Uğruna değecek biri olsaydı, tuhaf hareketler yapmaz doğru düzgün konuşur, dinler, çözmeye çalışırdı. Taktik izleyenden de egosunu tatmin edenden de hayr gelmez boşverin.
Bazı insanlar sizi sevmez istemez ama sizin ona olan ilginizle kendisini besler. İlginiz kesildiğinde üzerinize düşerse ya da sitem ederse bu da göstermeliktir. Sevmek böyle bir şey değil. Ergence boş iş bunlar
O zaman sağlık olsun. yapacak bisey yok. senden de değerli bir varlık yok bunu unutma. baskalarını kendinden değerli görür, ulaşılamaz zannedersen hep böyle devam eder. madem seninle görüşmek istemiyor ve heryerden engellemiş, bu senin için asla bir kayıp olmamalı. sana değer verene karşılık ver iteni kakanı değil..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevmiyorsa, istemiyorsa kendinizi rezil etmeyin onu da havaya sokmayın bence.
Hayatımda kimse yok, biri için savaştım ama değmedi.
Haklısın değmez artık sanki
Uğruna değecek biri olsaydı, tuhaf hareketler yapmaz doğru düzgün konuşur, dinler, çözmeye çalışırdı. Taktik izleyenden de egosunu tatmin edenden de hayr gelmez boşverin.
Günlerce yazdım sürekli görüldü atıyo bide. Her zaman bunu yapardı. Değişik bi tip. Gittim en malına değer verdim
Bazı insanlar sizi sevmez istemez ama sizin ona olan ilginizle kendisini besler. İlginiz kesildiğinde üzerinize düşerse ya da sitem ederse bu da göstermeliktir. Sevmek böyle bir şey değil. Ergence boş iş bunlar
Ergence zaten. O değil sürekli kendimi sucladim boşu boşuna
Boşverin. Kendinize değer verin ve faydalı şeylerle ilgilenip kendinizi geliştirin ona nispet yapmayın hayatınızın merkezine kendinizi koyun
Öyle bişi yok zaten kendime ayıp ettim haklısın
Değer birine denk gelmek dileğiyle
Nasib. Hiç belli olmaz. Doğru insan kendini bildiği müddetçe her yerde doğrudur aslında.
Bazı insanlar gerçekte başka sanalda başka o yüzden insanlar önyargılı ama doğru insan her yerde doğrudur
Gerçekten hiç belli olmaz. :) doğru insana açız. Hemde çok...
Aynen vallahi sosyal medyadaki egoyu gerçekte takınamıyolar. Uyuşmuyor çünkü. :)
Sohbet ederiz diye düşünmüştüm ondan ekledim
Profil, paylaşımlar, takipçiler vs lâubâli geldi
Çoğu eski de neyse Doğrudur
Bir ara siteye uğrayıp kısa kalıp gitmiştim o zaman da eklemiştiniz yine aynı tepkiyi vermiştim
Yok daha neler karıştırdın galiba
Ben 1 yıldan fazladır kullanmıyorum belki 1 hafta olmadı uygulamayı indireli
Yok karıştırmadım. Bazen uzun bazen kısa aralıklarla hesap silmişliğim var. Neyse
Ben buradan kimseyi eklemedim kimseyle de komusmadim hiç
Sizi gördüm siteye denk geldim ama uzak durdum neyse boş ver
Neyse instagramımı bırakayım sana. Sohbetin hoş. Dosta sohbet etmek isterim. Akıl akıldan üstündür. "Cihnhan"
Ben öyle bir şey yok diyorum kendimden eminim çünkü ama hadi öyle olsun :))
Kullanmıyorum. Hayatımda kimse yok ama arayışım da yok. Basit, sığ ilişkilerle ilgilenmiyorum. İyi akşamlar.
Boşverin...
Basitte olduk iki dakikada :) iyi akşamlar
Hesabı sileyim. İlginç yer burası.
Ben de sildim kafa dağıtmalık döndüm gidiciyim sil gitsin
Zaten kullanmıyorum ağzımızın da payını aldıkk malûm silelim
At be kardeşim ucunda ölüm mü var )) içinden geldi madem,, at gitsin.
İçimden geldi valla ama yazarsam da simarir diye şey edemiyorum
La şımarsa ne olur şımarmasa ne. Hakaret vari bir mesaj ya da içerik olmadıktan sonra içinden geldiğini yap. neden yapmadım deme yani.
Haklısın ama nasıl yapacam... Ahahahahaha heryerden engelledi aq
O zaman sağlık olsun. yapacak bisey yok. senden de değerli bir varlık yok bunu unutma. baskalarını kendinden değerli görür, ulaşılamaz zannedersen hep böyle devam eder. madem seninle görüşmek istemiyor ve heryerden engellemiş, bu senin için asla bir kayıp olmamalı. sana değer verene karşılık ver iteni kakanı değil..
Bunları yapıp üstüne sevgililer olunca yine düzelir kafası yaşadım biliyon mu. Ondan bu aptallığım
Estağfurullah. Olur böyle şeyler ama takılmamak gerek
O boşluğa düşmemek, kendini iyi yönetmek lâzım
Geçti artık. Herkesin bir sınırı var. Fazlası zarar
Atsan ne işe yarayacak
Yaramaz dimi
Cıks bırak gitsin
Üzülmeknk
Üzülmüyorum azıcık zoruma gitti djfbd
Daha çok kısmetin cikar
Bi sarışın yapıp piyasaya mı aksak. Ama bizde o karekterte değiliz işte. s
Gerek yok