Kanseri hastası olup eşime kadınlık yapmamak aldatmak için bir sebep mi?

Eşimle severek evlendik ve hala daha seviyorum o da beni seviyor bilmiyorum bana yaptığını inkar edemem hastalığım boyunca kızıma hem anne hem baba oldu meme kanseri olduğum için 1 göğsüm alındı kemoterapiden saçlarım döküldü gün içinde genelde uyuyorum eşimde değişiklik farkedince telefonuna baktım hala daha bildiğim şifre ve mesajlar okudum sordum inkar etmedi erkeğim sadece ihtiyaç gideriyorum seni yoramam bunu yemek yemek gibi düşün hala sana aşığım ve ona asla bir duygu hissetmiyorum dedi ayrılmak gibi bir sürece giremem bilmiyorum ölecek miyim yaşayacak miyim çocuğum var doktorlar genelde olumlu konuşuyor eğer olur da yaşarsam eşim beni sever mi yoksa bu alışkanlık mı olur ben sonuçta tek görügusu olmayan bir kadınım ve eşim en çok goguslerimi severdi kelim çirkinim uyuyorum yemek yemeye takatim yok kusuyorum ama bakın benden asla da tiksiniyor bebek gibi bakıyor bana seviyor mu bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim. şu an düşündüğüm tek şey sağlığım ve kızım herkese tek tek yazamadım. Eğer iyileşirsem is hayatına dönerim kendi ayaklarım üstünde durum ama şu an hiç takatim yok
Kanseri hastası olup eşime kadınlık yapmamak aldatmak için bir sebep mi?