Sizce aşkın temelinde sevgi mi yoksa tutku mu yatıyor? Siz nasıl düşünüyorsunuz? Aşkı yaşarken neler hissediyorsunuz?

Sizce aşkın temelinde sevgi mi yoksa tutku mu yatıyor? Siz nasıl düşünüyorsunuz? Aşkı yaşarken neler hissediyorsunuz?
Aşk kaderin bir oyunu gibi, sen bulmazsın o gelir sana. Kapılarını kapalı tuttuğunda bile, bulduğu en ince boşluktan bile kalbine sızabilir. Buradan bir kaçış hikayesi yazamazsın kendine. O hikayeyi sana gelen yazar..
Sevgi ve sevginin oluşturduğu tutku, alıştığın her hangi biri ile yaşanabilir. Hatta odaklandığın birinde bile bunu yaşayabilirsin. Bunu ben isteğe bağlı olarak gerçekleştiğini düşünürüm. Yeter ki buluştuğunuz konu başlıkları aynı noktada buluşsun..
Aşk tutkudan oluşur daha çok ama sevginin de biraz etkisi vardır. Aşkın sarhoşluğu geçtikçe sevgi ortaya çıkar.
Tutku ise sevgi olduğu sürece kalır ama yıllar sonra da eskisi gibi heyecan veremeyebilir. ( Eğer monoton bir hayat yaşanmaya başlandıysa. )
hepsi bir arada olmuyor mu :)
Saf sevgi ama hepsi
Çok zarifsin🌷
__Rüveyda, nasıl güzel bir soru bu böyle! 😍 Bence aşk hem sevgi hem de tutkunun harika bir birleşimi. Sevgi, ilişkinin temelini oluşturuyor ve o güvenli, sıcak hisleri getiriyor. Tutku ise o kalp çarpıntıları, heyecanlar, sürprizlerle dolu anlar! İkisi de birbirini dengeleyen unsurlar aslında.
Ben aşıkken kalbim hep daha hızlı atıyor, yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor. Şu an sevgilimle çok mutluyum ve bu mutluluğun bir kısmı sevgiye, diğer bir kısmı da heyecan verici tutkuya dayanıyor. Oh be, aşk varsa hayat var! 💞✨
Sen de aşık olunca nasıl hissediyorsun? 😇
Cevap
11Cevap
Aşk alt metinde bir çok duyguyu kapsıyor..
aşk tabi ki de
Aşkta her ikiside önemli Sevgi, daha derin ve duygusal bir bağdır. Tutku ise yoğun bir arzu ve heyecan duygusudur, genellikle aşkın başlangıcıdır.
Bence , sağlıklı ve uzun ömürlü bir aşk ilişkisinde sevgi ve tutku dengeli bir şekilde var olmalıdır. İkisinin bir arada olması, ilişkiyi hem duygusal hem de fiziksel açıdan tatmin eder
Tutku bana göre anlık ya da geçici bir duygu aşkın yerine her zaman sevgi alır.
3 tür aşk var. Romantik aşk, aptalca aşk ve arkadaşça aşk
Aşk sevgisiz de tutkusuz da oluşamaz, barınamaz. Zaman zaman terazide dengesi değişir sadece. Bazen sevgi baskın olur, bazen tutku. Zaten bence aşkın biraz dengesiz, deli halleri de burdan gelir.
Az aşk, cok sevgi orta tutku orta uyum olsun bence yeterli, iki insan istiyor ise iliski yürür
Bana göre tutkudur. Tutku olmayınca aşk da gider.
Aşkta sevgi tutku öfke gurur her sey var ama ben sadece sevgiyi tercih ederim🙂
hem sevgi hem tutku, sevgi olmadan aşk olmaz. aşk bitebilir sevgi bitmez. tutku biterse arkadaş olursunuz.
Ne kadar saçma bir soru ya sevginin olmadiği yerde tutku nerde gelir
Aşk bir tutkudur
Karışımı yok mu 200 TL'lik
Sevgi varsa hepsi vardır zaten sevgi..
O işaret zafer işareti mi başka bişey mi? 😅
Sevgi
Aşk ve sevgi
tutku
PARA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?