdir. akrepler yine dobra ve yalansız oluyolar ama yengeçler çok yalancı ve kurnaz. her burcun bi kötü yanı mutlaka var. sadece ikizlere yüklenmek de sıkıntı. doğum haritasındaki uyum önemli.
sinastri denen bir şey var ben detaylarını araştırmadım ama onunla eşler arasında uyum olup olmadıgını anlayabiliyorlar. sadece güneş burcuna bakmak yüzeysel bilgi verir. haritanın tümüne bakmak lazım.
@hayatyordubenibe sende bayağı ilgilisin bu işlere.
@ertugrulkartal1903 benim ay ikizlerde o sebeple her bka merak oluşuyor bende ister istemez. son 3 aydır burçlar konusunda araştırma yapıp bilgi topluyom. yeni sayılırım yani. ilgi varsa her insan öğrenir istediğini kolayca. @biscolatagirl Kasım ortasından sonra doğduysan 3. dekanatsın sen. güneşin 20 derece üstünde akreptir büyük ihtimal. senin gruptaki akrep burçlarında balık'lık oluyor o sebeple daha sakin ve anlayışlı yapıda olabilirsin sen diğer akrep burçlarına göre. ay ve yükselen de önemli tabi. ve mars/merkür/satürn de.
@hayatyordubenibe bende ikizlerim ama erkek kadın ikizler çok farklı.
@hayatyordubenibe aaa epey bilgilisin bu konuda bir sorumdan burcumla ilgili detaylar öğrendim epey😂Ben pek balık özellikleri taşımıyorum sakin anlayış evet de duygusal hic değilim mesela birini özleyemem görmedikçe tekrar ya da duymadıkça sesini ya da herkesin ağladığına ağlayamam gibi🙃
@biscolatagirl Balıkları yanlış tanıyorsun. ayrıca neptünün de etkisi var duygusallıkta. Doğum haritasında neptünü balık olanlar herşeye ağlayabilirler. Ben de balıkım ama ben de öyle ağlak biri değilim neptün oğlakta ve neptün için düşük konum oluyor oğlak. balık burcunun yöneticisi neptündür, kişiye hayalcilik, empati, sezgi yeteneği verir. Yani duygusal taraf haritadaki neptün burcuna göre değişebilir bu durum bir de ay burcu da etkiliyor duyguları. ben sadece bazen çok iyi empati yapabiliyorum. bazen başka insanların hissedemediği şeyleri hissedince bunlar nası hissedemiyor anlayamıyor bunları diye şaşırıyorum oralarda devreye giriyor güneş balıklık bende. yani duygusal ağlak olman gerekmiyor. tek bildiğim şey güneş 10 dereceye kadar olan akrepler safkan akreptir 1. dekanattır. 11-20 derece arasında olanlar ise 2. dekanattır onlarda yengeçlik var ve kanımca en tehlikeli grup onlar. 21-30 derecedeyse balık etkisi kendini gösterir o akrep olan kişide. Her grup için benzeri geçerlidir. Hava, toprak ve ateş elementlerinde de aynı böyledir. mesela adam terazi burcuysa ve 3. dekanatta doğmuş ise ikizler etkisi olur o kişide. 2. dekanattaysa kova etkisi yansır. her burç kendi içinde 3 bölüme ayrılır, diğer özellikleri ise mars, satürn, ay ve yükselenden alır. yani 100 binlerce farklı kombinasyon olan farklı kişilikler ortaya çıkarıyor doğum haritaları.
@ertugrulkartal1903 ikizlerin en kötü yanı çok konuşması ve herşeyden çabuk sıkılmaları. yüzeysel de olsa çok fazla şeyi merak ediyorlar. bilgi toplamada ustalar. benim ay ikizlerde ve kendi duygusal yapımdan çok net hissediyorum ikizler etkisini kendimde. herşeyden çabuk sıkılan biriyim ben de. ama aynı anda yüzeysel bile olsa çok fazla şeyi merak edip araştırmaz isem yaşayamam ölürüm 😂
@hayatyordubenibe kadınları çok konuşuyor evet 😄
@hayatyordubenibe ben değil astroloji diyor konuya ilgilisin anlaşılan astroloji yorumlayanlardan bunu bilmen gerekirdi.😌
@hayatyordubenibe
Ben 10 Mart 1989 doğumluyum.
