🤩Sana halen deli gibi aşık olduğunu belirler..
😍Senden kopamadığını ifade eder..
😍Sende tutuklu kaldı için..
🤩Sensiz geçen hergün onun için cehennem azabı olduģundan..
Başka..🤓😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şıklardan hiçbirisi... Seni çantada keklik görmüştü. Ama ilk terkeden sen oldun. Onun kuyruk acısını yaşıyor.
Kimse kimseden kopamıyor diye bir şey yok. Yanlış anlama yani hiçbirimiz eşsiz benzersiz rakipsiz değiliz. O kişi kendisine yeni birini bulduğuna da eminim.
Bunu nereden biliyorum. Kadınlar zaten hemcinsleri tarafından arzulanan erkekleri seçer genel olarak. Seçenekleri azalmaya başladığı noktada vasat erkeklere yönelir.
Onu şu anda üzen şey seni her türlü yalan dolanla elinde tutarken seni kaybetmiş olması. Bu yenilgi psikolojisi onu yıpranıyor.
Yoksa kimse kimseye tutkulu falan değil, deli gibi de aşık değil, kimse kimseden koyamıyor diye bir şey yok. Kimse hayatında bir başkası yok diye cehennem azabı da yok. Emin ol o adam eğer bir nikotin bağımlısıysa sensiz kalmayı sigarasız/tütünsüz kalmaya tercih eder.
Erkekler kadınlara değil libidolarına aşıktır. Kadınlar erkeklere değil onların sunabileceği ilgi ve konfora aşıktır.
https://www.youtube.com/embed/ib3lCMfVSQI🤣 🤣 Daha iyisini bulamamıştır
Teşekkür ederim
Geç kaldın uyarı için çoktan etmiştim 🤣🤣
Cevap
15Cevap
Benim kadar ona kimse değer vermediği içindir
Başkasını bulamamıştır kısaca yokluktadır :D
Öldüyse insan ilk başta öldüğünü kabullenemez; kafayı tabuta çarpınca aaa ölmüşüm der 😃 Onun hesap, daha ayrıldığına ayıkamamıştır o 😃
ex yani tıp dilinde ölen anlamına gelir , gitmeden önce ne halt ediyordu ne oldu da kürkçü dükkanına geri dönüyor
seks yapamadığı için aklından çıkmıyor olabilir, bazen bana da oluyor önünden geçtiğim dürümcünün dumanını çekince canım istiyor eve falan geçince, -ahhh ulan keşke o dürümü yeseydim
Onun aklı ancak daha ne şeytanlık, ne pislik yapabilirim diye bende olabilir... Eski karım olur kendisi.
Benim için hiçbir anlamı yok
Diğerlerinden yüz bulamayınca sende şansını denemeye gelmiştir cepte görüyordur büyük ihtimal
Ona tatlı bişey vermişin yalayıp duruyo dudağını
Seni çok sevdiğini unutamadığını seni mutlu olduğunu istiyor tekrar bir araya gelmek
pişman olmuştur. Ama son pişmanlık fayda etmez.
Koyamadığım anlarim
Aklının fikrinin sende olduğu anlamına gelir 😂
cinsel ilişki istiyor.
Başka
Eksmemiş
çakamamıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?