Bizim durumumuz ne olucak?

Üniversiteden yakın bir kız arkadaşım vardı , sevgilim olduğunda ona anlatırdım filan sonra sevgilimden ayrıldım , onla vakit geçirmeye başladım yemek yemeye gittik arada gezdik sınıfta da yanımdaydı hep sınıflarımız ayrılınca da ben yanına gittim hep , böyle okul bitti sonra biz telden konuşmaya devam ettik sonra birbirimizi çok özlediğimizi söyledik , buluştuk birkaç gün sonra sarıldık o gün hiç knk demedik , bişeyler içtik ama full sarıldık boynumuza filan yattık sonra ayrılırken gülerek görüşürüz canım arkadaşım dedi , sonra konulmaya devam ettik ama eskisinden daha soğuk du, yeniden buluştuk ona hediye aldım çok sevindi sarıldık , onu sevdiğimi söyledim ve sevdiğine inanıyorum dedi , çıkma teklifi ettim güvenemiyorum yok dedi , sonra benim onu sevdiğimi söyledim bu arada artık yanağınızdan öpüyorduk birbirimizi sonra birden bir şeyler oldu ve öpüştük bir iki dk , kızın ilk öpmesiydi ve çok şaşırdı kendine birden kötü oldu naptım ben filan dedi , eve gitmek istiyorum dedi durağa kadar götürdüm sonra sarıldık gitti , haber ver dedim tamam dedi , sonra gece biraz konuştuk sonra bişeyler yemeye gitti ararım dedi ama aramadı , sabah sadece günaydn yazdı ve özür dilerim uyumuşum dedi , biraz daha soğudu tek kelime yazıyor kız seviyor mu sevmiyor mu bir yardım edin be

Bizim durumumuz ne olucak?