Güneş burcum Balık, Ay Burcum Boğa, Yükselenim Başak.
Sence ben şu anda nasıl biriyim. Gelecekte nasıl biri olabilirim hocam.
@Fikretin_İsyanı
Saat 16:30 -18:30 arası doğmuş olmalısın doğru mu? Eğer doğru ise senin haritana baktım toprak elementi baskınısın sen. Hiç ateş elementin yok. Full toprak nerdeyse. bu seni garantici ve disiplinli bir kişilik yapar. risk almayı sevmezsin.
Maddi olarak güvende hissettiğinde duygusal olarak da güvende hissetmeni sağlar ay boğa seni. Çünkü ay burcu duyguları ve içgüdüsel dürtüleri tanımlıyor. Rahat cömert biri yapar seni. sahip olduklarını başkalarıyla paylaşmak hoşuna gidebilir. Rahatına , lükse, bolluğa düşkün olabilirsin, bunlar olursa duygusal yönden kendini iyi hissedersin.
Başak yükselene gelirsek en iyi yaptıgını bildiğin işlerde bile endişeye kapılıp mükemmel yapmadıgın düşüncesine kapılarak kendini çok ağır eleştirebilirsin. Yaptığın her işin kusursuz olmasını istersin. Başkalarına faydalı olmak ve yardım etmek istersin hep. Başarısız veya faydasız olduğunu düşünürsen kendini çok eleştirirsin. Yaptığın şeylerin sonucunu kontrol etme isteğin olur çünkü kaos ve karmaşadan korkarsın.
Mesela senin mars'ın boğada görünüyor. açıklaması ise şöyle;
"Mars burcu Boğa olan insanlar inanılmaz derecede sabırlıdır ve bir hedefe ulaşmak için nasıl sebat edileceğini bilirler. Pes etmezler, inatçılardır, yavaş ve istikrarlı bir yaklaşımları vardır. Ayrıca çok düşünceli ve metodik olup kalite için çabalarlar. İnatçılık Boğa burcunun belirgin bir özelliğidir."
Venüsün balıkta görünüyor, sanatsal yeteneklerin olabilir senin.
@fikretin_isyani senin merkür kova'da görünüyor.
merkür kovalar şöyle;
"Akılcı, bağımsız ve farklı bir iletişim yapıları vardır. Merkür Kovalar bilim, gelecekte olacaklar, uzay, astronomi ve astroloji gibi konulara ilgi duyar ve bu konularda yeteneklidir. Farklı düşüncelere açık ve vizyon sahibidirler. Bu nedenle çok fazla arkadaşa sahip olabilirler. Akıllarına yatmayan şeylere karşı şüpheyle yaklaşırlar. Her şeyin akılla çözülebileceğine inanabilirler ayrıca kendi akıllarını da çok beğenirler. Akıllar pazara çıkartılıp satılsa direkt kendi akıllarını alırlar. Gelişmiş bakış açıları sayesinde bir konuya farklı açılardan bakabilirler. Bu özellik de onların anlayışlı olmasını destekler. İyi bir arkadaştırlar."
@hayatyordubenibe Evet doğrudur. Doğum saatim 18:25
@hayatyordubenibe Ay burcum Boğa. Ama kendimi maddi duygusal anlamda hiç güvende hissetmiyorum.
@hayatyordubenibe Konfor alanımdan hiç çıkamıyorum ama bu doğru.
@hayatyordubenibe Bende başak mükemmelliği var bu da doğru ama bu ideale ulaşmak için verdiğim çabalar bende anksiyete sebebi ve bir süre sonra ağır depresyon ve tükenmişliğe itiyor beni
@hayatyordubenibe Yardımseverlik ve özeleştiri bu da en güçlü yönlerim doğrudur. Ama özeleştiri bende kendi kendimi yargılama gibi yan etki de meydana getiriyor
@hayatyordubenibe Mars burcum Boğa ama benim mücadele gücüm ve direncim çok zayıf. Planlı programlı da değilim, metodolojik de değilim açıkçası
1. Çıplaklık derecesinde açık giyinen kadın. Mini etek, crop, dar pantolon, mayo, bikini, giyinen kadın. Sevgilimin yanımda giyinmesinin benim onu aldatmamdan bir farkı yok. Aldatan erkek başka kadınlara yürür. Aldatan kadın başka erkeklere yürümez. Görünüşüyle başka erkeklerin radarına girer.
