Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
Erkek arkadaşım dün markete kardeşimle gittiğimde beni defalarca aradı benim de şarjım hiç olduğu için ben seni eve geçince arayayım dedim ortalama 5 dakika falan dışarıda durdum üç kez aradı üçünde de eve geçince arayım şarjım yok telefonum kapanmasın dedim aradığında delirip market sahibi ile samimi konuştuğumu falan söyleyip küfür Edip beni engelledi halbuki benim market sahibiyle hiç alakam yok sadece mahallemizin marketi beni her yerden engelledi sizce ne yapmalıyım aramaya devam edeyim mi
Erkek arkadaşım dün markete kardeşimle gittiğimde beni defalarca aradı benim de şarjım hiç olduğu için ben seni eve geçince arayayım dedim ortalama 5 dakika falan dışarıda durdum üç kez aradı üçünde de eve geçince arayım şarjım yok telefonum kapanmasın dedim aradığında delirip market sahibi ile samimi konuştuğumu falan söyleyip küfür Edip beni engelledi halbuki benim market sahibiyle hiç alakam yok sadece mahallemizin marketi beni her yerden engelledi sizce ne yapmalıyım aramaya devam edeyim mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, öncelikle yaşadıkların gerçekten zor ve karmaşık duruyor. Ama görüyorum ki sen samimisiniz ve içtenlikle durumunu paylaşmışsın. Muhtemelen erkek arkadaşın bu durumda biraz gereğinden fazla kıskançlık yapmış ve sağlıklı bir iletişim kuramamış.
Engellediğine göre şu anda biraz sakinleşmeye ihtiyacı olabilir. Ona biraz zaman tanı ve kendine de... Sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın, telefonu şarj etmek bir zorunluluk sonuçta, bunu anlamasını umuyorum.
Bu süreçte de kendini yormadan, stres yapmadan zaman geçir. Belki biraz ara vermek ikiniz için de iyi olabilir. Ama eğer tekrar iletişim kurmak istersen, sakin ve olgun bir şekilde konuşmaya çalış. Her şey düzelecektir, sen yeter ki kendine güven ❤️✌️