2. Instagram'da devamlı story veren kadın... Sevgilisi olduğu halde bunu yapanın partnerine ve ilişkisine saygısı yoktur. İlişkisi sallantıdadır. Bu yüzden kendini kamuya açmıştır.
3. Erkek kankaları olan kadın... Siz onlara kanka gözüyle bakıyor olabilirsiniz de onlar size o gözle bakmıyor. Onlar size potansiyel partner ya da sevgili gözüyle bakıp bunu kamufle etmek için efendi erkek rolü yapan meriçler.
4. Özgürlüğüme düşkünüm diyen kadın... Bir kadında en red flag cümledir. Bu lafı duyduğum anda kaçarım. Ben daha şu cümleyi kuran bir kadından sağlıklı bir ilişki çıktığını ömrü hayatımda görmedim. İlişkisi sorumluluk gerektirir. İlişkisi olan insan özgür insan değil ilişkisine ve partnerine karşı sorumlulukları olan insandır.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Sürekli yalan söyleyen her kızan mavi boncuk dağıtan saygısız olan ilgisiz olan çocuksu kaprisleri olan Özel günlere önem vermeyen bu kriterlere uymayan kişilerden pek hoşlanmam
Mavi boncuk aynen çok itici😑
Düşüncesiz, vurdumduymaz, ben ben ben’ciler, sürekli bel altına kayan muhabbeti, trip ve naz yapan ve aşırı karamsar, bakımsız
Hepsini özetledin benim fikirlerimdeki helal🥂💜
🫰💞 güzel oldu
📌🥂🥂🩷
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim💐
Cevap
28Cevap
Hemen ellemeye çalışıyorsa açsa
İtici evet😌
Eğer sürekli ergen gibi trip atarsa.. çocuksu davranısa.. yaşı benle aynı ya da benden küçükse :D veya küfür ediyorsa.
kadınlardan tiksiniyorum. Bırakın sevgili olmayı, arkadaş olsam bile kol mesafesinden yakınıma yaklaştırmam.
Fazla trip atan, gönül almayı bilmeyen biri beni koşarak uzaklaştırır.
Ne istedigini bilmeyen kararsiz net olmayan narsist manipulatif ciddi iliski istemeyen anneci olan senden maddiyat bekleyen meslegin icin senle olmak isteyen cok fazla karşicinsten arkadsi olan ćapkın tipler
Çapkınlıkla havalar atanda itici😑
Çapkindan olmaz zaten kuzum direkt çöp 😉
Aynen öyle bebeksi💜🥂
Geç yazan , hep işi olan , ilgisiz , kendini beğenmiş , dürüst davranmayan , her şeyi ben bilirim kafasında olan , her söylenene karışan kişiden soğurum uzaklaşırım.
Çok doğru uzaklaşma sebepleri👏🏻🥂
Aynen
1.50 alttan iş çeviren minyon kızlar.
Asla mutlu olmayan sürekli bir şeyler şikayet eden kızlar.
Gelecek planı olmayan kızlar.
✅💯💯
Sevgide şart olsun deneyimlemek gerek arada kötüleride😆
Cimri, yalancı, flörtöz, korkak kısaca "karaktersiz"
👍🏻💯
Güveni zedeleyecek herhangi bir davranışı tüm güzel duygularımı sıfır noktasına taşır. Bir de hem suçlu hem güçlü davranan kendisine toz kondurmayan bencil kişilikte biri ise istemsizce soğurum.
Tutarsız davranışlari , ağzından çıkan lafla yaptıklarınin aynı olmaması beni ilişkiden soğutur

Su sekil berbat insanlar bana yaklasmasin
Kadın gibi trip yapan, özür dilemeyi gönül almayı bilmeyen, hep kendini haklı gören iletişim sıkıntısı olan, kaba konuşan, saygısız davranan biri
Önüne gelenle flörtleşen, çapkın, küfürlü konuşan kaba, yalancı, merhametsiz, dolandırıcı, zalim, anlayışsız , bencil, , narsist bu özelliklerden herhangi biri varsa
@özgür1022 ahah tebrik ederim👍
Küfreden, yalansız konuşmayan, her konuda kendisini öven, fanatik, ikiyüzlü, abaza erkeklerden ışık hızında uzaklaşırım..
Her şeyime karışan, küfürlü konuşan, aşırı kıskanç adamın; benim hayatımda yeri yok.
Yobaz
İletişim özürlüsü
Alkolik
kanka
Bakımsız
Eril olmayan, dedikodu yapan, maço gibi triplere girmesi, kısıtlaması karışmasi falan
Kaprisli, kıskanç, ilgi delisi, bencil bir kadın beni uzaklaştırır...
Kıskandırmaya çalışan danışma gereği duymayan ve hayvan sevmeyen erkek! 😌
kadınların yüzde 90 kesimi aşırı ilgiden sıkılır kaçar ama erkek yalan söyleyen kadından uzaklaşır
Egoist insanları sevmem. İnsanları hor gören, yukarıdan bakanlar da dahil.
Bencil, ahlaksız, sapık, pasaklı, herhangi bir içki türü bir şey içen, cimri, keko... vs. vs.
İlgi vermek nedir bilmeyen, yapmacıktan veya istemeye istemeye davranan, dürüst olmayan, yalan söyleyen, açık konuşmayan.. insandan kaçarım.
Trip atan
Redpill hayranı
Egolu
Annesi cadı olan
Uyumsuz olması
Sapık
Başka kızlara bakan
Cinsiyetçi olan
Resimdeki sensen guzelmisin ha. Keşke yakışıklı fit olsaydım seni kapardim. Ama tipsizm yokluktayim offf
Benim:)) ama soruya cevap vermeyi es geçmişsin beni överken 😂😂Teşekkürler gömme kendini güzellik bir bütündür iç dış💫
Hahaha iç dış bütün tmmnda ben tipsizim.. sizin gibi güzel kızlar yakışıklı erkek seviyo.. tipsiz erkeğe bakmaz
Değişir o sempatik ve zeki olması önemli bende ilk başta.😂
Amacı cinsellik olan çıkarcı cimri kaba sevgi göstermeyen
Narsistler. Manipüle yeteneklerini baya geliştirdikleri için önce narsist olduklarını anlamıyorsun, ama farkına varınca koşarak uzaklaşın
Detaycı karıları sevmem
Tamam:DD
Dırdırı çok olan isteği bitmeyen kadın 😂
Erkeklerinde bitmiyor ama bazen istekleri aaa😆
İki taraftada zaman zaman eşitlenebiliyor durum😆
Öyle iddiam yok kadın olarak efendim😂😂
Ben objektifim bayım😀😆😆
Rica ederim😂
Kutu biscolata mood tercih olurdu😂😂
Yalan söyleyen birisi olursa mutlaka mesafe koyarım
Beynini kullanamıyorsa
Beni kısıtlamaya çalışması ve kaba olması
Laubali
Serseri, güvenilmez, yalancı, çapkın erkek
Cimri yalancı biriyse
Liste uzun ama bir tanesini yazayım. Çıkarcı.
Kendiniz beğenmiş, egoist tipler.
Valla bir sürü etmen var ben çabuk soğuyorum
Trip atan, ayran gönüllü biri
Narsist biriyse geri adım kaçar
Bencil insanlardan her türlü uzaklaşırım.
Çakal gibi olan kadinlar.
agresif ağzı bozuk kız dev kırmızı bayrak
Saygısız ve merhametsiz birisi uzaklaştırır.
Eeee hani nefes alsa yetiyordu :)
Kendisini vazgeçilmez sanan
Bencil, yalancı, inkârcı olması beni iter.
Kaba ve anlayışsız okuzlerden
Uzaklaşmak için ilişki kurmayız.
kızlarla samimi oluşu
Aynen gıcık kaptırıcı😑
Her konuda yalancı ve kaba
Fazla samimi ilgi hastası şımarık.
Kaba ve kültürsüz
benımle alay eden beni gormezden gelen
kardeşim erkek
Tutarsız🤷♀️😂
Yalancı aldatan
Gösteriş meraklısı